برای شما هم همین اررور رو میداد ؟
راستی اینم بگم موقع نصب IBSng بدون restore وقتی که میخوام دستی نصب کنم در مرحله اضافه کردن جداول (Import Tables and Continue) این اررور رو میده :
من از نسخه Enterprise 1.24 استفاده میکنم.کد:Error occured: ERROR: syntax error at or near "iptables" LINE 1: ...fs (name,value) VALUES ('BW_IPTABLES_COMMAND','S\'iptables\'
اگه امکانش هست نسخه ای از IBSng که خودتون نصب میکنید برای من ارسال کنید .(حتی اگه همین نسخه من هست ممکنه ...)
منم نگفتم مشکل از php ه ، گفتم این نرم افزار قدیمی هست و پیشنهاد سازنده اش هم CentOS 5 یا 6 ه ، بنابر این هیچ دلیلی وجود نداره ک بخوایم رو CentOS 7 یا توزیع های دبیان نصبش کنیم !
( اسم php 4 برای مشخص کردن میزان فسیل بودن اون استفاده شد :دی )
اگر لایسنس ندارید و از همون نسخه اینتر پرایزی ک تو نت ریخته دارید استفاده میکنید ، مشکلاتش زیاد ه. (برای مثال یه باگ xss در web Analyzerش داره.)
در CentOS 7 بصورت پیش فرض iptables نداریم و ب جاش از firewalld استفاده شده ، میتونید firewalld رو غیرفعال و ب جاش iptables رو نصب کنید ، طبق آموزش زیر جلو برید :
کد:1. Disable Firewalld Service. [root@arianserver.net ~]# systemctl mask firewalld 2. Stop Firewalld Service. [root@arianserver.net ~]# systemctl stop firewalld 3. Install iptables service related packages. [root@arianserver.net ~]# yum -y install iptables-services 4. Make sure service starts at boot: [root@arianserver.net ~]# systemctl enable iptables # If you do not want ip6tables, You can skip following command. [root@arianserver.net ~]# systemctl enable ip6tables 5. Now, Finally Let’s start the iptables services. [root@arianserver.net ~]# systemctl start iptables # If you do not want ip6tables, You can skip following command. [root@arianserver.net ~]# systemctl start ip6tables
ویرایش توسط OmidX : July 5th, 2016 در ساعت 21:55
...Zzzz...
ممنون از شما.
کار هایی که گفتید رو به ترتیب انجام دادم ولی باز هم اررور زیر رو میده :
لطفآ نسخه ای که خودتون استفاده میکنید رو بفرستید برام.. حتی اگر از لحاظ اسمی با نسخه ای که من دارم یکی هست. (من احتمال میدم فایل من ایراد داشته باشه)کد:Error occured: ERROR: syntax error at or near "iptables" LINE 1: ...fs (name,value) VALUES ('BW_IPTABLES_COMMAND','S\'iptables\'
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)