نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

موضوع: ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی | تجارت پال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی | تجارت پال

اول از همه آرزوی موفقیت میکنم برای تیم تجارت پال

خیلی جالبه برام که دوستان زیادی اومدن گیر دادن به "فروشنده اسکریپت" !!!
    این موارد چه ارتباطی به فروشنده اسکریپت داره؟
    whmcs باید فقط به 4 تا شرکت سیستمش رو بفروشه و از هر 4 تا شرکت هم سفته بگیره که اگه یه روزی با سیستمش کلاه برداری شد بره پیگیری کنه؟ مگه fbi اه!؟
    چه ارتباطی به برنامه نویس داره!؟
    دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن تقریبا 99% اشون هاستینگ دارن (حد اقل یه ریسلر دارن!!) و بیش از 80% اشون هم با برنامه نویسی آشنا هستن.
    یک شخص بیاد به شما بگه برای من یه برنامه بنویس که وصل بشه به درگاه بانک و پرداخت داخلش انجام بشه. شما هم مینویسی و در اختیارش میذاری. حالا این شخص توسط برنامه شما کلاه برداری میکنه. به شما مربوطه؟!؟!؟!؟
    یه هاست میفروشین به یه شخص. فرداش روی اون هاست سایت مبتذل میاره بالا. به شما مربوطه؟!؟!؟ (حتی قانون بی در و پیکر خود ما هم چنین چیزی رو به شما مربوط نمیکنه!!! از شما میخواد که مشخصات مشتری رو در اختیارشون بذارید و سرویسش رو مسدود کنید!! شما رو مجازات نمیکنن)

واقعا خنده داره که دوستان میان میگن "برنامه نویس نباید سیستمش رو به صورت عمومی بفروشه" یا "باید مدارک بگیره از خریدار"
    واقعا دوستان کمی فکر کنید بعد در جای عمومی ، به صورت مکتوب ، نظر بدید!!!!

2. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی | تجارت پال

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    اول از همه آرزوی موفقیت میکنم برای تیم تجارت پال

خیلی جالبه برام که دوستان زیادی اومدن گیر دادن به "فروشنده اسکریپت" !!!
    این موارد چه ارتباطی به فروشنده اسکریپت داره؟
    whmcs باید فقط به 4 تا شرکت سیستمش رو بفروشه و از هر 4 تا شرکت هم سفته بگیره که اگه یه روزی با سیستمش کلاه برداری شد بره پیگیری کنه؟ مگه fbi اه!؟
    چه ارتباطی به برنامه نویس داره!؟
    دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن تقریبا 99% اشون هاستینگ دارن (حد اقل یه ریسلر دارن!!) و بیش از 80% اشون هم با برنامه نویسی آشنا هستن.
    یک شخص بیاد به شما بگه برای من یه برنامه بنویس که وصل بشه به درگاه بانک و پرداخت داخلش انجام بشه. شما هم مینویسی و در اختیارش میذاری. حالا این شخص توسط برنامه شما کلاه برداری میکنه. به شما مربوطه؟!؟!؟!؟
    یه هاست میفروشین به یه شخص. فرداش روی اون هاست سایت مبتذل میاره بالا. به شما مربوطه؟!؟!؟ (حتی قانون بی در و پیکر خود ما هم چنین چیزی رو به شما مربوط نمیکنه!!! از شما میخواد که مشخصات مشتری رو در اختیارشون بذارید و سرویسش رو مسدود کنید!! شما رو مجازات نمیکنن)

واقعا خنده داره که دوستان میان میگن "برنامه نویس نباید سیستمش رو به صورت عمومی بفروشه" یا "باید مدارک بگیره از خریدار"
    واقعا دوستان کمی فکر کنید بعد در جای عمومی ، به صورت مکتوب ، نظر بدید!!!!
    ببخشید اینایی گفتی چه ربطی به هاستینگ داره؟
    درباره فروش اسکریپت درگاه واسطه به صورت عمومی خیلی هم مشکل زاست...
    طرف میره اسکریپت می گیره و سایت بالا میاره و بعد از سایت می ببنده مبلغ رو میداره میره و اخرشم هم پیگیری نمیشه قضیه همین ۲۰ پال و چندتا درگاه دیگه...
    توی سطح جهانی فروش اسکریپت درگاه واسطه نیاز به مجوز هستش و مثل ایران نیستند که راحت مجوز ندادن خیالت راحت شی بره درگاه واسطه بزنه...
    این اسکریپت از جیب ما پول جا به جا می کنه و صبح تا شب استرس می گیریم مبادا طرف سایت پرداخت تعطیل شه پول هامون ب***ه اخرشم بدبخت شیم...اینکه پول از جیب شما ب***ه خوشحال میشید؟ :|
    حتی اگه خودم اسکریپت درگاه واسطه پرداخت بسازم فروش عمومی نمی زارم چون دوست ندارم درگاه پرداخت قارچی رشد کنه و کلاه برداری ادامه پیدا کنه...

هر چی از ننه قهر می کنه میره درگاه واسطه می زنه! ببخشید به مدیر تجارت پال برنخوره ها به همه گفتم...هر چیزی حساب و کتاب داره و قانون داره و فلانی .....
    ویرایش توسط Raymvnd : June 25th, 2016 در ساعت 00:41
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

4. تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)