-
May 18th, 2016, 11:07
-
-
May 18th, 2016 11:07
# ADS
-
May 18th, 2016, 11:17
عضو انجمن
پاسخ : وضعیت آسیاتک؟

نوشته اصلی توسط
emperor3508
بد نیست عالی هم نیست .
برای این مقدار پهنا باندی سرعتی که الان هست خوبه .
اما اگر سرعت 6 یا 10 مگابیت بخواهید این کیفیت خط شما پایین هست .
ویرایش توسط مینا-صیفی : May 18th, 2016 در ساعت 11:19
-
-
May 18th, 2016, 12:06
عضو انجمن
پاسخ : وضعیت آسیاتک؟

نوشته اصلی توسط
iHSG
ممنون فقط این فیوز که میگید کجای خونه هستش؟
آخه من از هر کسی آشنایان و در و همسایه می پرسم میگن مگه اصلاً تلفن فیوز داره؟ آخه تلفن که کنتور نداره که فیوز داشته باشه.
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه است آخه زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم.
مخابرات از تو کوچه برای ما فقط چند تا سیم داده تو خونه یعنی اصلاً هیچ دستگاه مسگاه دیگه ای نیست بعد با الکتریکی آوردیم و اون چند تا سیم رو به صورت داخلی سیم کشی کردیم.
حالا فیوزش کجا میشه؟
خیلی ممنون که راهنمایی میکنید.
دوست عزیزم فیوز داخل مخابرات هستش ، شما باید از طریق مخابرات پیگیری کنی خودتون نمیتونید کاری کنید . بخش mdf مخابرات باید براتون تعویض کنه

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
ارمین خط شما هم نویز داره بخاطر اینکه Line 44 خیلی بالاست لاین زیر 20 یا 25 خوبه هرچی لاین پایین باشه نویز کمتره اگر لاین رو درست کنی کیفیت خط از اینی که هست میره روی 30 بازم کیفیت خط خوبی نداری اما خوب شاید کلا زیرساخت انجا در همین حد هست .
من قبلا که 5 ساله پیش نتم قطع میشد مشکل کیفیت خط داشتم سیم تلفن نو خریدم از پست کوچه مخابرات امد عوض کرد تا سردروازه از سردروازه هم خودمون مستقیم کشیدیم تا اتاق الان کیفیت خطم روی پهناباند 10 مگابیت روی 30 هست یعنی اگر پهنا باند 6 مگ بگیرم کیفیت خطم روی 40 میاد . ( اگر خواستی ببینی تو صفحه قبل عکس کیفیت خط و پهناباند من هست )
بله اون کیفیت که توی عکس میبینی برای زمانی هستش که تلفن بی سیم و اسپلیتر و... وصل بوده !
کیفیت اصلی این هستش :

برای من این کیفیت خوبه و قطعی اینا هم ندارم . نت من شدیدا مشکل داشت و هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشد الان این کیفیت واسم عالیه ، سرعت دانلود هم بین 500 تا 700 متغیر هستش
کلا توی منطقه این کیفیت عالی هستش .
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید