بنده با این دی سی کار کردم خیلی گیر میده برای پرداخت ها. و اینطور بگم اگر بنده برای پنل خودم پرداختی انجام بدم و بعد برای شما هم انجام بدم سریعا برخورد میکنن.
اصولا فرد یا شرکتهای معتبر نمیان اینکار رو برای شما انجام بدن چون به نوعی خودشون از خدمات این دیتا سنتر محروم میشند(چون اطلاعاتشون برای شما خرج کردن)
اگر کسی هم اینکار رو بکنه میاد با پاسبورد یک فرد مثلا ساکن اندونزی /مالزی/سنگاپور/فلیپین یک اکانت پی پال + یک وی پی اس از اون کشور براتون تهیه میکنه و با اون مشخصات براتون سرور میگیره که باز این روش مطمئنی نیست. همیشه پاتون رو پوست خربزه هست.
بنده الان اونجا سرویس دارم با مشخصات واقعی خودم. باور کنید آش دهان سوزی نیست این دی سی بخصوص برای ما ایرانیها. بهرحال اونا متوجه میزان ترافیک سرور میشند که برای ایران هست
ممنون از راهنمایی تون
پس با این حساب یا باید از ovh دست بکشیم یا از پنل شخصی با مدیرت خودمون
ویرایش توسط torkidatir : June 8th, 2016 در ساعت 05:16
پس با این حساب یا باید از ovh دست بکشیم یا از پنل شخصی(مثل این می مونه شخصی دامنه رو با حساب خودش برای شما ثبت کنه)
به هر حال اگه کسی نبود به کمک کنه و زحمت این کارا رو بکشه من میرم از سرورهای دیگه می گیرم که گیر بیخود نمیدن
راستی 1and1 هم واسه ویرفای گیر میده؟
نه 1and1 یا هاست گیتور اگر با آی پی غیر ایران(و حتی آدرس فیک) ثبت نام کنید وریفای نمیکنن و گیر نمیدن.
حالا چرا اینهمه شرکت مثا ایکس ال هاست/هتزنر/دی سی های هلند/رد استیشن و... چرا یک اند یک؟!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.