من درگاه جدا برای بانک ملت دارم و قیمتش ۴۰ تومن هست
اگر خواستید واریز کنید و مشخصات هاست و دامینتون را بدید تا براتون نصب کنم
من درگاه جدا برای بانک ملت دارم و قیمتش ۴۰ تومن هست
اگر خواستید واریز کنید و مشخصات هاست و دامینتون را بدید تا براتون نصب کنم
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
دوست عزیز من می خواهم ماجول بانک ملت به عنوان یک ساب ماجول از ubercart در دروپال عمل کنه. (شبیه ماجول بانک سامان که معرفی کردم). آیا ماجول شما هم به همین ترتیب عمل می کنه یا اینکه stand-alone است؟
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
بله درگاه ملت هم مثل خیلی های دیگه بر اساس پروتکل SOAP عمل می کنه یعنی تبادل فایل xml روی http. پارامتر ها در xml تعریف شده اند. برای مطالعه بیشتر
مشکل من اینجاست که من نه xml بانک ملت رو درست می شناسم (به خاطر manual بی فایده ای که داره) و نه مال بانک سامان رو دارم. اگر روال کار ترانس اکشن هر دو یکی باشه (که به احتمال زیاد همین طوره) راحت می شه ماجول بانک سامان رو تبدیل کرد به بانک ملت. فقط باید ترمینولوژي اولی رو تبدیل کرد به دومی. جای تاسفه که خود بانک ملت هیچ کمکی در مورد ساخت ماجول نکرده
قاعدتا برای اتصال به هر درگاهی (چه تست و چه عملیاتی) یک کلید لازمه که خود سرویس دهنده باید به شما بده. البته در این مورد هم راهنمای بانک ملت درست توضیح نداده. در کل پشیمون شدم از اینکه چرا بانک ملت رو انتخاب کردم. از نظر ساپورت خیلی درپیته. سه روزه مشکل رو باهاشون مطرح کردم هیچ جوابی نگرفتم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)