ویرایش توسط samansystems : June 12th, 2016 در ساعت 14:35
جالبه خودتون توی سایتتون این مسئله مدت زمان تسویه رو تایید کردید اما اینجا رد میکنید.
811817241_18527_4423556584565303732.jpg423929076_58139_2803268647795841410.jpg
اینم مدرک
من رد نکردم.
شما گفتيد 4 روز طول ميکشه گفتم سريعتر هست که مدارک شما هم اين رو تاييد ميکنه
باز اگر از همين دوستتون در خصوص آخرين تسويه حساب و زمانش سوال کنيد قطعا نتايج پايين تر و مثبت تری رو دريافت ميکنيد.
با تمام شرايط بالا شما سريعترين زمان تسويه حساب رو هم ميتونيد با زرين کارت تجربه کنيد.
خب دقیقا بحث من همینه چرا باید 3 روز طول بکشه؟
درحالی که پی لاین و جهان پی در حالت عادی کمتر از 12 ساعت تسویه میکردن.
ضمنا عکس گرفته شده هم که از تلگرام فرستادم مال همین امروزه که در مورد اخرین تسویه حساب جواب دادن صددرصد.
بله سریع ترین تسویه حساب رو میتونیم تجربه کنیم منتها با پرداخت هزینه.
اينکه چرا در زرين پال اينطور هست و در سايت x اينطور نيست دليلش برميگرده به سياست و هدف اصلی زرين پال که تضمين تراکنش برای فروشنده و خريدار هست.
و شايد دليل وجود زرين پال هم امروز همين موضوع بوده و هست.
در مورد دوستتون ازشون در خصوص جزئيات سوال کنيد قطعا نتيجه برای شما مناسب تر هست. (ايشون کليات رو بر اساس قوانينی که زمان عضويت پذيرفتند اعلام کردن.)
اين رو مد نظر داشته باشيد تو اکثر سرويس های مشابه برای تسويه سريع شما بايد هزينه عضويت سالانه و موارد مشابه رو پرداخت ميکرديد. در زرين پال بجای اين هزينه سالانه يکبار برای هميشه زرين کارت رو تهيه ميکنيد و هم سرعت رو بالاتر ميبريد و هم کارمزد رو پايين تر مياريد.
والا ما هزینه سالانه نداشتیم . فقط کارمزد نیم درصدی روی هر پرداخت میدادیم. و بجز اون هیچ چیز دیگه ای نداشتیم.
ضمنا مدت زمان تسویه برمیگرده به کیفیت خدمات دهی و سرویس پس با این تفاسیر سیاست شرکت شما طوریه که رضایت مشترکان تون رو نادیده بگیرید
دلیل ***** شدنشون هم چیز دیگه ای بود .
بنده فکر میکنم دلیل وجود زرین پال و ***** نشدنش چیز دیگریه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)