در پاسخ به دوست عزیز Idda company باید بگم که کسب و کارم مربوط به هک بازی و روباتهای بازی هست که بعضی از سایتها قانونی میدونن و بعضی ها هم نه ولی از نظر کار با زرین پال اصلا تجربه خوبی ندارم چون زمانی که درگاهم را روی زرین پال میزارم تراکنشهای موفقم خیلی کاهش پیدا میکنه تقریبا ۶۰ درصد کم میشه و از نظر کار با فراگیت هم باید بگم که تجربه کاری خوبی با این عزیزان داشتم واقعا در حال حاضر یکی از بهترین درگاهای واسط کشور هست ولی بعد از اون حرکت غیر حرفه ای درگاه پرداخت دید دوستان عزیزمون در سایت فراگیت کمی تغییر کرد و خواستار توضیحات در مورد مسئله بوجود آمده شد ولی در کل با یک حرکت حرفه‌ایاز سمت این درگاه روبرو شدم که گفتن میتونید کارتون را با ما ادامه بدید ولی در آینده سایتهایی که در مورد بازی های آنلاین هست رو غیر فعال میکنیم بنده درگاهم رو بازم تغییر دادم و الانم دارم با پارسی پی کار میکنم که از نظر من و بر طبق تجربه دو ساله از همکاری با درگاهای مختلف سایت خوب و آینده داری هست در هر حال از زرین پال اصلا خوشم نمیاد . یک سوال چرا تمام درگاهای واسط از جمله پی لاین و جهان پی که از قویترین سایتهای درگاه واسط کشور بودن ***** شدن ولی زرین پال همچنان بر جای خود باقی مونده ؟ واقعا کمی جای تعمل داره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط J0k3R نمایش پست ها
درود ! نوع کسب و کارتون چیه ؟
اگر فروش مجاز هست ! شتابها گزینه مناسبیه
دوست عزیز بنده با شتابها هم کار کردم ولی یک حرکت غیر منطقیشون باعث قطع همکاریمون شد
یکی از سایتهای بنده چند ماه پیش هک شد توسط یکی از همکاران عزیز در ضمینه کاری خودم
و در سایت آگهی‌های فروش محصولات جنسی قرار داد بعد از اطلاع از این وضعیت با کلی تلاش از جانب بچه های میهن وب هاست موفق به بازگردانی سایت شدم ولی ناگهان دیدم شتابها اکانتم را مسدود کرده هرچقدر براشون توضیح دادم و دلیل و مدرک آوردم قبول نکردن و در یک حرکت زیبا اکانت بازار یاب بنده را هم مسدود کردن در هر صورت به جز این مورد چیز دیگری ازشون ندیدم سایت خوبی هستن و آمار تراکنشهای موفقشون هم خوب و قابل قبول هست اما در مجموع انتظار داشتیم یک مقدار انعطاف پذیرتر برخورد میکردن
از جانبی هم بهشون حق میدم چون تا چند ماه پیش به سایتهای فروش وی پی ان هم درگاه میداد و زمانی که احساس کرد زیر ذربین ف‌ی‌ل‌ت‌ری‌ن‌گ قرار داره ناگهان سیاست کاریش رو تغییر داد و محافظه کار تر شد اگه الانم اکانتم را باز کنه بازم باهاشون همکاری خواهم کرد چون واقعا کارشون نقصی نداشت.