شما کدوم حرفتون با دلیل بود که از من انتظار دلیل آوردن دارید؟ از اول تا حالا فقط میگین پولتونا توی 72 روز 2 برابر میکنم همینو بس. 4 تا کلمه در مورد خود بیت کوین حرف زدین که تمومش اشتباه بود.
شما برین در مورد همون بلاک های بیت کوین یه سرچی بکنین تا بفهمین اگه جای دیگه بگین برای پیدا کردن بلاک های خراب کارمزد میگیرین بهتون خواهند خندید(این حرف من خودش یه دلیل علمی برای ناآگاه بودن شماست)
اگه پست اول من را با دقت میخوندین و با توهین جواب نمیدادین متوجه میشدین که من گفتم یکی دو سالی هست که تو کاره بیت کوین و بقیه ارزها نیستم برای همین هم هست که آخرش گفتم احتمالش هست الان بشه از این سایت ها پول درآورد و فقط گفتم توی دوره ی ما این سایت ها بدرد نخور بودن(اینم برای این بود که تجربمو در اختیار بقیه گذاشته باشم) که شما جبهه گرفتین در مقابل حرفام و با بی ادبی به من و همه ی ایرانیان توهین کردین.به همین دلیل که زمانی ازین کار دور بودم الان اطلاعاتم آپدیت نیست و بیکار هم نیستم بشینم کل این سایت ها را بررسی کنم که برای شما دلیل های محکم بیارم. ولی اوضاع برای شما که میگین یک ساله دارین تحقیق میکنین خیلی فرق داره و باید حتما دلیل بیارین که میتونین سود کنین بعد از مردم بخواین با یه شماره تلفن بهتون پول بدن.
هر کس هم بگه الان نمیشه از ارزهای رمز نگاری شده پول درآرد حتما علمش را نداره.ولی اینکه فکر کنیم خیلی راحت با گذاشتن پول توی سایت ها پولمون دوبرابر میشه هم ....
یکی از دلایل اینه که این سایت ها که کلی هزینه کردن و دستگاه خریدن و هزینه های اولیه را انجام دادن به همین راحتی نمیان قدرت دستگاهاشون را به شما اجاره بدن تا پولتونا توی 72 روز 2 برابر کنین.
سایت هایی که توی زمان ما قدرت دستگاهاشون را اجاره میدادن از ناآگاهی مردم در مورد اینکه سختی شبکه بیت کوین با چه سرعتی داره افزایش پیدا میکنه و( و بالطبع درآمد با همان سرعت کم میشه) سوء استفاده میکردن.البته همینکه شما فکر میکنین با سختی الان میشه توی 72 روز پول را دوبرابر کرد هم نشان ازین داره که درک درستی از شبکه بیت کوین ندارین.
بحث راجع به بیت کوین و پیچیدگی های ماین کردنش و کلک های این سایت ها خیلی گستردس و شما هم که علمتون ناچیزه . منم بیکار نیستم بشینم همشو بهتون یاد بدم.
من مدتی هست توی کار بیت کوین نبودم ولی میتونم به صورت قاطع بگم به هیچ عنوان نمیشه پول ازین راه توی 72 روز 2 برابر بشه. توی کار بیت کویت فقط به سه روش میشه سود زیادی کرد.1- ایده ای بسیار خلاقانه 2- پول بسیار بسیار زیاد 3- د-ز-د-ی(بیشتر این مد شده)
کسی که فقط خودش را دانای کل میدونه و به راحتی به کل ایرانیان توهین میکنه و میگه همه به جز من نادان و جهان سومی هستن نه تنها الان بلکه اگه خودش را اصلاح نکنه تا آخر عمر ضرر خواهد کرد.
اگه میخواین من دیگه جواب ندم لطف کنین جواب منو ندین.