اينجا اكثرا مثل من php كار هستند پس زبون php رو به شما توصيه مي كنند :دي
ولي لينك هايي كه دادم يك مقايسه و جدال واقعي بين عده اي هست كه عاشق پي اچ پي يا asp هستند
البته از حق نگذريم بازهم شرايط به نفع php بوده چون انجمن تخصصي php بوده و اكثر php كار ها اونجا بودند و نه asp كار ها...
---
مهمترين نكته درك الگوريتم نويسي هست...البته من از شكل الگوريتم نويسي كه در دانشگاه پياده سازي ميشه شخصا متنفرم ! ولي بايد يك جوري مرحله الگوريتم رو رد كرد و موفق ترين برنامه نويس ها به نظر من بهترين الگوريتم نويس ها هستند.
يكم بي انصافي مي كنيد :ديضمنا علت بیشتر بودن php و mysql رایگان بودن خودشون و هزینه کمتر سرورهاشونه.
به نظر من علت بيشتر بودنش متن باز بودنش هست...حالا درسته اين وسط هزينه هم حرف مهمي هست ولي اگر اينجوري بود بايد الان بيشتر هاستينگ هاي دنيا DA يا kloxo بودند نه Cp
بنابراين هزينه در درجات بعدي هست....
اپن سورس بودن پي اچ پي از جمله دلايلي هست كه باعث رشد چشم گيرش شده به طوري كه هر برنامه نويس با تجربه اي مي تونه سورس رو بخونه و ايده ها/مشكلات/ و... جديدي رو براي تيم اصلي مشخص كنه... اما سيستم هايي كه متن باز نيستند حاصل تفكر عده اي كم هستند و نه جمع و هميشه چندفكر بهتر از يك فكر كار مي كنه!
خلاصه كلا با متن باز بيشتر حال مي كنم...
از نظر بازار كار هم هر دو سطح خوبي هستند...البته الان در دانشگاه هاي ايران asp بيشتر شناخته شده هست.