ovh بهترین پینگ رو نسب به دیگر دیتاسنتر های خارجی داره. سخت افزار ddos عالی. اپتایم بالا. و...
به هیچ وجه با دیتاسنترهای ایرانی قابل مقایسه نیست.
ovh بهترین پینگ رو نسب به دیگر دیتاسنتر های خارجی داره. سخت افزار ddos عالی. اپتایم بالا. و...
به هیچ وجه با دیتاسنترهای ایرانی قابل مقایسه نیست.
تا اونجایی که میدونم
آنتی دیداس او وی اچ نمادین هست واقعا به نظر شما میتونه جلوی دیداس رو بگیره؟
به نظر بنده ارائه انتی دیداس روی سرور کاری تبلیغاتی بوده است.
اگر قرار باشه رو هر سرور 40 یورویی آنتی دیداس سخت افزاری متصل کنن که دیگه قیمت این نخواهد بود.
همانطور که میدونید ارائه آنتی دیداس هزینه ای جداگانه ای دارد.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
الان من بخوام که کدهام روی ssd باشه و فایلهام روی sata آیا این کار شدنی هست در ovh؟
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
https://www.ovh.ie/dedicated_servers/
از لینک بالا ببینید. + طبیعتا شما باید از واسطه بخرید که در صورتیکه تصمیمتون قطعی شد برید اونجا یک تاپیک در بخش درخواست بزنید و شرایط رو بگید. بعضی ها روی سفارش سرور فری براتون این کانفیگ رو میزنن بعضی هم پول میگیرند. بهرحال سوال شما این بود میشه و من هم عرض کردم بله.
طبیعتا باید دو تا هارد باشه. مگه با یک هارد میشه؟!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)