نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
خیر چنین موردی وجود ندارد. برای تمام موارد جز تعرفه ترافیک تنها سقف مشخص شده است . برای ترافیک نیز به عنوان کف تنها 60% تعرفه ها در نظر گرفته شده است .

اگر با وضعیت فعلی نت مقایسه کلی داشته باشید علاوه بر اینکه هزینه ها بسیار کاهش داشته است و میزان ترافیک افزایش و البته ترافیک داخل از ترافیک بین الملل تفکیک شده است. فروش اینترنت به شیوه ADSL و WiiFi قانونمندتر شده است. همین حالا برای شما یک سرویس به نام نامحدود تحویل می گیرید اما مشخص نیست تا چه سقفی امکان دانلود دارید. و هر زمان که علاقه داشته باشند با بهانه "مصرف زیاد" سرعت سرویس شما را محدود می کنند به صورتی که قابل استفاده نمی باشد ! اما با اجرای مصوبه بالا این کار قانونمندتر خواهد بود

جناب یک دور مطالعه کنید متن رو
برای هر 3 سرویس شامل سرویس نامحدود، محدود و ترافیک اضافه حداقل قیمت هم ارائه دادند

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
شما زمانی که سرویس 1 مگ نامحدود خریداری می کنید در زمان خریداری ذکر شده است که این سرویس مثلاً با اشتراک 1 به 8 است .یعنی شما یک سرویس اشتراکی با سرعت یک مگ خریداری نموده اید. از آنجا که این سرویس واژه اشتراکی را بدک می کشد سیاست مصرف منصفانه بر آن اعمال می شود .
اگر قصد شما استفاده 24 ساعته از پهنای باند باشد باید همان سرعت را به صورت اختصاصی خریداری نمائید که در ایران یک مگ اختصاصی تعرفه ای بین 250 الی 400 هزار تومان (ماهیانه) در شرکت های مختلف دارا می باشد. به همراه این سرویس پنل مانیتورینگ پهنای باند شامل گراف های آپتایم ، میزان پهنای باند ورودی ، خروجی و ..... قابل کنترل است.

اگر قرار باشد همان سرویس یک مگ 60 هراز تومانی نیز آپشن های شرح داده شده در بالا را نیز داشته باشد و به صورت زیر 24 ساعته زیر بار باشد چه تفاوتی مابین این دو وجود خواهد داشت؟

بنده متوجه مقصود شما شدم. ولی دقت کنید با این مصوبه حداقل همان قانون سیاست مصرف منصفانه که در حال حاضر توسط fcp به صورت سلیقه ای اعمال می شود ، بعد از این به صورت قانونمند اعمال خواهد شد
بنده درباره ویکی پدیا صحبت نمی کنم
طرف صحبت بنده با عناوین، توضیحات و قوانین مخابرات هست.
هیچ توضیح درستی برای سرویس ها وجود نداره
حتی داخل سایت هم بگردید نمیتونید یک فایل درست حسابی با توضیحات کامل از قوانین سرویس دهی و حتی متن قرارداد پیدا کنید
شاید باز هم این مورد در برخی از استان ها و سایت هاشون بهتر کار شده باشه ولی باز هم درصد بالایی هیچ توضیحی نداره و باعث سردرگمی کاربران میشه
شما وقتی سرویسی ارائه میدید و شرایط خاصی در نظر میگیرید باید ذکر کنید

در مورد اشتراکی هم عرض کنم که طبق توضیحاتی که در تماس تلفنی با مخابرات (2020) به شما ارائه میدند، اشتراک شما 1 به 8 هست در نتیجه باید در هر حالتی بتونید 1/8 سرعت خریداری شده خودتون رو استفاده کنید
ولی چنین چیزی نیست و محدودیت اعمال شده بیشتر از این مورد هست
در بسیاری از مواقع حتی 1 به 16
خود بنده سرویس حجمی دارم و در ساعات رایگان سرعت بنده کمتر از استاندارد و طبق قرارداد بنده با مخابرات هست
حتی اگر تماس بگیرید نمیگند که بله اینطور هست و اعلام می کنن که نه چنین شرایطی نیست و مشکل از کابل و سیستم شماست (انگار مردم نمی فهمن)
شما احتمالا تجربه استفاده از مخابرات رو نداشتید