-
June 17th, 2016, 13:16
پاسخ : تنظیم 2 رنج ip در یک لینوکس

نوشته اصلی توسط
omidx
اگر شبکه دیتاسنتر mac address filtering داشته باشد ، باید مک ها رو جدا تعریف کنید. (همانند دیتاسنتر ovh فرانسه و کانادا)
ولی در سایر حالات ، یکسان بودن مک ها مشکلی ایجاد نمیکند ، اگر مشکلی بود eth1 شما اصلا استارت نمیشد.
بله دقیقا چون سرور ovh دارم از حساسیت روی مک ها اطلاع دارم و اگر کوچکترین مشکلی باشد به کل پینگ نمی دهد
اما این مورد به راحتی پینگ داد
فقط مساله این هست که گفتند دیتا و ترافیکت دوبل حساب میشه این مورد میتونه صحت داشته باشه ؟ از لحاظ فنی شبکه میتونه این اتفاق بیوفته ؟
-
-
June 17th, 2016 13:16
# ADS
-
June 17th, 2016, 13:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mandana32
بله دقیقا چون سرور ovh دارم از حساسیت روی مک ها اطلاع دارم و اگر کوچکترین مشکلی باشد به کل پینگ نمی دهد
اما این مورد به راحتی پینگ داد
فقط مساله این هست که گفتند دیتا و ترافیکت دوبل حساب میشه این مورد میتونه صحت داشته باشه ؟ از لحاظ فنی شبکه میتونه این اتفاق بیوفته ؟
البته در OVH هم رو لینوکس مک ها رو یکسان ست میکنند ، هم در پنل دیتاسنتر و هم در سرور تا پینگ بگیرن. (ولی در vmware ، نه.)
سرور شما دو آي پی دارد و مسلما از هر دو آي پی ترافیک عبور میکند ، گیت وی ها متفاوت هست و دلیلی بر محاسبه ترافیک ب صورت دوبل وجود ندارد.
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2016, 13:22

نوشته اصلی توسط
OmidX
البته در OVH هم رو لینوکس مک ها رو یکسان ست میکنند ، هم در پنل دیتاسنتر و هم در سرور تا پینگ بگیرن. (ولی در vmware ، نه.)
سرور شما دو آي پی دارد و مسلما از هر دو آي پی ترافیک عبور میکند ، گیت وی ها متفاوت هست و دلیلی بر محاسبه ترافیک ب صورت دوبل وجود ندارد.
ممنون از راهنمایی های شما
در دستوری که دادین یک r کم بود :
cd /etc/sysconfig/network-scipts/
لطفا اصلاح کنید چون احتمالا بعدا از طریق گوگل خیلی ها میان و به این آموزش شما نیاز دارند
باز هم از شما ممنونم
-
-
June 17th, 2016, 13:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mandana32
ممنون از راهنمایی های شما
در دستوری که دادین یک r کم بود :
cd /etc/sysconfig/network-scipts/
لطفا اصلاح کنید چون احتمالا بعدا از طریق گوگل خیلی ها میان و به این آموزش شما نیاز دارند
باز هم از شما ممنونم
بله اصلاح شد ، بصورت
کد:
cd /etc/sysconfig/network-s*/
هم میتونید وارد کنید البته :دی
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید