هه
در حال حاضر نمیتونم .
بزار خوب که جیبم پر از پسته و فندق شد بعدش میزارم برا فروش البته نسخه رو خودم مینویسم و به قیمت خیلی بالا میفروشم.
یک راهنمایی : محتوای کتاب هایی که من جذبشون میشم غیر قانونی هست دوست عزیز . چیتینگ غیر قانونی و ...
روش داره کلا که این کتاب دمش گرمه همرو گفته
لول .
ویرایش توسط alirezakaj : June 28th, 2016 در ساعت 00:34
استارتر عزیز ، خیلی درگیرن اینچنین پست ها نشو
بالاخره ایشون بین پارو زدنش ، یکمم خسته میشه میاد تفریح تو وبهاستینگ تالک!
خیلی واضح و مشخص ایشون گفتن دیگه! کتابی تهیه کردن که روش های دز-دی رو یاد میده!!!! مشخصا این کتاب پرطرفدار هست! شما قصد نوشتن چنین کتابی رو دارید!؟
هر کتابی ، و بهره بگیم هر موضوعی ، مخاطب خاص خودش رو داره.
اینجا و در این انجمن ، بیشترین مباحثی که مورد توجه هست مباحث Network و Programming هست.
اما شما در هر رشته ای که تخصص دارید ، کتاب کاربردی بنویسید ، قطعا مورد توجه اون قشر قرار میگیره
منتها قبل از شروع به کار ، در مورد بازار هدف تحقیق کنید که آیا اصلا گستره ی این بازار به حدی هست که به شما بازدهی در حد سود بده؟
پیشنهاداتی که چندتا از دوستان دادن بسیار جالب بود...
استارت آپ ها ، روش های خلق ایده ، چگونه "نوآور" باشیم!؟ و ...
که به طور کلی برمیگرده به روش های افزایش درامد و بهبود وضعیت اقتصادی
چرا؟ یکی از دوستان گفتن. ملتی جوان ، بیکار و به دنبال پیمودن ره صد ساله در 2 ساعت الی 3 ساعت و 7 دقیقه نهایتا دیگه!
ولی جدا از تبلیغات اسپم بپرهیزید! به شدت تخریب کننده هست
من از اول ، از فیس نما متنفر بودم و برندی زننده و تنفر زاس بوده و هست برای من! تو گوگل هم پاپ آپ داده بود!!!!
هنوزم میده تو یه سری سایتا!!
- - - Updated - - -
آها یه موضوع ، اگر میتونید کتاب تخصصی بنویسید ، تسطل به زبان انگلیسی هم دارید پیشنهاد میکنم به زبان انگلیسی بنویسید کتابتون رو.
هرچی باشه بازار هدفتون ، با زبان انگلیسی ، به شدت وسیع تر از فارسی خواهد بود.
شما هنوز فرق سرقت و چیتینگ رو نمیدونی دوست عزیز پس نظر نده. من اگر دنبال سرقت بودم تا الان میلیاردر شده بودم .
چیتینگ ینی کاری میکنی که روش رو دور بزنی و سریعتر به هدف برسی. نه اینکه سرقت کنی . این کار مثل دور زدن قانون کپی رایت هست درسته غیر قانونیه اما سرقت حساب نمیشه.
موفق باشی دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)