نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52

موضوع: فروش ویژه هاست دانلود - افر جدید شروع قیمت 2500 تومان ماهانه - کیفیت تضمینی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود - افر جدید شروع قیمت 2500 تومان ماهانه - کیفیت تضمینی

سلام.بنده یک کاربر خانگی هستم با مصارف خانگی.و قبلا از اپلودسنتر 4upld استفاده میکردم و سرعت دانلود بالا ازش داشتم تا 250 کیلو برای هر فایل.الان هم اطلاع دارید که داره میبنده.به دنبال جایگزین هستم و اینکه خودم ای پی
    سروش رسانه دارم البته نتم از مخابراته.دوستان به بنده گفتند که سرور های سایت مذکور در مرکز داده شاتل قرار داره.و این میتونه در پیدا کردن جایگزین به بنده کمک کنه.به دنبال سروری میگردم که بتونم بهترین میزان دانلود رو ازش داشته باشم و اینکه همه چی به مرکز مخابراتی ربط داره رو هم میدونم و اینکه خیلی از اپلودسنتر های دیگه مثل رودفایل و عصر اپلود و اپلودباز رو امتحان کردم ولی با 4upld فاصله خیلی زیادی دارند در سرعت دانلود واسه بنده مخصوصا به هنگام دانلود شبانه.ممنون میشم به بنده در این زمینه کمکی هر چقدر کوچک داشته باشید ایا با خرید هاست دانلود میتونم سرعت دانلودی برابر با سرور های سایت مذکور داشته باشم.فقط برای استفاده خودم هستش.در واقع میخوام یک اپلودسنتر شخصی برای خودم درست کنم.

2. تعداد تشکر ها ازmohamad--figo به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)