عزیز ؛ HW Raid مخصوص SSD هزینه بالایی دارد و بنده هنوز ندیدهام کسی این آپشن را داشته باشد.
بودجه شما ماهیانه چقدر است؟
عزیز ؛ HW Raid مخصوص SSD هزینه بالایی دارد و بنده هنوز ندیدهام کسی این آپشن را داشته باشد.
بودجه شما ماهیانه چقدر است؟
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
پوزش از استارتر عزیز اما باید بگم متاسفانه در بحث هاست و ریسلر معمولا اکثر سرویس دهنده ها می نویسن هارد SSD ارائه میدن یعنی حتی اگه هارد که هیچی دیتابیس هم روی SSD نباشه بازم الکی می نویسن هارد SSD طوری شده که الان از هر 10 هاستینگ 9 تاش هارد SSD ارائه میدن.در صورتی که من به چشم خودم دیدم یارو از یه جا خودش نمایندگی هاست داره و هاستینگ زده بعد اون جایی که بهش نمایندگی فروخته اصلا حرفی از SSD نزده اما این در سایت خودش در مشخصات نوشته هارد پر سرعت SSD !!! یا خیلی موارد مشابه.
منظورم اینه در بحث فروش هاست و ریسلر اصلا این قضیه مهم نیستش چون در واقع اصلا با هزینه پایینی که از مشتری گرفته میشه نمیشه کل هارد رو SSD تازه اونم از رید سخت افزاری که شما میگید خیلی گرون در میاد کرد به همین دلیل بعضی ها سعی میکنن با آوردن الکی نام SSD فروششون رو مثلا بالا ببرن.باور کنید تا حالا از جا های مختلفی که هاست داشتم بعضی هاش که SSD نبودن خیلی سرعت بالاتری در لود سایت هام برعکس اونایی که تازه ادعای Full SSD بودن میکردن داشته![]()
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سلام
انصافا کسی نیست بگه این شماره دفتر / این هم شماره 2-3 تا از کارمندان پاسخو؟
یعنی همه این هاست ها از خونه هدایت میشن ؟!!!!
اقا من پشتیبانی میخوام ، نبود؟!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)