-
July 1st, 2016, 20:30
عضو جدید
پاسخ : ارتباط با مدیر شرکت سرورهاا (Serverhaa) - راهنمایی کنید
باسلام
دوباره تاپیک رو آپ میکنم
بعد گذشت 5روز و با اینکه مدیر سرورهاا ایمیلشون رو در همین تاپیک قرار دادند و گفتند بهشون پیام بدم تا شماره تلفنشون رو ارسال کنند، هنوز که هنوزه هیچ پیامی دریافت نکردم!!!
از دیشب ساعت 3 سرعت سرورم به 60کیلوبایت بر ثانیه رسیده و تعداد زیادی از کاربرام بهم پیام دادن که سرعت افتضاح شده
خودمم چک کردم همینطور شده. وارد ویندوز سرور شدم بعد 1دقیقه دیدن صفحه سیاه ویندوز به زور نمایان شد و به سختی وارد مای کامپیوتر شدم و خیلی کند بود. قصد داشتم یک فایل دانلود کنم اصلا امکان دانلود با این صورت وجود نداشت چرا که صفحه مرورگر بزور باز شد چه برسد به دانلود فایل
بعد از گذشتن از کلی سختی و کندی بالاخره یک فایل یک گیگ از سایت http://www.thinkbroadband.com/download/ برای دانلود گذاشتم اما سرعت دانلود روی 50 الی 60کیلوبایت بود. درسته امروز جمعه هست اما مدیر هاستینگ میتونست یه چک کنه شاید یه مشکل کوچیک باشه تا همه چیز درست بشه
تا این ساعت دارم بدترین شرایط رو میگذرونم و پشت سرهم برام پیام میاد که سرعت داغونه سرعت خرابه سرعت افتضاحه. باز خوبه تعدادی از طرفداران بخوبی درک میکنند و منتظر میمونند ولی بعضی ها صبرشون مثله من نیست
بازم تکرار میکنم بعد چند روز هنوز راه ارتباطی با این شرکت ندارم!!!!!! سیستم سایتشون هم که خرابه و هنوز درست نشده و آخرین تیکت هم که ماله یک هفته پیشه هنوز در وضعیت منتظر پاسخ هست
اگر شماره ای دارید پ.خ کنید یا خبرشون کنید بیان وضعیت سرور رو چک کنن درستش کنن. آبرومون رفت
یکی از دوستان سرور رو چک کردن بهم گفتن با اینکه 4گیگ رم روی سرور زده شده اما در حد 512مگ هم کار نمیکنه با این وضعیت . تمام منابع محدود شده
-
-
July 1st, 2016 20:30
# ADS
-
July 1st, 2016, 20:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Pital
باسلام
دوباره تاپیک رو آپ میکنم
بعد گذشت 5روز و با اینکه مدیر سرورهاا ایمیلشون رو در همین تاپیک قرار دادند و گفتند بهشون پیام بدم تا شماره تلفنشون رو ارسال کنند، هنوز که هنوزه هیچ پیامی دریافت نکردم!!!
از دیشب ساعت 3 سرعت سرورم به 60کیلوبایت بر ثانیه رسیده و تعداد زیادی از کاربرام بهم پیام دادن که سرعت افتضاح شده
خودمم چک کردم همینطور شده. وارد ویندوز سرور شدم بعد 1دقیقه دیدن صفحه سیاه ویندوز به زور نمایان شد و به سختی وارد مای کامپیوتر شدم و خیلی کند بود. قصد داشتم یک فایل دانلود کنم اصلا امکان دانلود با این صورت وجود نداشت چرا که صفحه مرورگر بزور باز شد چه برسد به دانلود فایل
بعد از گذشتن از کلی سختی و کندی بالاخره یک فایل یک گیگ از سایت
http://www.thinkbroadband.com/download/ برای دانلود گذاشتم اما سرعت دانلود روی 50 الی 60کیلوبایت بود. درسته امروز جمعه هست اما مدیر هاستینگ میتونست یه چک کنه شاید یه مشکل کوچیک باشه تا همه چیز درست بشه
تا این ساعت دارم بدترین شرایط رو میگذرونم و پشت سرهم برام پیام میاد که سرعت داغونه سرعت خرابه سرعت افتضاحه. باز خوبه تعدادی از طرفداران بخوبی درک میکنند و منتظر میمونند ولی بعضی ها صبرشون مثله من نیست
بازم تکرار میکنم بعد چند روز هنوز راه ارتباطی با این شرکت ندارم!!!!!! سیستم سایتشون هم که خرابه و هنوز درست نشده و آخرین تیکت هم که ماله یک هفته پیشه هنوز در وضعیت منتظر پاسخ هست
اگر شماره ای دارید پ.خ کنید یا خبرشون کنید بیان وضعیت سرور رو چک کنن درستش کنن. آبرومون رفت
یکی از دوستان سرور رو چک کردن بهم گفتن با اینکه 4گیگ رم روی سرور زده شده اما در حد 512مگ هم کار نمیکنه با این وضعیت . تمام منابع محدود شده

سلام
سرور را ریست کنید و سپس با لودر مجدد ویندوز را ریجستری کنید و سپس ریست...
ببینید مشکل برطرف می شود
همچنین امکان داره چند تا سرور مجازی دیگه همزمان دانلود بزنن که پورت اشغال میشه....
پیروز باشید
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
-
تعداد تشکر ها از javadezati به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2016, 20:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
سرور را ریست کنید و سپس با لودر مجدد ویندوز را ریجستری کنید و سپس ریست...
ببینید مشکل برطرف می شود
همچنین امکان داره چند تا سرور مجازی دیگه همزمان دانلود بزنن که پورت اشغال میشه....
پیروز باشید
یکبار سرور رو ریستارت کردم مشکل بهتر نشد که بدتر شد. سرعت کمتر از همون قبلش شد
-
-
July 1st, 2016, 20:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Pital
یکبار سرور رو ریستارت کردم مشکل بهتر نشد که بدتر شد. سرعت کمتر از همون قبلش شد
سلام
مجدد ریجستری و اکتیو کردین ؟
صفحه که سیاه میشه به خاطر ویندوز هست
باتشکر
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
-
-
July 1st, 2016, 20:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
باتشکر
عزیز اینکاری که میگید رو چطور انجام بدم؟ من کد فعالسازی ویندوز ندارم
میشه با عکس نشون بدید چیکار کنم
-
-
July 1st, 2016, 21:06

نوشته اصلی توسط
Pital
عزیز اینکاری که میگید رو چطور انجام بدم؟ من کد فعالسازی ویندوز ندارم
میشه با عکس نشون بدید چیکار کنم
نوع ویندوزتون رو در گوگل سرچ بفرمایید
windows 2003 activator
یا
loader
- - - Updated - - -
یک برنامه هست که دکمه ی اکتیو داره
-
-
July 1st, 2016, 21:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hoka
نوع ویندوزتون رو در گوگل سرچ بفرمایید
windows 2003 activator
یا
loader
- - - Updated - - -
یک برنامه هست که دکمه ی اکتیو داره

نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
باتشکر
مای کامپیوتر رو باز کردم ولی قسمت ویندوز اکتیو درست بود. ویندوز اکتیوه
-
-
July 1st, 2016, 21:32

نوشته اصلی توسط
Pital
مای کامپیوتر رو باز کردم ولی قسمت ویندوز اکتیو درست بود. ویندوز اکتیوه
روی منوی استارت راست کلیک کنید و گزینه Task Manager رو بزنید.
سپس از تب Processes روی ستون Memory کلیک کنید ببینید کدوم برنامه رم بیشتری مصرف کرده همچنین با کلیک روی ستون CPU نیز می تونید بیشترین استفاده CPU رو بفهمید که در کدوم برنامه هستش.
اگر برنامه خاصی غیر از پروسه های پیش فرض ویندوز مثل svchost.exe بود به مطمئنا مشکل از اون برنامه هست که احتمالا هم بدافزار هستش.
-
-
July 1st, 2016, 21:34
عضو دائم
نیاز فوری به پشتیبانی دارید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-