نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
ما که جنوب شهر تهران هستیم نه 3G آنتن میده نه 4G و نه وایمکس بعد جالبیش اینجاست که ایرانسل sms میده پوشش سراسری 3G در ایران و بعدش میگه درحال 3G کردن روستا های پرت ایران هستن.
من فقط 2G رو می تونم استفاده کنم که اونم از سرعت 128 مخابرات هم پایین تره سرعتش و نمی دونم چرا هم ایرانسل و هم همراه اول دم به ساعت قطعی هم دارن.
فقط یادمه رفته بودم مسافرت شمال تو شهر انزلی رو نیمکت نشسته بودم و 3G استفاده میکردم و خدایی به نظرم نسبت به 2G سرعتش خیلی بالاتر آمد اما خب بسته هاش از نظر من خیلی خیلی هم گرونن نمی دونم چرا دوستان میگن ارزونن.من هم ایرانسل دارم هم همراه اول همه شون گرونن بعد مثلاً ایرانسل بسته 50 مگابایتی داره که تازه میشه یه هفته ای هم خریدش آدم با 50 مگابایت دقیقاً چی کار می تونه کنه؟ باور کنید من 2 روز اینترنت ADSL در منزل نداشتم بسته 400 مگابایت 2G ایرانسل رو یه هفته ای گرفتم فقط همین وب هاستینگ تاک میامدم و چند تا انجمن دیگه حتی باهاش تلگرام و اینستا و... هم نمی رفتم اما نمی دونم چرا هنوز دو روز هم نشد که ایرانسل sms داد حچم بسته شما تموم شد!!!
کلاً من از نت ایرانسل و همراه اول اصلاً راضی نیستم و به نظرم به جای فکر گرون کردن باید فکر بهتر کردنش باشن.