-
July 11th, 2016, 15:01
عضو دائم
پاسخ : کدام درگاه پرداخت واسط را نتخاب کنیم

نوشته اصلی توسط
Jai
آقا این اسکریپت درگاه پرداخت رو کی داره میفروشه ؟؟ سازندش کیه ؟
برادر خواهش میکنم بس کن ! اسکریپت رو مثل علف ریختی تو بازار !!!!
تعداد درگاه پرداخت ها از سایت های موزیک هم بیشتر شده !
باید هم انتظار داشته باشیم با این همه درگاه بی کیفیت بیان حرکت های غیر منطقی بزنن
اونایی که کار درستن رو از دور خارج کنن ( تر و خشک باهم بسوزن )
این وسط ما فروشنده هام دستمون تو پوست گردو باقی بمونه !!!
بنده زمان انتشار این اسکرپیت خیلی مخالفت کردم
ولی خوب متاسفانه جدی گرفته نشد اصلا
انتشار دهنده این اسکریپت دوست عزیزی هستن که به جهت اینکه 16 سال بیشتر ندارند متاسفانه تجربه کافی در زمینه تجارت آنلاین و معامله های این چنینی نداشتند
سود خوبی کرده اند ولی خوب ضربه به این عرصه وارد شد و البته دوستانی که این اسکریپت و تهیه کرده اند نیز از این پس مورد اعتماد نیستند و فقط هزینه کردن...
پیروز باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
farari
خخخخخخخخ
خیلی ممنون
اینم یک سایت درگاه واسط دیگه
http://www.dargahvaset.com
کم کم دارم به این فکر میوفتم پاشم برم منم یک درگاه واسط بزنم ولی پول اسکریپتش مشکل ساز شده خخخخخخخخخخ
چیزی اهمیت داره پایداری و ماندگاری سیستم کاری هست
وگرنه موسسه های مالی بسیاری بودند و کنار کشیده اند و دیگه فعال نیستن و یا خیلی مجموعه های کاری دیگه
درگاه واسط فقط یک اسکریپت نیست
نیاز به تیم مالی داره
تیم فنی و امنیت داره
نیاز به تیم پشتیبانی داره
تیم کد نویسی
و....
خیلی مسئولیت داره دوست گرامی
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
July 11th, 2016 15:01
# ADS
-
July 11th, 2016, 15:02
عضو انجمن
با این شرایط باید یه dptalk.ir هم تاسیس بشه ... (درگاه پرداخت تاک..)
ویرایش توسط sadecohost : July 11th, 2016 در ساعت 15:08
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2016, 15:13

نوشته اصلی توسط
viasky
بنده زمان انتشار این اسکرپیت خیلی مخالفت کردم
ولی خوب متاسفانه جدی گرفته نشد اصلا
انتشار دهنده این اسکریپت دوست عزیزی هستن که به جهت اینکه 16 سال بیشتر ندارند متاسفانه تجربه کافی در زمینه تجارت آنلاین و معامله های این چنینی نداشتند
سود خوبی کرده اند ولی خوب ضربه به این عرصه وارد شد و البته دوستانی که این اسکریپت و تهیه کرده اند نیز از این پس مورد اعتماد نیستند و فقط هزینه کردن...
پیروز باشید
- - - Updated - - -
چیزی اهمیت داره پایداری و ماندگاری سیستم کاری هست
وگرنه موسسه های مالی بسیاری بودند و کنار کشیده اند و دیگه فعال نیستن و یا خیلی مجموعه های کاری دیگه
درگاه واسط فقط یک اسکریپت نیست
نیاز به تیم مالی داره
تیم فنی و امنیت داره
نیاز به تیم پشتیبانی داره
تیم کد نویسی
و....
خیلی مسئولیت داره دوست گرامی
موفق باشید
صد البته حق با شماست دوست گرامی بنده صرفا جهت فان عرض کردم که درگاه بزنم
کسی که بخواد درگاه واسط بزنه اول باید یک اسکریپت قوی مثل این http://itmaster.co بگیره بعد یک کار گروه قوی پشتش داشته باشه نه مثل خیلی از سایتهای تازه تاسیس
-
-
July 11th, 2016, 16:09
عضو انجمن
سلام
به نظر بنده در آینده ما شاهد ماجرای جدید خواهیم بود و آن هم پروندههایی در مورد همین فروش اسکریپت درگاه های پرداخت واسط، از آنجایی که اکثر این دوستانی که اقدام به خرید این اسکریپت می کنند افرادی کم و سن و سال هستند، حال اگر این دوستان به سود نرسند حتماً والدین این عزیزان دست به کار می شوند و پرونده هایی راجع این موضوع در دادسرا ها تشکیل خواهند داد و یک بار دیگر اوضاع برای فعالیت درگاه های واسط تنگ تر خواهد شد
-
تعداد تشکر ها از RealHAM به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2016, 20:33

نوشته اصلی توسط
farari
صد البته حق با شماست دوست گرامی بنده صرفا جهت فان عرض کردم که درگاه بزنم
کسی که بخواد درگاه واسط بزنه اول باید یک اسکریپت قوی مثل این
http://itmaster.co بگیره بعد یک کار گروه قوی پشتش داشته باشه نه مثل خیلی از سایتهای تازه تاسیس
دوست عزیز از شما خواهش ویژه دارم لا اقل شما سایت فروش اسکریپت واسط رو تبلیغ یا معرفی نکن ... همینطوری وب داره به سمت ناکجا اباد میره . از فردا هم همه xpay رو ول میکنن میرن اون اسکریپت رو میخرن .کسی که واقعا بخواد اصولی و ارزشی کار کنه خودش 10 20 میلیون هزینه میکنه و یک سیستم عالی از پایه مینویسه .
-
تعداد تشکر ها از friend_sre به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2016, 21:14

نوشته اصلی توسط
friend_sre
دوست عزیز از شما خواهش ویژه دارم لا اقل شما سایت فروش اسکریپت واسط رو تبلیغ یا معرفی نکن ... همینطوری وب داره به سمت ناکجا اباد میره . از فردا هم همه xpay رو ول میکنن میرن اون اسکریپت رو میخرن .کسی که واقعا بخواد اصولی و ارزشی کار کنه خودش 10 20 میلیون هزینه میکنه و یک سیستم عالی از پایه مینویسه .
عمرا کسی xpay رو ول کنه بره سمت این اسکریپت البته بجز کسانی که واقعا با نیت کارکردن اصولی و پایدار وارد این عرصه میشن خدایی اسکریپت یک میلیون تومانی کجا و ده میلیون تومانی کجا
تازه از فردا منم میخوام اسکریپت صد هزار تومانی بزارم خخخخخخخ
-
-
July 11th, 2016, 23:21
سلام
فارسی پی مورد تایید است ؟؟؟؟؟؟
farsipay.com
-
-
July 11th, 2016, 23:35

نوشته اصلی توسط
refigh
سلام
farsipay.com
واااای چقدر درگاه واسط!
همشونم اسماشون شبیه هم شده فارسی پی تست نکردم اما پارسی پی 10 تومن برای امتحان درخواست تسویه دادم تو سایتشون زد انجام شد
-
-
July 11th, 2016, 23:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farari
در این اوضاع نا بسامان درگاهای واسط شما کدام درگاه را پیشنهاد میکنید
تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بزارید
https://www.zarinpal.com/
https://faragate.com/
-
-
July 11th, 2016, 23:39

نوشته اصلی توسط
refigh
سلام
farsipay.com
سلام
از نظر کد اسکریپت شباهت بسیار زیادی به درگاه مرحوم http://bazpardakht.com داره حتی سیستم آی پی لاکش که برای ورود غیر مجاز استفاده میکنه ولی ماژولهاش ناقصه و نشون دهنده تازه کار بودن سایت داره در ضمن فعلا سایتشون مشکل داره و لینک تایید ایمیلی که میده درست نیست و سایت خطا میده
-