نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
شما باید دسترسی پنل دامنه و دایرکت ادمین رو بدید به دوستان تا براتون درست کنن چون فکر نکنم خودتون بتونید اینکارو انجام بدید
هم در پنل دامنه و هم در دایرکت ادمین تنظیمات باید مثل هم باشن و بهتره که تنظیمات دیفالت دایرکت ادمین تغییر نکنه ، حتی تنظیمات سیستم عامل هم احتمالا باید تغییر کنه
من خودم انشـاللـه میتونم، از اولش هم خودم این سـرور رو کانفیـگ کردم و با کنترل پنـل های دیگه ای هم کار کردم و توی اونا مشکلی ندارم فقط توی مفهوم این Server name دایـرکت ادمـین مشکل دارم، الان از دوستان فقط اینجا راهنمایی میخوام. این چیزایی که شما گفتید هم فکر نمیکنم به مشـکل من ربطی داشته باشه، من توی دامنه مشکلی ندارم، این سـرور ماه ها به درستی کار میکرده(این نکته رو مدنظر داشته باشید)، فقط به قول دوستمون Hostname مشکل داره نه دامـنه های معمولی داخل سـرور

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mihanservice نمایش پست ها
برای اتصال دامین به یک سرور ، نیاز به Name Server هست. که این Name Server هم باید در دامین تعریف بشه و هم در سرور که این اتصال برقرار بشه.
همچنین ، یک Server Name هم وجود داره که با Name Server متفاوت هست.
به Server Name ، Hostname هم گفته میشه :
https://help.directadmin.com/item.php?id=405

اینها اگر به درستی تنظیم نشن ، دامین ها هم تنظیم نمیشن روی سرور ، ایمیل ها به مشکل میخوره و ...
خب پیشنهاد شما چیه؟ یـک دامنه جدا بـخرم و فقط اختصاصش بدم به کنـترل پنل دایـرکت ادمین؟!