مرسی از همه بابت نظرات و پیشنهادات ولی فکر کنم حتی 1 نفر هم کامل متن من رو نخوند !!!
من بحثم این نبود که کدوم زبون بهتر هست !! با توجه به تحقیقی که کردم و ... تصمیمم این هست که asp.net بخونم نه به دلیل برتری بلکه به دلیل بازار کار در جایی که میخوام کار کنم![]()
زیاد وارد ریز مسائل شدیدمن تازه اول راهم و هیچی نمیدونم فقط خواستم مشاوره بگیرم که با توجه به راهی که انتخاب کردم چه کلاس هایی ثبت نام کنم برای یادگیری بهتر و کامل !
لطفا اگر امکانش هست کامل تاپیک رو بخونید بعد نظر بدید ممنون
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم که خیلی مبتدی هستفک کنم
اینکه پی اچ پی open source هست یه مزیت حساب میشه ؟! اخه این همه اسکریپت های که میبینیم null میشه مگه بخاطر همین open source بودنش نیست ؟فکر کنم خیلی خیلی باید تحقیق کنم و کلاس برم تا این چیزارو بفهمم
![]()
خود زبان php متن باز هست اما کسی میتونه با این زبان یه برنامه ای تولید کنن که متن باز نباشه
من کلا توصیه میکنم که بری سزاغ برنامه های متن باز و آزاد (در نظر داشته باش که نرم افزار متن باز با نرم افزار آزاد خیلی فرق میکنه)
در مورد کلاسهایی هم که گفتی باید سرفصلهاش رو نگاه کرد تا بشه گفت خوبه یا نه
برات آرزوی موفقیت میکنم
مرسی از لینک های که قرار دادید تا حدودی شو خوندم ولی مطالب خیلی قدیمی هستند و 100% مثلا mysql الان با 2 سال پیش متفاوت هست و ... ولی تا حدود کمک کرد تفاوت هارو بدونم
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
واقعا فیض بردم از حرفاتون ... واقعا از نظر شما هیچ فرقی نمیکنه ؟! یعنی برنامه نویسان عزیز شغل ندارن ؟! برنامه نویسی نمیتونه باعث کسب شغل بشه ؟! نفهمیدم هدفتون چی بود ولی موفق باشیدو ممنون از راهنماییتون
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
مرسی از راهنماییتون منم فکر کنم اخر سر مجبور شم برم مجتمع فنی یه استاد رو بگیرم به حرف و هرچی سوال دارم ازش بپرسم![]()
نمیدونم محل سکو نتت کجا اما اگر فرصت کردی و از استادهای مجتمع فنی جواب نگرفتی مشخصاتت رو بده آدرس بدم بیای شرکت تا هر سوالی داشتی رو جواب بدم
من 6 ماهی هست ساکن قزوینم ولی اکثرا 5شنبه جمعه ها میام تهران
دفه اول که رفتم بپرسم چه کلاس های دارن پرسیدم کلاس هاشون با کلاس های که تهران برگزار میکنن برابری میکنه یا نه که گفتن آره ! امیدوارم اینجوری باشه
از شما هم ممنون ولی فکر کنم سر فصل هارو ازشون بپرسم همه چی حل شه
اوکی
شرمنده من حواسم نبود
![]()
سلام
راستش ما هنوز اول راهيم ولي نظرم اينه كه هر جا كلاس ميري باهات حد اقل يك پروژه عملي رو كار كنه
چون اگر يك كتاب هم بكني توي مخت نميتوني براي خودت يك پروژه بنويسي مهمترينش هم اينه كه استادت واقعآ استاده باشه و خودش طراح باشه نه از اينايي كه از روي كتاب يادت ميدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)