بله ...
کارمون خلاف نیست ما . از 2009 فعالیم و کسب و کارمون حلاله
متاسفانه با این دکمه های پرداخت جدیدی که گذاشتیم چند مورد تا حالا از این مشکلات داشتم ... بعضی کاربران بین ریال و تومان قاطی میکنن . ما درگاهمون به تومان هست کاربر بعضی وقت ها بر حسب ریال وارد میکنه در حالی که دقیقا در بالای کادر وارد کردن مبلغ هم نوشتیم مبلغ را به تومان وارد کنید !!! دنبال راهی هستیم که بشه قالب html دکمه پرداخت رو از این حالت وارد کردن دستی مبلغ بر داریمش و بصورت فیلد انتخابی تبدیلش کنیم بلکه از این مشکلات دیگه پیش نیاد برامون .
اخریش امروز ظهر بوده کاربر جدید سایت بنده ظاهرا به دلیل بی دقتی و یا کمبود اطلاعات , رفته مبلغ رو در فیلد قیمت اشتباه بر حسب ریال نوشته و هنگامی که واریز اشتباه رو انجام داده زنگ زده به درگاه و گیر داده که مبلغم رو باید پس بدید و ظاهرا توضیحات درگاه نتونسته قانعش کنه و اومده شماره منو داده به کاربر . من نگرانی درگاه رو درک میکنم اونم با این اوضاع به هم ریخته درگاه ها . ولی اگه این موضوع خیلی ضروری بوده درستش این بوده که خود درگاه تماس میگرفت با من نه اینکه شماره ادمین سایت رو بده به کاربر
امروز نزدیک ظهر کاربر سایت زنگ زده و میگه اضافه واریز کردم و منم پیگیری کردم دیدم درسته و یک شماره کارت ازش گرفتم و همون لحظه با همراه بانک براش واریزش کردم
بعد دوباره از درگاه با من تماس گرفتن گفتن که بخاطر اون کاربر زنگ زدیم چون خیلی پیگیر بوده میخوایم مبلغ اون کاربر رو از حساب شما کم کنیم برگشت بدیم بهش چون این کاربر میره دردسر درست میکنه برای ما !! من دوباره زنگ زدم به کاربر گفتم اقا این چه کاری بوده شما کردید و چرا از طریق سایت خود ما پیگیری نکردید .. لطفا زنگ بزن به درگاه بگو مبلغمو پس دادن !
پس هیچ شکی توش نمیمونه که درگاه شماره تماس خصوصی بنده رو دادن به کاربر ! در حالی که میتونست خود درگاه تماس بگیره باهام و اول مطمعن میشدن کاربر داره درست میگه و اشتباه وارد کرده و میگفتن میخوایم مبلغ رو پس بدیم ما خوشحال هم میشدیم از کمکشون و پیگیریشون نه اینکه شماره مدیر سایت رو به کاربر بدن . این کار اماتوری بوده که متاسفانه چند بار تا حالا اتفاق افتاده برام اونم از 2 درگاه مختلف .