نوشته اصلی توسط SICILIAN دوست عزیز میشه خواهش کنم قیمت رو اعلام بفرمایید... Intel Core i7-2600 HDD2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise RAM2x RAM DDR3 8192 MB سرور 16 گیگ رم و 6 ترابایت هارد ماهانه 125500 تومان قابل ارائه هست نصب و کانفیگ رایگان ، اموزش رایگان
SICILIAN
نوشته اصلی توسط farssub Intel Core i7-2600 HDD2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise RAM2x RAM DDR3 8192 MB سرور 16 گیگ رم و 6 ترابایت هارد ماهانه 125500 تومان قابل ارائه هست نصب و کانفیگ رایگان ، اموزش رایگان خیلی سنگینه دوست عزیز برام... - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط melismspanel سلام.لطفا مشخصات دقیق تر رو اعلام فرمایید تا بهتون قیمت دقیق بدیم. چه رمی؟ چه cpu ? دوست عزیزم همونطور که گفتم من اصلا از اینجور چیزا سردر نمیارم غفط میتونم بگم شبی تقریبا 10 گیگ داونلود دارم با سرعتی حدود 700 کیلوبایت...
نوشته اصلی توسط SICILIAN خیلی سنگینه دوست عزیز برام... دوست عزیز از این کم تر هم با اون فضای درخواستی چیزی پیدا نخواهید کرد موفق باشید
نوشته اصلی توسط SICILIAN خیلی سنگینه دوست عزیز برام... - - - Updated - - - دوست عزیزم همونطور که گفتم من اصلا از اینجور چیزا سردر نمیارم غفط میتونم بگم شبی تقریبا 10 گیگ داونلود دارم با سرعتی حدود 700 کیلوبایت... Intel Core i7-3770 HDD2x HDD 3,0 TB SATA RAM2x RAM 8192 MB DDR3 113 هزار تومان ، نصب و کانفیگ رایگان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن