نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.programmer نمایش پست ها
توصیه میکنم خودتون نزنید... استخدام بشین

هاستینگ گاهی وقتا ی مشکلاتی پیش میاد باید یروز تمام روش کار کنید... مشتری یروزه میپره....
درود ، دوست عزیز اگر استخدام بود بعد از ظهر ها بنده اعلام آمادگی میکنم که استخدام بشم و شروع به کار کنم !

پ.ن » حتی اگر استخدام به صورت تمام وقت باشد ، بنده کامل در استان آذربایجان شرقی ( تبریز | خسروشهر | اسکو | شهر سهند ) بود بنده کامل آماده استخدام هستم !

موفق باشید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط amin0181 نمایش پست ها
سلام
روزمه کاری دارین ؟
درود ، بله رزومه کاری داریم ، اگر لازم بود ایمیل خودتون رو خصوصی کنید تا رزومه کاری براتون ارسال شود .

موفق باشید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhasan نمایش پست ها
برای اول کار نمایندگی آلفا سیپنل از یک شرکت معتبر تهیه کنید و دامنه آی آر رو ثبت کنید چون هزینه خاصی نداره و یک بین المللی هم ثبت کنید برای ادامه کار بهتره
درود ، دوست عزیز برای شروع به نظرتون آلفا سی پنل مناسب هست ؟ به نظرم از دامنه org. استفاده کنم خیلی بهتر است ..

موفق باشید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط geniune نمایش پست ها
پیشنهاد اینه با شخص مورد اعتمادی همکاری کنید و شریک شید تا زودتر به نتیجه برسید

برای استارت یک کار نیاز به سرمایه ست و چه بهتر ابتدا سرمایه با همکاری شروع بشه و در کنار استارت یک کار نو زده بشه
درود ، دوست عزیز خودتون از بنده بهتر میدونید امروزه پیدا کردن شخصی که مورد اعتماد باشد کم می باشد ، فکر کنم کار شراکت شاید از نظر هزینه ها و وقت خوب باشد ! ولی ممکنه تو بعضی موارد مثل سلیقه و .. درست نباشد .

موفق باشید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
تصور می کنم برای شروع یک نمایندگی ماهیانه کافی باشه
۲۰ هزار‌تومان
تحویل هم خودکار باشه که ایشون اصلا درگیر نشه
موفق باشید
درود ، بله تحویل خودکار توسط WHMCS خواهد بود و تنظیمات مورد نیاز در پکیج ها رو اعمال میکنم .

تشکر ، موفق باشید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط emperatoor73 نمایش پست ها
وای به حال مشتری هاستینگ که مدیر هاستینگ فقط برای سرگرمی و پر کردن ساعت بیکاری داره هاستینگ میزنه

قصد توهین ندارم ولی شخصی که اقدام به تاسیس هاستینگ میگنه باید واقعا تخصصرو علاقه داشته باشه نه برای سرگرمی هاستینگ برنه

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
درود ، دوست عزیز به صورت تفریح و سرگرمی هاستینگ ایجاد نخواهد شد !

پ.ن » اگر سایت اخبار یا انجمن یا آپلود سنتر یا ... بود بله به صورت تفریح و گذر وقت بود ولی هاستینگ موضوعش فرق میکند و برای تفریح و سرگرمی هاستینگ ایجاد نمیکنیم !!

موفق باشید .