پیشنهاد اینه با شخص مورد اعتمادی همکاری کنید و شریک شید تا زودتر به نتیجه برسید
برای استارت یک کار نیاز به سرمایه ست و چه بهتر ابتدا سرمایه با همکاری شروع بشه و در کنار استارت یک کار نو زده بشه
پیشنهاد اینه با شخص مورد اعتمادی همکاری کنید و شریک شید تا زودتر به نتیجه برسید
برای استارت یک کار نیاز به سرمایه ست و چه بهتر ابتدا سرمایه با همکاری شروع بشه و در کنار استارت یک کار نو زده بشه
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
وای به حال مشتری هاستینگ که مدیر هاستینگ فقط برای سرگرمی و پر کردن ساعت بیکاری داره هاستینگ میزنه
قصد توهین ندارم ولی شخصی که اقدام به تاسیس هاستینگ میگنه باید واقعا تخصصرو علاقه داشته باشه نه برای سرگرمی هاستینگ برنه
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
درود ، دوست عزیز اگر استخدام بود بعد از ظهر ها بنده اعلام آمادگی میکنم که استخدام بشم و شروع به کار کنم !
پ.ن » حتی اگر استخدام به صورت تمام وقت باشد ، بنده کامل در استان آذربایجان شرقی ( تبریز | خسروشهر | اسکو | شهر سهند ) بود بنده کامل آماده استخدام هستم !
موفق باشید .
- - - Updated - - -
درود ، بله رزومه کاری داریم ، اگر لازم بود ایمیل خودتون رو خصوصی کنید تا رزومه کاری براتون ارسال شود .
موفق باشید .
- - - Updated - - -
درود ، دوست عزیز برای شروع به نظرتون آلفا سی پنل مناسب هست ؟ به نظرم از دامنه org. استفاده کنم خیلی بهتر است ..
موفق باشید .
- - - Updated - - -
درود ، دوست عزیز خودتون از بنده بهتر میدونید امروزه پیدا کردن شخصی که مورد اعتماد باشد کم می باشد ، فکر کنم کار شراکت شاید از نظر هزینه ها و وقت خوب باشد ! ولی ممکنه تو بعضی موارد مثل سلیقه و .. درست نباشد .
موفق باشید .
- - - Updated - - -
درود ، بله تحویل خودکار توسط WHMCS خواهد بود و تنظیمات مورد نیاز در پکیج ها رو اعمال میکنم .
تشکر ، موفق باشید .
- - - Updated - - -
درود ، دوست عزیز به صورت تفریح و سرگرمی هاستینگ ایجاد نخواهد شد !
پ.ن » اگر سایت اخبار یا انجمن یا آپلود سنتر یا ... بود بله به صورت تفریح و گذر وقت بود ولی هاستینگ موضوعش فرق میکند و برای تفریح و سرگرمی هاستینگ ایجاد نمیکنیم !!
موفق باشید .
.
info@datafarda.com
لطفا لینک تاپیک هم ارسال کنید
با احترام
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
دوست عزیز منظور من این بود که در کنار ثبت دامنه بین المللی دامنه ای ار رو هم ثبت کنید چون هزینه ای نداره
الفا هم چون اول کارتون هست و تعداد مشتری ممکنه کم باشه گفتم از الفا استفاده کنید چون هم نمایندگی و هاست رو میتونین ارائه بدین و مشکلات سرور رو ندارین قعطی و ...
از دوستان کسی نیست که به صورت شراکت با هم هاستینگ بزنیم ؟
پ.ن » دوستانی که هستند لطفاً فقط خصوصی ارسال کنند و ایدی تلگرام خود را برای ما ارسال کنند .
موفق باشید .
.
باسلام احترام
شما هیچ کدام از شرایط شراکت و ندارید
وقت برای حضور مداوم
سرمایه مورد نیاز ( حداقل ماهیانه 300 هزار تومان)
تجربه فنی
تجربه کاری ( نام شناخته شده)
100% چون تجربه کاری ندارید امکان پشتیبانی و برطرف کردن مشکلات برای شما بسیار دشوار خواهد بود
در نتیجه تنها کسی با شما شریک خواهد شد که هدف اون بالاکشیدن شما باشه
وگرنه از نظر کاری و اقتصادی و دید حرفه ای یک معامله کاملا اشتباه خواهدبود
بنده همچنان پیشنهاد می کنم با همان نمایندگی ماهی 20 هزار تومان شروع کنید
برای شما آینده بهتری داره
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوست عزیز یک سوال دارم ؟
شما از کجا فهمیدید بنده تجربه کاری یا تجربه فنی یا سرمایه مورد نیاز در عرصه هاستینگ ندارم !؟
هر چیزی حساب کتابی دارد ، اگر بدون تجربه و بار فنی و کاری وارد عرصه هاستینگ شد خوب 100 درصد آدم در این زمینه شکست خواهد خورد !
پ.ن » دوست عزیز اینا رو همه رو بنده حساب کتاب کردم بعد این مورد رو عرض کردم .
پ.ن » اگر از دوستان خواستند شراکت کنند ، پیام خصوصی ارسال کنند .
موفق باشید .
.
مواردی که فرمودید و بنده می تونم نقض کنم
اما جهت راهنمایی عرض میکنم
بنده نردیک به ۹ سال در این زمینه فعالیت تخصصی داره
چه تجربی و چه آکادمیک
در شرایط فعلی بهراحتی میشه از شما سواستفاده کرد و خیلی ساده بخوام عرض کنم با عنوان شراکت ارتونکار کشیده میشه
اینکه کامپیوتری باشید با اینکه توانایی میزبانی کردن سرور مجازی و هاست و داشته باشید خیلی فرق میکنه
در نهایت بنده وظیفه خودم دوستم که این مورد و ذکر کنم و از روی تجرله بهتون اخطاربدم
در همین لحظه برای شراکت لطفا بفرمایید چه امکاناتی دارید
ظاهرا مشکل مالی هم ندارید خداروشکر
سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)