مرسی دوسـتان پس یه دامنه فقط واسه کنـترل پنـل دایـرکت ادمـین میخـرم و خودمو راحت میکنم فقط خیلی هنوز کامل متوجه نشدم این Server Name چی هست و مشـکلم دقیقا چیه؟! هموـون حرفای خودم توی پسـت اول درست بود؟ یعنی موارد زیر:
__________________________________________________ _________گر اشتباه نکنم ( که احتمالا میکنم و بهم بگید این Name server چیه اصلا و کاربردش در دایـرکت ادمـین کجاست) این Name server فقط به این درد میخوره که به جای اینکه از طریق IP در مرورگـر به پنـل دایـرکت ادمـین وصل بشی، بتونی از طریق سـایت هم بهش وصل بشی همچنین فکر کنم ایمیل های "مدیر اصلی" دایـرکت ادمـین هم ببتونه از طریق اون دامنه کار کنه. دیگه نمیدونم چه کاربردی داره.
مرسـی فکر میکنم با راهنمـایی شما انشـالله کامل مشکلم حل بشه با خـرید دامنه و سپـس تغییر Hostname یا همون ServerName و همچنین 2 تا DNS موجود در قسمت admin setting پنـل admin
فقط یک قسمت صحبت های شما رو بعد از چندبار خوندن پستتون متوجه نشدم، پست قبلیتون رو هم نگاه کردم اشاره ای هم دوباره به همین بحث کردید. منظورتون از باقی دامـین ها دیگه روی این دامنه چیه؟ من یـک دامنه دارم که مـال سـایتی هستش که روی این سـرور دایـرکت ادمـین بوده(همین یک سـایت روی این سـروره) و این دامـنه ربطی به دامنه سـرور نداشته و من ServerName رو server.domain.com زده بودم وخیلی وقته سـایت و سـرور به درسـتی دارن کارمیکنن، الانم یک دامـنه دیگه بخرم فکـرنمیکنم اصلا هیـچ تغییری واسه دامـنه اون سایت پیـش بیاد. منظورتون از اینکه میگید باقی دامین ها رو روی اون تنظیم کنید چیه؟
و باقی دامین ها رو روی اون تنظیم کنیم.اینها اگر به درستی تنظیم نشن ، دامین ها هم تنظیم نمیشن روی سرور