من منطقه زندگی شما رو نمی دونم اما پیشگامان تو تهران یکی از لوکس ترین سرویس ها رو ارائه میده و نمایندگی مخابرات هم نیستش.
پشتیبانی خیلی عالی هم داره اولا که همه پشتیبان هاشون مرد هستن و فقط فکر کنم بخش فروش خانم بودن دوما انقدر محترمانه صحبت میکنن که آدم خجالت میکشه که چرا آمده مشکلش رو داره میگه
سرعتش هم برای من که خیلی خوب بود من سرویس تا 16 مگابیتش رو داشتم اما چون خطم تا 3 مگابیت بیشتر جواب نمیده رسما فقط 3 مگابیت می تونستم استفاده کنم البته فکر نکنید خل بودم که وقتی می دونم خطم تا 3 مگابیت جواب میده برم سرویس 16 مگابیت بگیرم به خاطر اینکه من اصلا برای این سرویس پولی ندادم و تو جشنواره شون برای 60 روز برنده شده بودم و خدایی طی این 60 روز که خیلی حال کردم بعد از 60 روز هم تنها دلیل ترک پیشگامان قیمت های بالاش بود.
قیمت های پیشگامان از آسیاتک که هیچی از پارس آنلاین هم گرون تره به همین دلیل مجبور شدم مثل شما گول قیمت های آسیاتک رو بخورم و کوچ کنم به آسیاتک و بعد از 2 ماه استفاده از آسیاتک از این اشتباهم خیلی پشیمون شدم و دیگه تمدیدش نکردم.
های وب رو که من اصلا پیشنهاد نمیکن زمانی که من گرفتم یه مشکل فنی برای سرور های خودشون پیش آمده بود و نمی تونست اینترنت به من بده بعدش 2 هفته منو الاف کرده و هر روز زنگ میزدم میگفت ایشالا داره حل میشه شما یکم صبر کن حل میشه بعد از 2 هفته هم من دیدم همینطوری داره مدت سرویسم میگذره و من هیچ اینترنتی دریافت نکردم تا اینکه خیلی محترمانه گفتم نخواستم لطفا درخواست جمع آوری بزنید و پول منو برگشت بدید (به خدا زمانی که پارس آنلاین بودم سر یه مسئله ای که دعوام شد کل پولم رو بهم برگشت زدن اما های وب) گفتن که ما اصلا هیچ پولی رو برگشت نمیزنیم منم گفتم خب اشکال نداره پس حداقل زودتر درخواست جمع آوری ارسال کنید که من تو این 2 هفته به اندازه کافی کلافه شده که باز خانمی که پشت خط بود گفت طبق قوانین های وب ما اصلا خط هیچ کسی هم جمع آوری نمیکنیم اون جا بود که من یه ذره جوش آوردم و گفتم یعنی چی مگه خط به اسم شماست که جمع آوری نمیکنید؟ گفتن حالا دیگه ما نمی دونیم شما می خواین هر انتقادی دارید بگید گفتگو ها ضبط میشه مدیریت بررسی میکنن منم نه گذاشتم نه برداشتم یه دفعه گفتم واقعا متاسفام برای این شرکت و انشاءالله پولم از گوشت سگ بهتون حروم تر باشه که قشنگ ضبط بشه و مدیریتشون به اصطلاح بررسی کنن.در آخر پس از 1 هفته هم الافی جمع آوری آخر سر با شکایت از های وب تونستم خطم رو جمع آوری کنم.
به همین دلیل میگم هرگز سراغ های وب نرید.
کلا تو مملکت ما هر جا که قیمت های وسوسه کننده ای داره باید بدونید که احتمالا یه ریگی به کفشش هستش.