الان روی نرم افزار smcFanControl نوشته دما 61 درجه هستسلام ، بعد از هر بار آپدیت یکسری پروسس هستند ک مجددا ریبیلد میشن ، مثل ایندکس spotlight و ... کمی زمان بهش بدید ، خودش درست میشه. (حدودا ۱۵ دقیقه)
دما رو ب سانتی گراد بگید . (از iStat Menu استفاده کنید.)
http://8pic.ir/images/ruyxzocvehghxcztcnsi.pngیک عکس از Activity Monitor در حالتی ک سورت بر اساس پروسس CPU هست بزارید.
از وقتی این نرم افزار رو نصب کردم ضررش بیشتر از سودس بوده. خیلی برام مزاحمت ایجاد کردهببینید CleanMyMac یکی از قدیمی ترین نرم افزار های پاک کننده کش سیستم عامل مکینتاش هست ک بر خلاف سایر نرم افزار های شرکت macpaw ، هیچ وقت از سوی اپل برای قرار گیری در آپ استور تایید نشد !!
از این نرم افزار فقط برای uninstall کردن اپلیکیشن ها استفاده کنید و تحت هیچ شرایطی کش سیستم عامل رو خالی نکنید .
اما اگه این نبود حالا سیستم من فضا نداشت
نمیدونم از چه نرم افزاری بجای این واسه حذف نرم افزار ها و خالی کردن سیستم استفاده کنم
خوب پاک کنید هز نرم افزار بالا صفحه تان که اجرا شده و تست کنید ببینید مشکل حل شد یا نه
نرم افزار های در حال دانلود رو لغو کردم و فن خاموش شد و دما خیلی بهتر شد. فعلا که مشکل فن حل شده... اما باید تا فردا ازش استفاده کنم و نتبجه رو بگم
- - - Updated - - -
نیازی ب اینکار نیست ، شما یکبار P-RAM و SMC رو ریست کنید ، پرمیشن دیسک اصلی تون رو Repair و Optimise کنید ، مشکل تون بطور کامل حل میشه.
چطوری این کار رو کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟