-
June 10th, 2016, 14:10
پاسخ : تعرفه اینترنت داخلی نصف شد

نوشته اصلی توسط
ihsg
دوست عزیز شما انتظار داری 20 گیگ برای یکسال گرون هم باشه؟
من با سرویس های چرت و پرت یکساله به اصطلاح جشنواره شرکت ها کاری ندارم من قیمت ترافیک که الان چند ساله 3600 تومان است رو میگم.
20 گیگ برای من کمتر از 1 ماه تموم میشه تازه اونم بدون دانلود هیچ چیزی.
بعد تقریبا هر روز قطعی و بی کیفیتی رو دارم.
نمی دونم چی به شما میرسه که انقدر طرفداری الکی میکنید!
خوب چی به شما ميرسه که همه چی رو انکار ميکنيد.
جسارتا ميگيد از چه آی اس پی ای سرويس ميگيريد ؟؟؟؟؟
تقريبا تمام isp ها 100 گيگ ترافيک رو زير 200 هزار تومان ميفروشن. من نميدونم شما چرا با اين مصرف بالا، بسته های 3600 ای رو ميخريد!
من نميگم قيمت ها عالی هست. قيمت ها بالا هست ولی اين واقعيت قابل انکار نيست که دو سال گذشته هم قيمت و هم سرعت خيلی خيلی بهتر از قبل شده.
ویرایش توسط samansystems : June 10th, 2016 در ساعت 14:11
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016 14:10
# ADS
-
June 10th, 2016, 14:10
اینا نامحدوداشون هم محدوده حاجی ، بهش میگن مصرف منصفانه مثلا 100 گیگ بیشتر دانلود کنی ، سرعتت رو همچین میکشن پایین (سرعت اسمی) که اصن نتونی تکون بخوری ! نامحدود واقعی هر مگ حدود 300 هزار تومن میگیرن !
این برا پارس آنلاین هستش روی نامحدود بزنید اینترنت 128 کیلوبیت رو زده 27 هزار تومن ! ، روشون نشده سرعتای بالاترو رو بزنن خودت حساب کن
http://www.parsonline.com/adsl/sales...1%D8%B9%D8%AA/
-
-
June 10th, 2016, 14:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nevergotme
اینا نامحدوداشون هم محدوده حاجی ، بهش میگن مصرف منصفانه مثلا 100 گیگ بیشتر دانلود کنی ، سرعتت رو همچین میکشن پایین (سرعت اسمی) که اصن نتونی تکون بخوری ! نامحدود واقعی هر مگ حدود 300 هزار تومن میگیرن !
این برا پارس آنلاین هستش روی نامحدود بزنید اینترنت 128 کیلوبیت رو زده 27 هزار تومن ! ، روشون نشده سرعتای بالاترو رو بزنن خودت حساب کن
http://www.parsonline.com/adsl/sales...1%D8%B9%D8%AA/
۶ مگ
نامحدود، حدود ۴۰۰ هزارتومان ماهیانه
درسته؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 10th, 2016, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
خوب وقتی بسته 5 گيگ رو ميخريديد 25 تومن الان از ايرانسل ميخريد 10 تومن يعنی ارزون شده ديگه.
یادمه در اوایل که ایرانسل اومد و توی منطقه ما خط نمیداد هم این تعرفه ها واسه اس ام اس بود و بعد که همه جا رو پوشش داد اون رو گران کرد
فعلا شبکه 4g توی برخی مناطق خاص راه اندازی شده و واسه تبلیغ قیمت رو کم کرده تا همه خط بخرن و مودم و... بعدش که پوشش سراسری شد میبینید که چقدر گران میشه...
این کلک ها قدیمی شده!
-
-
June 10th, 2016, 14:30

نوشته اصلی توسط
samansystems

خوب چی به شما ميرسه که همه چی رو انکار ميکنيد.
جسارتا ميگيد از چه آی اس پی ای سرويس ميگيريد ؟؟؟؟؟
تقريبا تمام isp ها 100 گيگ ترافيک رو زير 200 هزار تومان ميفروشن. من نميدونم شما چرا با اين مصرف بالا، بسته های 3600 ای رو ميخريد!
من نميگم قيمت ها عالی هست. قيمت ها بالا هست ولی اين واقعيت قابل انکار نيست که دو سال گذشته هم قيمت و هم سرعت خيلی خيلی بهتر از قبل شده.
چون من 60 تومان ماهیانه بیشتر ندارم بدم همینم که میدم خیلی اذیتم میکنه.
از اکثر isp ها سرویس داشتم پارس آنلاین، آسیاتک، های وب، مخابرات و....
الانم به خاطر قیمت های پایین تر آسیاتک روی آسیاتک هستم و با اینکه برخلاف اون یکی خط در منزل که مخابرات دارم و خدایی هیچ وقت قطع نمیشه این آسیاتک تقریبا هر هفته 2 روز چند ساعت قطعی دارم که چون چراغ لینک خاموش نمیشه اپراتور هاش نمیفهمن برای چیه چون میگن تو لاگ های سیستم ما فقط قطع شدن لینک ثبت میشه که مودم من 24 ساعته روز روشنه و لینکش فعاله شاید آخرین باری که مودم رو خاموش و روشن کردم برای 2 هفته پیش بود که اونم سر یه مشکل که خود آسیاتک گفته بود انجام دادم.
من هیچ وقت الکی نه دفاع میکنم نه انکار.من همه جا رک و پوست کنده حقیقت رو میگم و از هیچ کس هم نه ترسی دارم نه برام مهمه که ناراحت بشن یا نه.
متاسفانه باید قبول کنید کیفیت اینترنت در قبال قیمتی که از مشترکین میگیرن خیلی پایین تره.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016, 14:30
128 ضربدر 8 = 1 مگابیت
28 هزار تومان ضربدر 8 = 224 هزار تومان
هر مگ 224 هزار تومان ، حالا شما این رقم ضربدر چندمگابیت کن.
-
-
June 10th, 2016, 14:45

نوشته اصلی توسط
iHSG
چون من 60 تومان ماهیانه بیشتر ندارم بدم همینم که میدم خیلی اذیتم میکنه.
به جای 60 هزار تومان 64 هزار تومان بخريد. به جای 20 گيگ 40 گيگ بگيريد.
تو يکماه هم مصرف نکنيد تو 4 ماه مصرف کنيد.
gig.jpg
http://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%...9%D8%AA-ADSL-2
-
-
June 10th, 2016, 14:45
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با امضای این تفاهمنامه که در حضور مدیرعامل شرکت زیرساخت به امضاء رسید، کاربرانِ نهایی شرکت های آسیاتک، رایتل و شاتل که از سایت های آپارات، فیلیمو و تله ویبیون استفاده میکنند با کاهش قابل توجهی در تعرفه اتصال به شبکه روبرو میشوند.
-
تعداد تشکر ها از srsh به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016, 14:48

نوشته اصلی توسط
samansystems
من که تو آسیاتک 40 گیگ ماهانه ندیدم.
همانطور که گفتم هم فقط ماهانه میخرم نه حتی 3 ماهه.
ماهانه 40 گیگ هم فقط یه سرویس داره که 90 هزار تومان هستش.
-
-
June 10th, 2016, 14:49

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
یادمه در اوایل که ایرانسل اومد و توی منطقه ما خط نمیداد هم این تعرفه ها واسه اس ام اس بود و بعد که همه جا رو پوشش داد اون رو گران کرد
فعلا شبکه 4g توی برخی مناطق خاص راه اندازی شده و واسه تبلیغ قیمت رو کم کرده تا همه خط بخرن و مودم و... بعدش که پوشش سراسری شد میبینید که چقدر گران میشه...
این کلک ها قدیمی شده!
چون mvno ها داره راه ميفته احتمال افزايش قيمت تقريبا بعيد هست. کاهش قيمت خواهد بود.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iHSG
من که تو آسیاتک 40 گیگ ماهانه ندیدم.
همانطور که گفتم هم فقط ماهانه میخرم نه حتی 3 ماهه.
ماهانه 40 گیگ هم فقط یه سرویس داره که 90 هزار تومان هستش.
خوب ازشون سوال کنيد که داستان اين 40 گيگ چی هست. فکر ميکنم بايد اشتراکتون رو تغيير بديد.
-