واقعا این سایت رویال دیتا با مدیریت اقای علی رهبری گل کاشت. تمام اطلاعات هاست دانلود و سرور مجازیم پرید. برای انتقال دامنه هم باید به اجبار پول بدیم. اخه وقتی کاری بلد نیستین چرا قبول میکنین
واقعا این سایت رویال دیتا با مدیریت اقای علی رهبری گل کاشت. تمام اطلاعات هاست دانلود و سرور مجازیم پرید. برای انتقال دامنه هم باید به اجبار پول بدیم. اخه وقتی کاری بلد نیستین چرا قبول میکنین
دوستان من سه تا دامنه از رویال هاست داشتم و دامنه هام رو تو سال جدید تمدید کرده بودم هاستهای دیگه برای انتقالش هزینه می خواستن و دوستان مشهد هاست زحمت کشیدند و بدون هزینه دامنه ها رو برام انتقال دادن اگه کسی برای دامنه و انتقالش مشکل داره یک سر هم به سایتشون بزنه شاید بتونن مشکل رو حل کنند
mashhadhost.com
- - - Updated - - -
دوستان می توانند جهت انتقال از لینک زیر اقدام کنند . سیستم فاکتوری برایشان ایجاد می کند که یا تماس واحد مالی آن فاکتور قابل کنسل شدن است و سفارششان بدون دریافت هزینه انجام خواهد شد :
https://support.mashhadhost.com/doma...h=bulktransfer
مشکل اینجاست که رویال دیتا دامنه من رو قفل کرده. یعنی status: prohibited هست. به هرجا برای انتقال تماس میگیرم میگن اول باید شرکت ثبت کنندتون قفل رو باز کنه بعد.
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما بدجور پیچوندی! هاست دانلودم برای دومین بار پرید و تمام اطلاعاتم پاک شد. حداقل بیا قفل دامنه ها رو باز کن بتونیم انتقال بدیم!!! هرجا میریم میگن باید انلاک باشه
بابا یوگیگم از دسترس خارج شده عجب گیری نمودیم والابابا جان مادرتون وقت ندارید بلد نیستید کار دارید هر مشکلبی دارید چرا میاین سایت هاستینگ میزنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)