باسلام
دوباره تاپیک رو آپ میکنم
بعد گذشت 5روز و با اینکه مدیر سرورهاا ایمیلشون رو در همین تاپیک قرار دادند و گفتند بهشون پیام بدم تا شماره تلفنشون رو ارسال کنند، هنوز که هنوزه هیچ پیامی دریافت نکردم!!!
از دیشب ساعت 3 سرعت سرورم به 60کیلوبایت بر ثانیه رسیده و تعداد زیادی از کاربرام بهم پیام دادن که سرعت افتضاح شده
خودمم چک کردم همینطور شده. وارد ویندوز سرور شدم بعد 1دقیقه دیدن صفحه سیاه ویندوز به زور نمایان شد و به سختی وارد مای کامپیوتر شدم و خیلی کند بود. قصد داشتم یک فایل دانلود کنم اصلا امکان دانلود با این صورت وجود نداشت چرا که صفحه مرورگر بزور باز شد چه برسد به دانلود فایل
بعد از گذشتن از کلی سختی و کندی بالاخره یک فایل یک گیگ از سایت http://www.thinkbroadband.com/download/ برای دانلود گذاشتم اما سرعت دانلود روی 50 الی 60کیلوبایت بود. درسته امروز جمعه هست اما مدیر هاستینگ میتونست یه چک کنه شاید یه مشکل کوچیک باشه تا همه چیز درست بشه
تا این ساعت دارم بدترین شرایط رو میگذرونم و پشت سرهم برام پیام میاد که سرعت داغونه سرعت خرابه سرعت افتضاحه. باز خوبه تعدادی از طرفداران بخوبی درک میکنند و منتظر میمونند ولی بعضی ها صبرشون مثله من نیست
بازم تکرار میکنم بعد چند روز هنوز راه ارتباطی با این شرکت ندارم!!!!!! سیستم سایتشون هم که خرابه و هنوز درست نشده و آخرین تیکت هم که ماله یک هفته پیشه هنوز در وضعیت منتظر پاسخ هست
اگر شماره ای دارید پ.خ کنید یا خبرشون کنید بیان وضعیت سرور رو چک کنن درستش کنن. آبرومون رفت
یکی از دوستان سرور رو چک کردن بهم گفتن با اینکه 4گیگ رم روی سرور زده شده اما در حد 512مگ هم کار نمیکنه با این وضعیت . تمام منابع محدود شده![]()