نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 99

موضوع: بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mhd24 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    157
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    43 پست

پیش فرض پاسخ : بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟

ببین از لحاظی هم اونایی که میگن از پای این وا مونده پاشو حق دارن شما مثل مدیر کانل گیزمیز با نشستن با کامپیوتر و موبایل میلیون میلیون ماهانه پول در بیار ببین تازه بابا مامانت یه روز هم که نشسته باشی پای کامپیوتر و موبایل میگن به زور مجبورت میکنن بری سراغ کامپیوتر و موبایل.

مردم عادی فقط پول رو می بینن شما از طریق اینترنت و کامپیوتر میلیون میلیون پول پارو کن ببین چقدرم کارت رو جلو دوست و فامیلشون بزرگ میکنن و با تعریف های دروغ پیاز داغش هم زیاد میکنن اما متاسفانه تو ایران اکثر کسایی که فکر میکنن یه کسب درآمدی پای اینترنت دارن درآمدشون انقدر کم و اندکه که به حقوق 900 هزار تومان ماهانه یه کارگر 12 ساعت کار هم نمیرسه الان مطمئن باش اکثر کسایی که تو وب هاستینگ تاک به قول خودشون هاستینگ دارن یا فقط دارن ضرر میدن و برای سرگرمی تو این کار موندن یا اگه درآمدی هم دارن از حقوق وزارت کار هم کمتره.فقط تعداد اندکی هستن که به درآمد بالا میرسن که اونا هم میرن دفتر اجاره میکنن و شرکت میزنن که دیگه بابا و مامانی نیست که بگه از پای اون وا مونده پاشو یا تعریف و تمجید کنه.حرف من با کسب و کار های خونگی است نه شرکتی.
    من جون میدم واسه این بحث ها

اما شاید خیلی از حرف های من خلاف عقاید شماها باشه دوستان

یه خاطره قدیمی بگم

داشتن اطراف میدان امام قم لوله برای انتقال فاضلاب کار میذاشتن .که یکی از میادین اصلی قم هستش که در قدیم به میدان فرح مشهور بود و.

این قضیه برای خیلی وقت پیش هست . خلاصه اون موقع یکی از کارگرای محترم به مندسین اون پروژه می گه مهنس اینطوری لوله ها میگیره و از اینچیزا که مهندسین محترم به حرف اون کارگر گوش ندادند ( لابد گفتن تو چه میدونی از لوله و فاضلاب )

نتیجه هم هر سال موقع بارندگی یه دریاچه طبیعی برای جذب توریست ها درست میشه.

من یا هر کسی دیگه الان حرفی بزنم شما فکر می کنید برو بابا تو چه میدونی از نت و اینچیزا

- - - Updated - - -

الان اگه مدیر دیجی کالا یا کلوب بیاد حرفی بزنه

خیلی ها روی حرفش مانور میدن و سینه به سینه منتقل می کنن .

اما حرف های آدم های ناشناس گم میشه

2. تعداد تشکر ها ازmhd24 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)