نقل قول نوشته اصلی توسط pixco نمایش پست ها
ممنون از وقتی که قرار میدهید.تمام ماژ<لها زا معتبریترین فروشگاههای پرستاشاپ خریداری شده و مشکل ندارند و اینکه ماژ<لها در زمان نصب ابتدایی از همان اول بودن و اگر مشکلی باشه خوب قاعدتا از ابتدا نشون میداد .بعد اینکه این مشکل در حدود دو هفته است که تقریبا شروع شده و هیچ تغییر تو سایت ایجاد نشده همانطور که قبل نیز عرض کردم در رزمان مشکل که نیم ساعت بود کل بازدید کننده انلاین من اون زمان 7 نفر بوده فقط!!! در صورتی که در زمانهای بسیار پربازدید سایت بارها چک کردم مشکلی نبوده .قطعا با توجه به تفاسیر و دلایل منطقی که عرض کردم مشکل از جانب برنامه پرستا نیست
با توجه به اینکه میگید همین سایت با همین مشخصات از اول هیچ مشکلی نداشته و الان 2 هفته است این مشکل آمده دو تا نظریه پیش میاد: 1.اینکه خودتون تغییر غلطی دادید حالا صرفاً هم نمی خواد غلط باشه ممکنه شما یه کاری که به نظر خودتون خیلی هم خوب و کاربردی هست انجام دادید اما اون کار علاوه بر کاربردی هم که داشت باعث این مشکل هم شده که البته بنده علم غیب ندارم و شما خودتون باید به تغییرات این 2 هفته سایتتون فکر کنید. 2.اینکه احتمال اینکه به کسی دسترسی داده باشید یا اسکریپتی چیزی در کنار پرستاشاب نصب کرده باشید هم هست ممکنه مثلاً یه اسکریپت مخرب هر چند وقت یه بار درحال کار با همون فایلی که نت افراز گفته باشه و یا حتی ممکنه CronJob هاست (البته اگه وجود داشته باشه) باعث این مشکل شده باشه.

در کل همش نظریه هستش به نظر من اگر می خواین منتقل هم کنید از یه جایی پیدا کنید که یه ماه رایگان یا با 50 درصد تخفیف بهتون بده و بعد شما 1 ماه آزمایشی سایت رو به اون جا منتقل کنید اگر مشکل حل شد که هیچی تمدید کنید اگر حل نشد باید به فکر ریشه یابی مشکل باشید.