نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: قیمت جدید اینترنت adsl مشخص شد [اجرا از اول مرداد1395]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت جدید اینترنت adsl مشخص شد [اجرا از اول مرداد1395]

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    جناب یک دور مطالعه کنید متن رو
    برای هر 3 سرویس شامل سرویس نامحدود، محدود و ترافیک اضافه حداقل قیمت هم ارائه دادند

لطفا این قسمت را دقیق تر مطالعه فرمائید:

قیمت اینترنت ADSL و WiFi (وای فای برون ساختمانی) به شرح زیر خواهد شد. دقت داشته باشید مبالغ اعلام شده حداکثر قیمت و حجم‌های اعلام شده حداقل سقف حجم در نظر گرفته برای این نوع مصرف اینترنت است. یعنی شرکت‌های می‌توانند این حجم‌ها را افزایش یا قیمت‌ها را کاهش دهند.

بنده درباره ویکی پدیا صحبت نمی کنم
    لینک برای شما قرار داده شد زیرا مطابق صحبت های شما ظاهرا اطلاعاتی از قوانین سرویس های مخابرانی در دنیا ! ونه فقط ایران ندارید ! تصور دارید چون واژه "نامحدود" استفاده شده است کاربر می تواند با صرف هزینه چند ده هزار تومانی به صورت 24 ساعته سرویس را زیر بار قرار دهد ! چنین موردی وجود ندارد و قوانین فوق در اکثر سرویس دهنده های مخابراتی دنیا نه تنها فقط برای adsl و اینترنت حتی برای برخی سرویس های ارتباطی مبتنی بر صوت و .... در بستر تلفن همراه و ... نیز اعمال می شود

در مورد اشتراکی هم عرض کنم که طبق توضیحاتی که در تماس تلفنی با مخابرات (2020) به شما ارائه میدند، اشتراک شما 1 به 8 هست در نتیجه باید در هر حالتی بتونید 1/8 سرعت خریداری شده خودتون رو استفاده کنید
    ولی چنین چیزی نیست و محدودیت اعمال شده بیشتر از این مورد هست
    در بسیاری از مواقع حتی 1 به 16
    همانطور که خدمت شما عرض کردم مطابق قوانینی که در اکثر نقاط دنیا اعمال می شود چنین موردی وجود ندارد که شما بتوانید از یک سرویس اشتراکی به صورت 24 ساعته با نهایت توان استفاده فرمائید . این تصور شخصی شما است که باید 24 ساعته 1/8 پهنای باند خریداری شده را برای دانلود استفاده کنید ! به هان لینک ویکی پدیا مراجعه فرمائید و مطالعه داشته باشید تا اطلاعات شما در این زمینه افزایش پیدا کند . اکثر صحبت های شما تصورات شخصی شما است و نه قوانین و عرف سرویس مخابراتی . بنده منکر مشکل در نت ایران نمی باشم. ولی دقت داشته باشید بخش اعظمی مشکلات فنی و کمبود کیفیت نت در ایران است و بخش دیگر کم اطلاعاتی و بعضاً بی اطلاعانی کاربران ایرانی از قوانین سروس های مخابراتی و به دنبال آن افزایش انتظارات از سرویس خریداری شده و مسلماً نارضایتی است . اکر مشترکان اینترنت در ایران هنوز تفاوت بیت و بایت را نمی دانند ! مصداق سرعت را عدد نمایش داده شده در نرم افزار IDM می دانند. و یا کاربرانی که مدعی اشتباه در محاسبه ترافیک از طرف ISP هستند جزو همین مورد می باشند. اکثر کاربران مانند شما اطلاعاتی از قوانین مرصف منصفانه ندارند و تصور دارند باید به صورت 24 ساعته حداقل 1/8 پهنای باند سرویس اشتراکی را زیر بار قرار دهند و مشکلی نباشد !

هم کف قیمت هست و هم سقف قیمت اگر دقت کنید
    ..................
    ویرایش توسط Ramin : July 13th, 2016 در ساعت 17:58

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

2. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)