نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 99

موضوع: بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mhd24 نمایش پست ها
    مثلا من می گم چرا سایت های داشنگاهی و دولتی و استانداری ها و شهرداری و ...

هر کدوم یه طرح خاص ندارن

اکثریت با هم دیگه متفاوت هستن و هیچ کدوم به هم دیگه شبیه نیست

چی میشد یه سایت استاندارد طراحی میشد و همه استانداری ها از یه اسکریپت اسفاده می کردن.

خب شما و دیگرون یعنی الان باید بگید چون من تحصیلات دانشگاهی ندارم به حرف من نیازی نیست.

امیدوارم خدا روزی رو نیاره به خودم مغرور بشم.
    والا منم از خدام بود مثل زمان قدیم تحصیلات دانشگاهی نیاز نبود خصوصاً با این نظام درسی بدرد نخور که رسماً دانش آموزان هیچی یاد نمیگیرن و فقط حفظ میکنن و رو ورق تحویل معلم میدن.
    الان شاید بیشتر از 90 درصد کسایی که دانشگاه باشن هیچ چیزی به جز جدول ضرب از دروس ابتدایی خودشون یادشون نیاد که این فقط به خاطر نظام درسی اشتباه مملکت ما است که دانش آموز رو مجبور به یادگیری تحمیلی چیزی که علاقه نداره میکنه به جای اینکه استعداد هر دانش آموز رو کشف کنن و سعی کنن اون استعدادش رو تقویت کنن.

من خودم دیپلمی بیش نیستم و هیچ جا هم حتی اگر خودم می خواستم نتونستم ادعا کنم حتی اکثر جا ها (در دنیای واقعی نه مجازی) سر مدرک پایینم تحقیر هم شدم جوری که این آخرا رو به کارگری brt هم آورده بودم اما خب هر چی باشه تقصیر خودمه.بالاخره وقتی قانونی هست برای همه است من و شما که مستثنی نیستیم ما باید خودمون رو با قانون و جامعه سازگار کنیم نه که توقع داشته باشیم قانون برای ما تغییر کنه.

2. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)