به جز سی پنل کار دیگه کی رو پیشنهاد می دین ؟
به جز سی پنل کار دیگه کی رو پیشنهاد می دین ؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام سید جان
ببین امن و تنظیم کردم سرور اونی نیست که csf و سیپنل داره. اینا همه دیفالت و پیشفرض هست
الکی نیست شرکت ها ماهی 20 تا 100 دلار میگیرن برای منیج سرور
ببین اگه میخوای اطلاعات سرور رو برام ارسال کن با هزینه خیلی کمتری میگم برات تنظیمات برای ماه اول رو انجام بدن![]()
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
Manager دارید؟
حالا یا واقعا ندارین یا اینکه Manager شما Manager نیست !
Zone-H.org - Unrestricted information | Defacements archive
بعدشم الان من تو اکسس هام نگاه کردم پسورد سی پنل شما رو دارم ! تو پیغام خصوصی براتون سند کردم
متاسفانه خیلی ها الان از Manage سر در نمی یارن و خودشون رو به اسم منیجر جا می زنن و چنین مشکلاتی رو به وجود میارن
بهتره به هر کسی اعتماد نکنید و برای امنیت سرورتون اهمیت قایل باشید
با یه نفر که شرکت بزرگی تو تهران داره صحبت می کردم می گفت من Load سرور برام مهم تر از امنیته (امنیتش زیر 0 بود)
حالا Load سرور مهمتره یا امنیت سرور؟!
نکته : تو این تاپیک قصد خراب کردن شخص یا اشخاصی رو نداشتم ، فقط هدف مطرح کردن ضرورت امنیت و شناختن Manager ها بود !
ویرایش توسط S4n470n : October 1st, 2010 در ساعت 14:20
!... Security is never complete
خیلی ها رمز عبور خیلی جاها رو دارن
شما هم این یکی رو داشته باشید
نصف شب بخیر
اینجا نیما جون آفر منیج می ده
یکی دیگه از دوستان پیشنهاد همکاری و فاش کردن رمز عبور
عنوان تاپیک چیز دیگه ای هست
فکر می کنم این هم خوب باشه
10 Tips for making your cPanel and WHM servers more secure - cPanel Inc.
بهترین کار مشاوره با شرکت های امنیتی است امنیت کار هر کسی نیست ... و یاد گرفتنش هم سال ها وقت می بره ...
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
موضوع اینه خیلی ها میان ازتون پول میگیرن کاری هم نمیکنن ...
یادمه یکی پرمیشن tmp رو بسته بود میگفت امنش کردم ....
بعدش هم بدتر بعضی از این ادعای هکر هاست که میرن پسورد رو از تو کانفیگ در میارن مطابقت میدن با روت بعد میگن لوکال روت دارم .
مرز عشق و نفرت آنجاییست که آرزو ها می میرند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)