...Zzzz...
Total Page Size
99KB
Requests
6
رو با
Total Page Size
458KB
Requests
19
یکی می کنید؟
=== آپدیت =====
شرمنده سورس گرفتم به دلیل اینکه دستم خورده بود یکی از خطوط انتخاب شده بود تنها دو خط دیده شد فکر کردم قالب html هست.
الان دیدم ورد پرس هست ولی باز تعداد درخواست های دیتابیس سایت شما بسیار کمتر هست نسبت به این سایت.
ویرایش توسط InterServer.ir : May 14th, 2016 در ساعت 03:15
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
سایت بنده وردپرس هست ، صفحه اولش هم وردپرس هست (برگه ایستا) . متن اسلایدر هم کوئری از دیتابیس هست ونه یک صفحه استاتیک.
اینم آریان سرور (ورد پرس ، تازه با نماد و ساماندهی ک خودش لود رو میاره پایین) :
ببین منظور من این هست ، اگر سایتی رو کلاود فلیر قرار بگیره ، رنک A در gtmetrix میگیره . (اگر تنظیمات کلاود فلیر و gtmetrix رو درست انجام بدید.)کد:https://gtmetrix.com/reports/www.arianserver.net/pb7bQ9mw
ویرایش توسط OmidX : May 14th, 2016 در ساعت 03:13
...Zzzz...
بله قبل اینکه بگید دیدم این موضوع رو و پستم رو اصلاح کردم
====================================
اما موارد دیگری هم هستند که مثل سایت استارتر رتبه بالایی داره ولی لود تایم بالا همون عکس که قرار دادم سرعت لود از 80 به 4 رسیده بود از اول روی کلاود فیلر قرار داشت ولی خب بهینه سازی های در قالب و ... لود رو پایین آورد . به دلیل اینکه اجازه ندارم نمی تونم لینکش رو قرار بدم با حجم صفحه 1 -2 مگابایت سرعت باز شدن مطالب و ... از این سایتی که لینک دادم بیشتر هست.ببین منظور من این هست ، اگر سایتی رو کلاود فلیر قرار بگیره ، رنک A در gtmetrix میگیره . (اگر تنظیمات کلاود فلیر و gtmetrix رو درست انجام بدید.)
شما میگین کلاود فیلر رتبه سایت رو بالا میبره و لود رو هم پایین میاره منم موافقم و حتی به سایت هایی که بهینه می کنم این پیشنهاد رو میدم ولی نمیشه بهینه سازی های دیگر در اسکریپت و هاست و قالب و ... رو نادیده گرفت بدون اون بهینه سازی ها ممکنه لود با کلاود فیلر هم زیاد تفاوتی نکنه.
ویرایش توسط InterServer.ir : May 14th, 2016 در ساعت 03:25
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)