-
May 20th, 2016, 16:00
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2016 16:00
# ADS
-
May 20th, 2016, 18:50
-
تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2016, 18:58
پاسخ : بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
یه ساعت به طرف توضیح میدی هاست چیه دامنه چیه. بعد میگه الان دامن چند در میاد؟ ماست چند در میاد؟
یا بعضی وقت ها باید یجوری توضیح بدی که خودت خندت میگیره
گاهی پیش اومده برای توضیح دادن اینکه روال سایت ساختن و.. چطوره من اینطوری توضیح دادم تا بلکه متوجه بشه طرف: ببین باید اول یه آدرسی داشته باشی مثل مثلا شماره موبایل که مختص خودت هست و به بقیه معرفیش میکنی. و برا اینکه مطالب سایتت یه جایی ذخیره بشه باید یه فضایی روی اینترنت داشته باشی مثل فلش مثلا 1گیگ یا نیم گیگ و حجمهای مختلف. بعد آدرسو به این فضا وصل میکنی و سایتی که من طراحی میکنم میزارم داخلش و سایتت آماده میشه.
والا از این ساده تر نمیدونم میشه توضیح داد یا نه. ولی خب کار ماها اینطوره که همه نمیتونن درکش کنن. نه خود کار رو نه نحوه انجامش که معمولا توی خونه باید بشینی .
آخرشم میگن از پای اون وامونده پاشو برو بیرون یه هوایی به کله ت بخوره

ببین از لحاظی هم اونایی که میگن از پای این وا مونده پاشو حق دارن شما مثل مدیر کانل گیزمیز با نشستن با کامپیوتر و موبایل میلیون میلیون ماهانه پول در بیار ببین تازه بابا مامانت یه روز هم که نشسته باشی پای کامپیوتر و موبایل میگن به زور مجبورت میکنن بری سراغ کامپیوتر و موبایل.
مردم عادی فقط پول رو می بینن شما از طریق اینترنت و کامپیوتر میلیون میلیون پول پارو کن ببین چقدرم کارت رو جلو دوست و فامیلشون بزرگ میکنن و با تعریف های دروغ پیاز داغش هم زیاد میکنن اما متاسفانه تو ایران اکثر کسایی که فکر میکنن یه کسب درآمدی پای اینترنت دارن درآمدشون انقدر کم و اندکه که به حقوق 900 هزار تومان ماهانه یه کارگر 12 ساعت کار هم نمیرسه الان مطمئن باش اکثر کسایی که تو وب هاستینگ تاک به قول خودشون هاستینگ دارن یا فقط دارن ضرر میدن و برای سرگرمی تو این کار موندن یا اگه درآمدی هم دارن از حقوق وزارت کار هم کمتره.فقط تعداد اندکی هستن که به درآمد بالا میرسن که اونا هم میرن دفتر اجاره میکنن و شرکت میزنن که دیگه بابا و مامانی نیست که بگه از پای اون وا مونده پاشو یا تعریف و تمجید کنه.حرف من با کسب و کار های خونگی است نه شرکتی.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2016, 22:13
عضو جدید
ببین از لحاظی هم اونایی که میگن از پای این وا مونده پاشو حق دارن شما مثل مدیر کانل گیزمیز با نشستن با کامپیوتر و موبایل میلیون میلیون ماهانه پول در بیار ببین تازه بابا مامانت یه روز هم که نشسته باشی پای کامپیوتر و موبایل میگن به زور مجبورت میکنن بری سراغ کامپیوتر و موبایل.
مردم عادی فقط پول رو می بینن شما از طریق اینترنت و کامپیوتر میلیون میلیون پول پارو کن ببین چقدرم کارت رو جلو دوست و فامیلشون بزرگ میکنن و با تعریف های دروغ پیاز داغش هم زیاد میکنن اما متاسفانه تو ایران اکثر کسایی که فکر میکنن یه کسب درآمدی پای اینترنت دارن درآمدشون انقدر کم و اندکه که به حقوق 900 هزار تومان ماهانه یه کارگر 12 ساعت کار هم نمیرسه الان مطمئن باش اکثر کسایی که تو وب هاستینگ تاک به قول خودشون هاستینگ دارن یا فقط دارن ضرر میدن و برای سرگرمی تو این کار موندن یا اگه درآمدی هم دارن از حقوق وزارت کار هم کمتره.فقط تعداد اندکی هستن که به درآمد بالا میرسن که اونا هم میرن دفتر اجاره میکنن و شرکت میزنن که دیگه بابا و مامانی نیست که بگه از پای اون وا مونده پاشو یا تعریف و تمجید کنه.حرف من با کسب و کار های خونگی است نه شرکتی.
من جون میدم واسه این بحث ها
اما شاید خیلی از حرف های من خلاف عقاید شماها باشه دوستان
یه خاطره قدیمی بگم
داشتن اطراف میدان امام قم لوله برای انتقال فاضلاب کار میذاشتن .که یکی از میادین اصلی قم هستش که در قدیم به میدان فرح مشهور بود و.
این قضیه برای خیلی وقت پیش هست . خلاصه اون موقع یکی از کارگرای محترم به مندسین اون پروژه می گه مهنس اینطوری لوله ها میگیره و از اینچیزا که مهندسین محترم به حرف اون کارگر گوش ندادند ( لابد گفتن تو چه میدونی از لوله و فاضلاب )
نتیجه هم هر سال موقع بارندگی یه دریاچه طبیعی برای جذب توریست ها درست میشه.
من یا هر کسی دیگه الان حرفی بزنم شما فکر می کنید برو بابا تو چه میدونی از نت و اینچیزا
- - - Updated - - -
الان اگه مدیر دیجی کالا یا کلوب بیاد حرفی بزنه
خیلی ها روی حرفش مانور میدن و سینه به سینه منتقل می کنن .
اما حرف های آدم های ناشناس گم میشه
-
تعداد تشکر ها ازmhd24 به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2016, 23:06

نوشته اصلی توسط
mhd24
من جون میدم واسه این بحث ها
اما شاید خیلی از حرف های من خلاف عقاید شماها باشه دوستان
یه خاطره قدیمی بگم
داشتن اطراف میدان امام قم لوله برای انتقال فاضلاب کار میذاشتن .که یکی از میادین اصلی قم هستش که در قدیم به میدان فرح مشهور بود و.
این قضیه برای خیلی وقت پیش هست . خلاصه اون موقع یکی از کارگرای محترم به مندسین اون پروژه می گه مهنس اینطوری لوله ها میگیره و از اینچیزا که مهندسین محترم به حرف اون کارگر گوش ندادند ( لابد گفتن تو چه میدونی از لوله و فاضلاب )
نتیجه هم هر سال موقع بارندگی یه دریاچه طبیعی برای جذب توریست ها درست میشه.
من یا هر کسی دیگه الان حرفی بزنم شما فکر می کنید برو بابا تو چه میدونی از نت و اینچیزا
- - - Updated - - -
الان اگه مدیر دیجی کالا یا کلوب بیاد حرفی بزنه
خیلی ها روی حرفش مانور میدن و سینه به سینه منتقل می کنن .
اما حرف های آدم های ناشناس گم میشه
درسته حق با شماست اما شما باید به مردم هم حق بدید.
خودتون باشید حرف یکی رو که نه مدرک دانشگاهی معتبر در یه زمینه و نه سابقه درخشان معروف داره رو قبول میکنید؟ مسلماً نه.
الان همین خود شما انشاءالله یه روزی شرکت بزنید وقتی می خواید حتی آبدارچی استخدام کنید 30 نفر فرم پر میکنن شما از بین 30 نفر فوق لیسانس فلان رشته رو با 5 سال سابقه مفید رو انتخاب میکنید نه یکی که دیپلم یا سیکل داره و مثلاً فقط 2 ماه سابقه مفید داره.
این برای همه صدق میکنه چون انسان به چشم خودش هم نمی تونه اعتماد کنه و حتماً برای هر چیزی باید سند و مدرک قانع کننده ای ببینه.
وگرنه الان منم مدرک دانشگاهی ندارم ولی شاید در بعضی زمینه ها حتی از یکی که مدرک دانشگاهی داشته باشه هم بیشتر بدونم ولی هیچ وقت و هرگز نمی تونم ادعا کنم چون برای آموخته هام سند و مدرک معتبر ندارم.
درباره آبداچی فوق لیسانس دار هم تعجب نکنید من چند بار برای استخدام آبدارچی هم رفتم چند نفر فوق لیسانس دار آمده بودن فرم پر میکردن
ویرایش توسط iHSG : May 20th, 2016 در ساعت 23:08
-
-
May 20th, 2016, 23:15
عضو جدید
درسته حق با شماست اما شما باید مردم هم حق بدید.
خودتون باشید حرف یکی رو که نه مدرک دانشگاهی معتبر در یه زمینه و نه سابقه درخشان معروف داره رو قبول میکنید؟ مسلماً نه.
الان همین خود شما انشاءالله یه روزی شرکت بزنید وقتی می خواید حتی آبدارچی استخدام کنید 30 نفر فرم پر میکنن شما از بین 30 نفر فوق لیسانس فلان رشته رو با 5 سال سابقه مفید رو انتخاب میکنید نه یکی که دیپلم یا سیکل داره و مثلاً فقط 2 ماه سابقه مفید داره.
این برای همه صدق میکنه چون انسان به چشم خودش هم نمی تونه اعتماد کنه و حتماً برای هر چیزی باید سند و مدرک قانع کننده ای ببینه.
وگرنه الان منم مدرک دانشگاهیی ندارم ولی شاید در بعضی زمینه ها حتی از یکی که مدرک دانشگاهی داشته باشه هم بیشتر بدونم ولی هیچ وقت و هرگز نمی تونم ادعا کنم چون برای آموخته هام سند و مدرک معتبر ندارم.
مثلا من می گم چرا سایت های داشنگاهی و دولتی و استانداری ها و شهرداری و ...
هر کدوم یه طرح خاص ندارن
اکثریت با هم دیگه متفاوت هستن و هیچ کدوم به هم دیگه شبیه نیست
چی میشد یه سایت استاندارد طراحی میشد و همه استانداری ها از یه اسکریپت اسفاده می کردن.
هم هزینه ها پایین می اومد هم مردم میدونستن کار با سایت ها چه جوریه
خب شما و دیگرون یعنی الان باید بگید چون من تحصیلات دانشگاهی ندارم به حرف من نیازی نیست.
امیدوارم خدا روزی رو نیاره به خودم مغرور بشم.
ویرایش توسط mhd24 : May 20th, 2016 در ساعت 23:16
-
-
May 20th, 2016, 23:20

نوشته اصلی توسط
mhd24
مثلا من می گم چرا سایت های داشنگاهی و دولتی و استانداری ها و شهرداری و ...
هر کدوم یه طرح خاص ندارن
اکثریت با هم دیگه متفاوت هستن و هیچ کدوم به هم دیگه شبیه نیست
چی میشد یه سایت استاندارد طراحی میشد و همه استانداری ها از یه اسکریپت اسفاده می کردن.
خب شما و دیگرون یعنی الان باید بگید چون من تحصیلات دانشگاهی ندارم به حرف من نیازی نیست.
امیدوارم خدا روزی رو نیاره به خودم مغرور بشم.
والا منم از خدام بود مثل زمان قدیم تحصیلات دانشگاهی نیاز نبود خصوصاً با این نظام درسی بدرد نخور که رسماً دانش آموزان هیچی یاد نمیگیرن و فقط حفظ میکنن و رو ورق تحویل معلم میدن.
الان شاید بیشتر از 90 درصد کسایی که دانشگاه باشن هیچ چیزی به جز جدول ضرب از دروس ابتدایی خودشون یادشون نیاد که این فقط به خاطر نظام درسی اشتباه مملکت ما است که دانش آموز رو مجبور به یادگیری تحمیلی چیزی که علاقه نداره میکنه به جای اینکه استعداد هر دانش آموز رو کشف کنن و سعی کنن اون استعدادش رو تقویت کنن.
من خودم دیپلمی بیش نیستم و هیچ جا هم حتی اگر خودم می خواستم نتونستم ادعا کنم حتی اکثر جا ها (در دنیای واقعی نه مجازی) سر مدرک پایینم تحقیر هم شدم جوری که این آخرا رو به کارگری brt هم آورده بودم اما خب هر چی باشه تقصیر خودمه.بالاخره وقتی قانونی هست برای همه است من و شما که مستثنی نیستیم ما باید خودمون رو با قانون و جامعه سازگار کنیم نه که توقع داشته باشیم قانون برای ما تغییر کنه.
-
-
May 20th, 2016, 23:36
عضو جدید
به نظر من سال 1403 نقطه اوج اینترنت هستش
اون موقع نگرش ها عوض میشه
خیلی ها دیده میشن و کنار اونها خیلی به سود میرسن
اگه جامعه نت بتونه خیلی از نیازهای ایران رو جواب بده کنارش خیلی های دیگه فعال میشن.
وقتی ما نتونستیم نیاز جامعه ایران رو کامل برآورده کنیم.
انتظار داریم وقتی به مردم می گیم وب مستریم مارو روی سرشون جای بدن.
عزیزانی که پست های آخر رو فرستادید، حس نکردید یه ذره تاپیک منحرف شده از بحثش؟
یکی هست که هنوز آداب توی فروم ها بودن رو نمیدونه و فکر میکنه این جا هم مثل انجمن خودش، چت رومه و هر چی دل تنگش خواست رو میتونه بگه (نام نبردما!!! اما مخاطبم کاملا مشخصه)
پست صرفا جهت اشتراک در تاپیک بود و حذف میشه
آقای SaeedFazlollahzadeh
اول از شما یه عذر خواهی کنم بابت استفاده ابزاری که ازشما روزهای اول شد .
بابت چیزایی که خودتون میدونید شما برای بار دوم اومدی و می خوای مثلا ضایع کنی .
اون انجمن هم برای خودم نیست و متعلق به صاحبش هست .
اما برای اسفاده های ابزاری که از شما ودیگر دوستان شد عذر می خوام.
من چند دفعه خواستم یه پست بزنم و از همه عذر بخواهم .
اما حرفهای امثال شما باعث میشه اینکارو نکنم و نگید که دارم یا می خواهم اسپم می فرستم.
دیگه ببخش دوست گرامی
ویرایش توسط mhd24 : May 20th, 2016 در ساعت 23:54
-
-
May 21st, 2016, 00:05
عضو دائم
جهان سوم
فرار از تکنولوژی
زندگی سنتی و عدم به کارگیری فناوری در افزایش سطح کیفی زندگی + صرفه جویی در وقت
و...
و...
متاسفانه در بین جامعه ایرانی از تکنولوژی و فناوری فقط تلگرام و اینستاگرام و....
کجاست کلاس های آنلاین مجازی منظم و...؟
3g = 4g = 2g در ایران
محدودیت در ترافیک
*****ینگ دسته ای بدون نظارت
زیرساخت ضعیف اینترنتی
بروز نبودن و دانش پایین افراد جامعه
دوری از یادگرفتن زبان دوم که کاربردی باشه
و باز هم:
و...
و...
باید اول این مشکلات و حل کنید و سپس خواهید دید که شغل خود را به راحتی می تونید معرفی کنید و به اون افتخار کنید
مقصر شما کجاست..... ( قضاوت با خودتون)
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mhd24
به نظر من سال 1403 نقطه اوج اینترنت هستش
اون موقع نگرش ها عوض میشه
خیلی ها دیده میشن و کنار اونها خیلی به سود میرسن
اگه جامعه نت بتونه خیلی از نیازهای ایران رو جواب بده کنارش خیلی های دیگه فعال میشن.
وقتی ما نتونستیم نیاز جامعه ایران رو کامل برآورده کنیم.
انتظار داریم وقتی به مردم می گیم وب مستریم مارو روی سرشون جای بدن.
معرفی و الکترونیک کردن بخشی از فعالیت های جامعه وظیفه شما نیست
اصلا دلیلی نداره توضیح بدید
باید درک و نیاز و زیرساخت از طرف دولت تامین بشه که فروشنده به سراغ شما بیاد
نه اینکه شما برید برای فروشنده توضیح بدی که آقا اینجوری کنید سایت بزنید و....
مردم دارن داخل دنیا غذا و جوراب و لپ تاپ و... همه چیز و آنلاین خرید می کنند
فکر نکید قاره با قاره!
خیر داخل همون شهر سفارش ها به صورت آنلاین انجام میشه
شما به عنوان ارائه دهنده خدمات مجازی نباید برید توضیح بدید که فضای مجازی چی هست...
جامعه و هدایت و حمایت دولت باید به سمت گرایش پیدا کنه و درخواست پیش بیاد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2016, 00:27
عضو انجمن
آقا تو این مدت به این نتیجه رسیدم بهترین جواب اینه:
متخصص بررسی و رفع عیب وات ساپ و وای فای دی:
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید