آشنای نزدیک بنده پست مهمی در این مجموعه نیم دولتی دارند و بنده ۴ سال هم سابقه کار دارم ازشون
اما متاسفانه پیشنهاد نمیشه اصلا
مشکلات بسیاری دارند
پیروز باشید
آشنای نزدیک بنده پست مهمی در این مجموعه نیم دولتی دارند و بنده ۴ سال هم سابقه کار دارم ازشون
اما متاسفانه پیشنهاد نمیشه اصلا
مشکلات بسیاری دارند
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
والا فروشندش خانم تقی زاده و مدیر it آقای ریاحی هستن ، خیلی احترام میزارن و پولی بابت kvm نمیگیرن قبلاً هم که خیلی بهتر از پارس آنلاین و تبیان بود یه مدتی بخاطر افزایش درخواست کلو کم آوردن ولی الان بهتر شدن ، در حقیقت این مشکل برای تبیان ، پارس آنلاین و آسیاتک هم بود ، همین پارسال گفتن که آسیا برقش رفته و اون افتضاح به بار اومد ، پارس آنلاینم میگفتن که ححم کم میشه و درستکار نیستن ، تبیان هم خیلی مشکلات از جمله مفقود شدن سرور یه بنده خدا بود که مدعی بود تو گرازش پلیس هم مفقودی درج شده و یه مدتیم کیفیت پهنای باندشون افت داشت
به نظر دوستان نباید دوباره به سروش رسانه اعتماد کرد ؟ همونطور که به سایر دیتاسنترها دوباره اعتماد کردید ؟
بازم به نظرم باری شرکتها خوبه و کم هزینس ، این همه سایت الان دارن ازش استفاده میکنن و راضین و من از سرور ovh از سایتهای صدا سیما تست گرفتم مشکلی نداشت و بلافاصله باز شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)