-
June 9th, 2016, 14:01
عضو دائم
پاسخ : درگاه واسط ثامن پرداخت

نوشته اصلی توسط
iHSG
سیستم کسر کارمزد برای شما چطوریه؟ من دو نوعش رو دیدم:
تو payline.ir : کارمزد به صورت آنی هنگام خرید مشتری کم میشد که می تونستیم تنظیم کنیم از مشتری بگیره.
اما تو zarinpal.com موقع خرید مشتری کارمزدی کم نمیشه و فقط موقعی که درخواست تسویه حساب میکنیم 1 درصد کم میشه.
به نظر شما کدوم روش بهتره؟
باسلام
زمان درخواست وجه از موجودی کل کسر خواهد شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 9th, 2016 14:01
# ADS
-
June 9th, 2016, 14:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
زمان درخواست وجه از موجودی کل کسر خواهد شد
شما فرض کنید بنده با استفاده از درگاهم مبلغی رو کسب کردم بعد کارمزد همکارانم رو براشون از طریق انتقال وجه داخلی براشون واریز میکنم و بعد وبسایت شما میخواد 1% کارمزد رو در زمان درخواست وجه ازش کم کنه ؟؟ (البته نمیخوام پاسخم این باشه که با کارمزدش براشون منتقل کنم چون خودتون میدونید جالب نیست )
در کل یکی از مشکلات ما با زرین پال هم همین بود و کارمزد رو مشتری پرداخت نمیکرد و خلاصه در صورت امکان این قابلیت اضافه بشه
بعضی وقتها دلمون برای پی لاین تنگ میشه :|
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2016, 14:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
geniune
به نظرم این روش درستی نیست ...
شما فرض کنید بنده با استفاده از درگاهم مبلغی رو کسب کردم بعد کارمزد همکارانم رو براشون از طریق انتقال وجه داخلی براشون واریز میکنم و بعد وبسایت شما میخواد 1% کارمزد رو در زمان درخواست وجه ازش کم کنه ؟؟ (البته نمیخوام پاسخم این باشه که با کارمزدش براشون منتقل کنم چون خودتون میدونید جالب نیست )
در کل یکی از مشکلات ما با زرین پال هم همین بود و کارمزد رو مشتری پرداخت نمیکرد و خلاصه در صورت امکان این قابلیت اضافه بشه
باسلام
حتما این نکته لحاظ خواهد شد
تشکر از ارائه نظر مثبت و مفیدتون
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 9th, 2016, 14:46

نوشته اصلی توسط
geniune
در زرين پال کافی هست شما کارمزد رو روی قيمت محصولاتتون اعمال کنيد.
به طور مثال اگر يک محصولی داريد که 1000 تومان هست قيمتش رو 1010 قرار بديد روی سايتتون. (قطعا سود شما بيشتر ازين 10 تومان هست.)
يا اينکه اگر درگاه های مختلف داريد زمان ارسال به درگاه زرين پال اين مورد رو روی قيمت اعمال کنيد.
همچنين مد نظر داشته باشيد بسياری از کاربران در زمان استفاده از زرين پال کارمزد های کمتری پرداخت ميکنن يا اصلا کارمزد پرداخت نميکنن.
(از زرين کارت استفاده ميکنن و يا شارژ و قبض خودشون رو از زرين پال ميخرن و پرداخت ميکنن.)
بزاريد صادق باشيم مشکل اصلی خيلی از دوستان با زرين پال فعاليت قانونی اون و عدم اجازه فعاليت به سايت های غير مجاز هست. بنابراين لطفا نگيد مشکل شما با زرين پال کارمزد هست. چون مشکل چيز ديگه ای هست. 
پی نوشت: ازونجا که مديران اجازه باز کردن تاپيک برای روشن شدن برخی موضوع ها رو نميدن و سوء تفاهم موجود در اين تاپيک مطرح شده، ازينکه در اين تاپيک پاسخ ميديم عذر خواهی ميکنيم.
-
-
June 9th, 2016, 14:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
به طور مثال اگر يک محصولی داريد که 1000 تومان هست قيمتش رو 1010 قرار بديد روی سايتتون. (قطعا سود شما بيشتر ازين 10 تومان هست.)
يا اينکه اگر درگاه های مختلف داريد زمان ارسال به درگاه زرين پال اين مورد رو روی قيمت اعمال کنيد.
همچنين مد نظر داشته باشيد بسياری از کاربران در زمان استفاده از زرين پال کارمزد های کمتری پرداخت ميکنن يا اصلا کارمزد پرداخت نميکنن.
(از زرين کارت استفاده ميکنن و يا شارژ و قبض خودشون رو از زرين پال ميخرن و پرداخت ميکنن.)
بزاريد صادق باشيم مشکل اصلی خيلی از دوستان با زرين پال فعاليت قانونی اون و عدم اجازه فعاليت به سايت های غير مجاز هست. بنابراين لطفا نگيد مشکل شما با زرين پال کارمزد هست. چون مشکل چيز ديگه ای هست.
پی نوشت: ازونجا که مديران اجازه باز کردن تاپيک برای روشن شدن برخی موضوع ها رو نميدن و سوء تفاهم موجود در اين تاپيک مطرح شده، ازينکه در اين تاپيک پاسخ ميديم عذر خواهی ميکنيم.
از نظر بنده اصلا اشکالی نداره
در تاپیک بنده و ثامن پرداخت می تونید با اختیارات کامل فعالیت بفرمایید و نظرات وتوضیحات خودتون و ارائه بدید
هرجاییکه اسمی شما برده بشه بنده این حق و برای شما قائل هستم
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2016, 15:23

نوشته اصلی توسط
samansystems
ببخشید جناب میشه ماژول whmcs خودتون رو آپدیت کنید؟
آخه 2 مشکل داره:
1.هنوز ویژگی کسر کارمزدش 2.5 درصد کم میکنه در صورتی که طبق گفته شما جدیداً فقط 1 درصد کارمزد دارید که البته این اصلاً مشکل نیست چون من به جای فعال کردن این ویژگی ماژول از بخش مالیات WHMCS استفاده میکنم و 1 درصد اضافه میکنم.
2.مشکل دوم که خیلی اذیت میکنه اینه که من اصلاً کسر کارمزد رو در ماژول فعال نکردم و همانطور که گفتم کارمزد با ویژگی Tax خود WHMCS فعال شده اما ماژول به صورت اتوماتیک پس از هر بار پرداخت درآمد من رو در بخش آمار whmcs با کسر 2.5 درصد نشون میده!!! یعنی مثلاً من محصول 3000 تومانی رو با ویژگی مالیات whmcs قیمت 3030 تومان دادم که 1 درصد کارمزد اعمال بشه و در درگاه شما هم 3030 تومان درست پرداخت میشه اما وقتی در سیستم آمار whmcs ثبت میشه میزنه درآمد امروز 2954 تومان.یعنی در اصل برای من 3030 تومان تو زرین پال واریز شده اما ماژول whmcs شما تو سیستم ثبت درآمد ها 2.5 درصد کارمزد از این 3030 تومان کم میکنه
ویرایش توسط iHSG : June 9th, 2016 در ساعت 15:24
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2016, 16:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
geniune
به نظرم این روش درستی نیست ...

نوشته اصلی توسط
samansystems
ممنون از راهنماییتون
هدف از پیام بنده پیشنهاد جهت اضافه شدن امکان پرداخت کارمزد توسط مشتری بود هم برای زرین پال و هم دیگر شرکت ها ...
لطفا به همکاران پیشنهاد دهید مانند دوستمون viasky
طبق تجربه ی ما جبهه گیری در این مسائل دائمی هست و بهتره این مسئله که متقاضی زیادی هم داره بررسی و رفع مشکل شود تا درآینده مجدد چیزی پاسخی به کاربر داده نشه ... کافیه درگاه های موفق دیگر بررسی شود ...
بنده عرض کردم داخل پرانتز
مثلا امکانی که علاقمند زیاد هست :
+ امکان نمایش درآمد از یک درگاه در بازه ی زمانی مشخص شده توسط کاربر (بعضی مدیران علاقمند هستند که بدونند در هفته یا ماه چقدر درامد داشتند )
زرین پال در بررسی تراکنش ها قابلیت بسیار عالیی که اضافه کرده بود این بود که ایمیل کاربر نمایش داده میشد و این برای بررسی تراکنش های بسیار کاربردی ست
به هر حال با آرزوی موفقیت برای فعالان تجارت الکترونیک 
باتشکر از شما دوست عزیز
ویرایش توسط geniune : June 9th, 2016 در ساعت 16:20
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
-
June 9th, 2016, 16:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
geniune
ممنون از راهنماییتون
هدف از پیام بنده پیشنهاد جهت اضافه شدن امکان پرداخت کارمزد توسط مشتری بود هم برای زرین پال و هم دیگر شرکت ها ...
لطفا به همکاران پیشنهاد دهید مانند دوستمون viasky
طبق تجربه ی ما جبهه گیری در این مسائل دائمی هست و بهتره این مسئله که متقاضی زیادی هم داره بررسی و رفع مشکل شود تا درآینده مجدد چیزی پاسخی به کاربر داده نشه ... کافیه درگاه های موفق دیگر بررسی شود ...
بنده عرض کردم داخل پرانتز
مثلا امکانی که علاقمند زیاد هست :
+ امکان نمایش درآمد از یک درگاه در بازه ی زمانی مشخص شده توسط کاربر (بعضی مدیران علاقمند هستند که بدونند در هفته یا ماه چقدر درامد داشتند )
زرین پال در بررسی تراکنش ها قابلیت بسیار عالیی که اضافه کرده بود این بود که ایمیل کاربر نمایش داده میشد و این برای بررسی تراکنش های بسیار کاربردی ست
به هر حال با آرزوی موفقیت برای فعالان تجارت الکترونیک

باتشکر از شما دوست عزیز

به احتمال زیاد موردی که شما فرمودید را اعمال خواهیم کرد
کارمزد مشخص شده همراه با همان تراکنش محاسبه و کسر خواهد شود و ملغ باقی مانده به عنوان شما کاملا بدون هیچ تغییری در اختیار شما قرار خواهد گرفت
همچون پی پال
موفق باشید
-
-
June 9th, 2016, 16:38

نوشته اصلی توسط
viasky
به احتمال زیاد موردی که شما فرمودید را اعمال خواهیم کرد
کارمزد مشخص شده همراه با همان تراکنش محاسبه و کسر خواهد شود و ملغ باقی مانده به عنوان شما کاملا بدون هیچ تغییری در اختیار شما قرار خواهد گرفت
همچون پی پال
موفق باشید
البته تو پی پل هم زمان واريز به حساب بانکی و خروج پول از پی پل کارمزد کسر ميشه.
-
-
June 9th, 2016, 16:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
البته تو پی پل هم زمان واريز به حساب بانکی و خروج پول از پی پل کارمزد کسر ميشه.
درسته ولی در حال حاضر برای بنده کسر و همون اول انجام میده
چون شامل مالیت هستم کمی متفاوت هست
در زمان تسویه حساب مالیت شامل بنده میشه...
حساب بنده personal نیست (حساب بانکی)
- - - Updated - - -
ولی در هر صورت
به نظر شما کدام روش بهتره؟
کسر کارمزد اول یا زمان درخواست؟
ویرایش توسط viasky : June 9th, 2016 در ساعت 16:45
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید