نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: وضعیت آسیاتک؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : وضعیت آسیاتک؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    ممنون فقط این فیوز که میگید کجای خونه هستش؟
    آخه من از هر کسی آشنایان و در و همسایه می پرسم میگن مگه اصلاً تلفن فیوز داره؟ آخه تلفن که کنتور نداره که فیوز داشته باشه.
    ببخشید اگه سوالم مبتدیانه است آخه زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم.

مخابرات از تو کوچه برای ما فقط چند تا سیم داده تو خونه یعنی اصلاً هیچ دستگاه مسگاه دیگه ای نیست بعد با الکتریکی آوردیم و اون چند تا سیم رو به صورت داخلی سیم کشی کردیم.

حالا فیوزش کجا میشه؟

خیلی ممنون که راهنمایی میکنید.
    فیوز داخل مخابرات هست .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    خواهش میکنم

این فیوز ها به گفته خودشون زیاد کیفیت ندارن و به مرور زمان خراب میشن
    ممکنه باقی همسایه ها هم همین مشکل رو داشته باشند . ضرر که نداره یه فیوز تعویض کنند احتمالا درست میشه
    البته از سیم کشی مطمئن هستین ؟

سیم کشی داخل منزل ، سیم کشی جعبه تقسیم تا منزل ، سیم کشی مخابرات تا جعبه تقسیم

داخل منزل رو که چک کردنش کاری نداره باید مودم رو ببرید سر خط و اونجا وضعیت snr رو مشاهده کنید . برای چک کردن جعبه تقسیم تا منزلتون هم باید تماس بگیرید پشتیبانی isp و درخواست کارشناس کنید ، کارشانس میاد سر جعبه تقسیم مودم میذاره و snr رو چک میکنه اگه اونجا خوب بود که نشون میده سیم کشی بین مسیر جعبه تقسیم تا منزل شما مشکل داره ... اما اگه از اون هم نبود وظیفه بررسی سیم کشی مخابرات تا جعبه تقسیم بر عهده خود مخابرات هستش

من خودم همه اینها رو انجام دادم و در آخر با یک تعویض فیوز از مخابرات مشکل کاملا حل شد

وضعیت snr خط خودم :

ارمین خط شما هم نویز داره بخاطر اینکه Line 44 خیلی بالاست لاین زیر 20 یا 25 خوبه هرچی لاین پایین باشه نویز کمتره اگر لاین رو درست کنی کیفیت خط از اینی که هست میره روی 30 بازم کیفیت خط خوبی نداری اما خوب شاید کلا زیرساخت انجا در همین حد هست .
    من قبلا که 5 ساله پیش نتم قطع میشد مشکل کیفیت خط داشتم سیم تلفن نو خریدم از پست کوچه مخابرات امد عوض کرد تا سردروازه از سردروازه هم خودمون مستقیم کشیدیم تا اتاق الان کیفیت خطم روی پهناباند 10 مگابیت روی 30 هست یعنی اگر پهنا باند 6 مگ بگیرم کیفیت خطم روی 40 میاد . ( اگر خواستی ببینی تو صفحه قبل عکس کیفیت خط و پهناباند من هست )
    ویرایش توسط مینا-صیفی : May 18th, 2016 در ساعت 10:39

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)