نقل قول نوشته اصلی توسط hello نمایش پست ها
چون دوست داري asp ياد بگيري من نظر خاصي نمي تونم بدم چون asp خيلي كم كار كردم ولي در تاپيك هاي زير اساتيد بحثي در مورد asp يا php داشتند كه بد نيست بخونيش :
مقایسه PHP با ASP .Net
php
مرسی از لینک های که قرار دادید تا حدودی شو خوندم ولی مطالب خیلی قدیمی هستند و 100% مثلا mysql الان با 2 سال پیش متفاوت هست و ... ولی تا حدود کمک کرد تفاوت هارو بدونم

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط be099 نمایش پست ها
شلغم چه ربطی داشت به برنامه نویسی
ولی جدا از شوخی راه خوبی پیدا کردی ، هیچ فرقی نمیکنه یکیو بگیر برو جلو خودت ،خود به خود تشخیص میدی ولی نظر شخصی من اینه که کلا .net آدمو تنبل میکنه (برای من اینطور بوده) ولی زبون های اسکریپت نویسی مثل php ، جاوا اسکریپت و ... فسفر زیاد میسوزونه ، البته php هم شی گرا میشه ، فقط زیاد شاخه به شاخه نپر که موفق نمیشی ،یه رفیقی داشتم هرچی در مورد کامپیوتر میدید میخواست یاد بگیره آخرش هم زده شد
واقعا فیض بردم از حرفاتون ... واقعا از نظر شما هیچ فرقی نمیکنه ؟! یعنی برنامه نویسان عزیز شغل ندارن ؟! برنامه نویسی نمیتونه باعث کسب شغل بشه ؟! نفهمیدم هدفتون چی بود ولی موفق باشید و ممنون از راهنماییتون

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط elmiralover نمایش پست ها
خود زبان php متن باز هست اما کسی میتونه با این زبان یه برنامه ای تولید کنن که متن باز نباشه
من کلا توصیه میکنم که بری سزاغ برنامه های متن باز و آزاد (در نظر داشته باش که نرم افزار متن باز با نرم افزار آزاد خیلی فرق میکنه)

در مورد کلاسهایی هم که گفتی باید سرفصلهاش رو نگاه کرد تا بشه گفت خوبه یا نه

برات آرزوی موفقیت میکنم
مرسی از راهنماییتون منم فکر کنم اخر سر مجبور شم برم مجتمع فنی یه استاد رو بگیرم به حرف و هرچی سوال دارم ازش بپرسم