نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: وضعیت آسیاتک؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : وضعیت آسیاتک؟

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    بحث جالبی شده
    نظرتون درباره این چیه؟
    5332502614.png
    test 1.png
    پهنا باند 4 مگ باز هست کیفیت خط بد هست . اما نت اگر پی در پی قطع نمیشه اشکالی نداره ولی اگر قصد دارید کیفیت خط خوب بشه و پهناباند افزایش بدید بگید راه کار بهتون بدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    آخه شما و دوستان چطوری می تونید روی SNR Down مثلاً 10 یا 11 هم کیفیت خوب داشته باشید و هم سرعت بالا؟
    برای من آسیاتک میگه نمیشه سرعتم رو حتی 1 مگ اضافه کنن چون میگه SNR Down برام میاد زیر 15 و قطعی پیدا میکنم.
    شما چطور قطعی ندارید؟

باور کنید من مودم رو سر خط هم بردم کیفیت SNR خطم همین بوده.
    یعنی سیم کشی داخلی مشکلی نداره چون حتی به تازگی سیم فویل دار مسی رو به صورت مستقیم از در خونه به مودم کشوندم یعنی هیچ سدی وسط راه نیست منزل هم خونه تک طبقه است نه آپارتمان و سیم مسیری بیشتر از 12 متر طی نکرده.

پس سیم کشی داخلی خوبه اگه مشکل از سیم کشی کوچه باشه چطوری می تونم حلش کنم؟
    باید مخابرات بری بگی پست کوچه را چک کنند کیفیت خط پایینه بگو داخل ساختمان سیم عوض کردی نو مستقیم کشیدی کیفیت خط باز پایینه لطفا چک کنید هم خط شما را فیوز و غیره از MDF داخل مخابرات چک کنند هم اشنا داشته باشید خرابیشون بیاد پست کوچه را سر سیم را اونجا تست و چک کنه .

- - - Updated - - -

بفرما این کل صفحه DSL Status مودم بنده:

http://s6.picofile.com/file/8251813068/status.png
    2 مگ پهنا باند رو خط شما باز با snr 17 وضعیت شما هم خوب نیست اما بخواهید همین پهنا باز باشه قصد افزایش سرعت نداشته باشید همین خوبه . اما بخوهید مثل من 10 مگ بشید باید کیفیت خط را درتست کنید روی 20 - 25 بره .
    ویرایش توسط مینا-صیفی : May 17th, 2016 در ساعت 20:46

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    باید مخابرات بری بگی پست کوچه را چک کنند کیفیت خط پایینه بگو داخل ساختمان سیم عوض کردی نو مستقیم کشیدی کیفیت خط باز پایینه لطفا چک کنید هم خط شما را فیوز و غیره از MDF داخل مخابرات چک کنند هم اشنا داشته باشید خرابیشون بیاد پست کوچه را سر سیم را اونجا تست و چک کنه .
    آخه من با مرکز مخابراتی مون ارتباط خوبی ندارم حتی جریان اینکه الان در منزل کوچک دو تا خط داریم سر همین مرکز مخابراتی زبون نفهم است.
    هم کیفیت خطوط کوچه ما خیلی پایینه هم تمامی خطوط کوچه فیبر نوری هستن که فقط از مخابرات می تونن سرویس بگیرن بعد بنده به صورت منحصر به فرد با کلی دعوا و پیگیری تونستم یه خط جدید مسی در کنار خط فیبر نوری خودم داشته باشم که همین برام کلی دردسر و اضطراب داشت حوصله مواجه شدن دوباره با مرکز مخابراتی رو ندارم.

خب آخه میگم کوچه خیلی قدیمیه و همه چیزش قدیمی حساب میشه حتی همه خونه ها من جمله خونه ما کلنگی هستش و بیشتر از 20 سال قدمت داره مطمئنید اگه فقط به حرف من به عنوان یه نفر توی این کوچه میان کل سیم کشی کوچه رو درست میکنن؟ آخه تو کوچه ما 2 نفر بیشتر اینترنت ندارن بقیه اصلاً نمی دونن اینترنت چی هست همه شون پیرمرد پیرزن های ترک زبان هستن.

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

آخه من با مرکز مخابراتی مون ارتباط خوبی ندارم حتی جریان اینکه الان در منزل کوچک دو تا خط داریم سر همین مرکز مخابراتی زبون نفهم است.
    هم کیفیت خطوط کوچه ما خیلی پایینه هم تمامی خطوط کوچه فیبر نوری هستن که فقط از مخابرات می تونن سرویس بگیرن بعد بنده به صورت منحصر به فرد با کلی دعوا و پیگیری تونستم یه خط جدید مسی در کنار خط فیبر نوری خودم داشته باشم که همین برام کلی دردسر و اضطراب داشت حوصله مواجه شدن دوباره با مرکز مخابراتی رو ندارم.

خب آخه میگم کوچه خیلی قدیمیه و همه چیزش قدیمی حساب میشه حتی همه خونه ها من جمله خونه ما کلنگی هستش و بیشتر از 20 سال قدمت داره مطمئنید اگه فقط به حرف من به عنوان یه نفر توی این کوچه میان کل سیم کشی کوچه رو درست میکنن؟ آخه تو کوچه ما 2 نفر بیشتر اینترنت ندارن بقیه اصلاً نمی دونن اینترنت چی هست همه شون پیرمرد پیرزن های ترک زبان هستن.
    به هر حال فیبر نوری در ایران تکنولوژی نوین و جدید خوب هست بهتره ازون استفاده کنید کیفیت خط بالاییی داره دیگه این دردسر ها نیست فقط بدیش اینه فقط مخابرات نت میده که خودتون اشاره کردید مشخص هست خلاصه زیرساخت سیم های انجا داغونه مشکل از بیرونه اینجور که توضیح دادید یا اینکه بیخیال بشید همینی که 2 مگ پهنا باز هست استفاده کنید کیفیت برای این پهنا خیلی مناسب هست .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)