-
May 13th, 2016, 12:43
عضو انجمن
پاسخ : به دنبال سرمایه گذار در یک کار سودمند + توضیحات

نوشته اصلی توسط
mohsen68
جالبه که میگین بعد از چند سال کسی توی این کار تخصص نداره
چند سال قبل توی کار بیت کوین بودم سود نسبتا خوبی کردم و اواخر خروجم ازین کار بود که این سایت ها داشتن پا میگرفتن . اگه کسی این کاره بود میفهمید که فایده نداره. البته این بحث من برای اون سایت هایی هست که کلاهبردار نیستن دیگه کلاهبرداراشون بماند
همون موقع هم خیلی ها گول میخوردن و فکر میکردنم پول درآوردن راحته
خلاصه اون موقع که اینطوری بود الان نمیدونم چطور شده که این سایتا سود ده شدن!!! اگه سود ده باشن عجیبه
ولی خوب امکانش هست
میشه بفرمایید چطور تضمین میکنید که روشتون ریسکی نداره؟
من خودم 1 ساله دارم اینکارو میکنم آپتایم بالای سرویس های کرایه شده در شرکت های واقعی که بنده میشناسم سبب میشه که هیچ ریسکی نداشته باشه
شما قرار نیست قمار کنید توی این کار
به ازای پیدا کردن بلاک های خراب در تراکنش های ایجاد شده کارمزد بهتون تعلق میگیره و واضحه که ریسکی نداره به شرطی که شرکت ارائه دهنده واقعی باشه
شما هم جزو همون دسته از صراف ها هستید که میگن دیگه سودی نداره اما در حقیقت شما در 72 روز میتونید پول رو براحتی 2 برابر یا بیشتر کنید
نمیدونم دلیلتون چیه میگید سودی نداره ؟ واقعا جهان سومی فکر میکنید
الان توی سراسر دنیا این کار سود ده هست و علاوه براین بیت کوین در لایت کوین و... هم استخراج میکنن با این روش
من فکر نمیکنم شما تا بحال استخراج بیت کوین کرده باشین دوست عزیز حرفاتون اینطور نمیگه !
توی ایران عمداتا دنبال خرید و فروش بیت کوین هستن نه استخراج
امیدوارم شما هم روزی فکرتون رو باز کنید و جهان سومی فکر نکنید من از شما دلیلی ندیدم که سود ده بودن این روش رو رد کنه
موفق باشید
ویرایش توسط alirezakaj : May 13th, 2016 در ساعت 12:47
-
-
May 13th, 2016 12:43
# ADS
-
May 13th, 2016, 13:25
تا جایی شنیدم نمیشه روش حساب کرد اصلا .
-
-
May 13th, 2016, 14:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smhnw
تا جایی شنیدم نمیشه روش حساب کرد اصلا .
ایرانیا عادت دارن بدون دلیل شایع پراکنی میکنن
عزیز من دلیل بیار دلیل ! چرا این کار سود نداره چرا نمیشه روش حساب کرد ؟
برید تحقیق کنید دوستان ! من سایت اصلی رو بهتون دادم اینجا !
واقعا حرفاتون از روی نادانی هست
سراسر دنیا این کارو انجام میدن
-
-
May 13th, 2016, 14:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
من خودم 1 ساله دارم اینکارو میکنم آپتایم بالای سرویس های کرایه شده در شرکت های واقعی که بنده میشناسم سبب میشه که هیچ ریسکی نداشته باشه
شما قرار نیست قمار کنید توی این کار
به ازای پیدا کردن بلاک های خراب در تراکنش های ایجاد شده کارمزد بهتون تعلق میگیره و واضحه که ریسکی نداره به شرطی که شرکت ارائه دهنده واقعی باشه
شما هم جزو همون دسته از صراف ها هستید که میگن دیگه سودی نداره اما در حقیقت شما در 72 روز میتونید پول رو براحتی 2 برابر یا بیشتر کنید
نمیدونم دلیلتون چیه میگید سودی نداره ؟ واقعا جهان سومی فکر میکنید
الان توی سراسر دنیا این کار سود ده هست و علاوه براین بیت کوین در لایت کوین و... هم استخراج میکنن با این روش
من فکر نمیکنم شما تا بحال استخراج بیت کوین کرده باشین دوست عزیز حرفاتون اینطور نمیگه !
توی ایران عمداتا دنبال خرید و فروش بیت کوین هستن نه استخراج
امیدوارم شما هم روزی فکرتون رو باز کنید و جهان سومی فکر نکنید من از شما دلیلی ندیدم که سود ده بودن این روش رو رد کنه
موفق باشید
اون موقع که من با بیت کوین و صد تا کوین رمزنگاری شده دیگه کار میکردم شما هنوز نمیدونستی اصلا ارز دیجیتال چی هست چه برسه به ارز رمز نگاری شده. نهایت اطلاعاتتون اینه که بدونید لایت کوین هم وجود داره.
ماین که هیچی اگه بفهمین من چه کارایی توی ارزهای رمز نگاری شده میکردم سرتون سوت میکشه. همینکه فکر میکنین ماین کردن کاره شاخی هست نشان از اطلاعات بسار ناچیزتون داره.
اینقدر اطلاعاتتون ضعیفه که فکر میکنین با پیدا کردن بلاک های خراب کارمزد میگیرین 
دلیلتون برای بدون ریسک بودن بودن اینکار هم نشانی دیگر هست
نمیدونم با چه اعتماد به نفس کاذبی اینطور حرف میزنین . اون موقع که من کار میکردم و معدود نفراتی توی ایران اسم بیت کوین را شنیده بودن به خودم جرات اینطور صحبت کردن را نمیدادم حالا که دیگه بچه بازی هم شده، بماند دیگه.
اگه گفتم احتمال سود ده بودن این کار وجود داره حالا با دیدن اعتماد به نفس کاذبتون پشیمون شدم و از تمامی دوستان خواهش میکنم حتما اگه پولی به شما میدن ضمانت های کتبی و قرارداد و چک و ... در کار باشه(البته اگه به سن قانونی رسیده باشین)
میبخشین اگه تند حرف زدم ولی دلیلش خودتون هستین که بی محابا و بدون فکر کردن به کلماتتون اونا را مینویسین
-
-
May 13th, 2016, 15:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen68
اون موقع که من با بیت کوین و صد تا کوین رمزنگاری شده دیگه کار میکردم شما هنوز نمیدونستی اصلا ارز دیجیتال چی هست چه برسه به ارز رمز نگاری شده. نهایت اطلاعاتتون اینه که بدونید لایت کوین هم وجود داره.
ماین که هیچی اگه بفهمین من چه کارایی توی ارزهای رمز نگاری شده میکردم سرتون سوت میکشه. همینکه فکر میکنین ماین کردن کاره شاخی هست نشان از اطلاعات بسار ناچیزتون داره.
اینقدر اطلاعاتتون ضعیفه که فکر میکنین با پیدا کردن بلاک های خراب کارمزد میگیرین

دلیلتون برای بدون ریسک بودن بودن اینکار هم نشانی دیگر هست
نمیدونم با چه اعتماد به نفس کاذبی اینطور حرف میزنین . اون موقع که من کار میکردم و معدود نفراتی توی ایران اسم بیت کوین را شنیده بودن به خودم جرات اینطور صحبت کردن را نمیدادم حالا که دیگه بچه بازی هم شده، بماند دیگه.
اگه گفتم احتمال سود ده بودن این کار وجود داره حالا با دیدن اعتماد به نفس کاذبتون پشیمون شدم و از تمامی دوستان خواهش میکنم حتما اگه پولی به شما میدن ضمانت های کتبی و قرارداد و چک و ... در کار باشه(البته اگه به سن قانونی رسیده باشین)
میبخشین اگه تند حرف زدم ولی دلیلش خودتون هستین که بی محابا و بدون فکر کردن به کلماتتون اونا را مینویسین
شما میتونید اینجا انتقاد کنید اما دلیلش هم بیارید
شمایی که 10 سال تجربه اینکارو دارید الان برای بنده و دوستان حاضر در اینجا بگید چرا این روش نمیتونه سود ده باشه؟
اگر دلیل اووردین من همین الان تاپیک رو میبندم
نهایت تجربه ایرانیا مثل اون دوستمون هست که آدرس یک سایت کلاه بردار رو میزاره توی تاپیک
البته معدود کسانی هستند که بلدن در این مورد که من تابحال آشنا نشدم و امیدوارم بیان اینجا پست بزارن
دفعه بعدی بدون دلیل پست نا مربوط گزاشتید گزارش میشه به ادمین به عنوان اسپم !
پس با فکر عمل کنید اینجا با علم صحبت میکنیم نه با دروغ و کذب
ویرایش توسط alirezakaj : May 13th, 2016 در ساعت 15:10
-
-
May 13th, 2016, 15:28

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
ایرانیا عادت دارن بدون دلیل شایع پراکنی میکنن
عزیز من دلیل بیار دلیل ! چرا این کار سود نداره چرا نمیشه روش حساب کرد ؟
برید تحقیق کنید دوستان ! من سایت اصلی رو بهتون دادم اینجا !
واقعا حرفاتون از روی نادانی هست
سراسر دنیا این کارو انجام میدن
شما که استاد اینکارید تا الان چرا چیزی نشدید که التماس اینو اون نکنید واسه سرمایه گذاری ؟
شما که اینقدر مطمئنید پدر یا بستگانی ندارید که بهتر بتونه بهتون اعتماد کنه ؟
شاید بعضیا بگن ما تعهد میدیم و فلان اما در کل امروزه کاغذبازیو دیگه کسی قبول نداره حرف شناخت بیشتر هست ...
-
-
May 13th, 2016, 16:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smhnw
شما که استاد اینکارید تا الان چرا چیزی نشدید که التماس اینو اون نکنید واسه سرمایه گذاری ؟
شما که اینقدر مطمئنید پدر یا بستگانی ندارید که بهتر بتونه بهتون اعتماد کنه ؟
شاید بعضیا بگن ما تعهد میدیم و فلان اما در کل امروزه کاغذبازیو دیگه کسی قبول نداره حرف شناخت بیشتر هست ...
اولا اینکه من سرمایه ندارم یا بستگانم که بخوام به صورت گسترده وارد این کار بشم
در حد توان مالی خودم 70 دلار تاحالا سرمایه گذاری کردم و کاملا بدون ریسک برگشت داده شده و همینجور دارم اینکارو انجام میدم
حرف ادم اگر از روی علم باشه قطعا همه قبولش میکنن
شما هم اندکی فکر کنید بعدش پست بزارید اینجا
عکس بنده و شماره تلفن هم موجوده نمیام برا 2 قرون دشی خودمو کلاه بردار کنم ! و دلم نسوخته براتون که اینکارو مفتی انجام بدم میبینید که 30 درصد کارمزد میگیرم
دانشجو مکانیک هم هستم و سال دیگه مدرکم رو میگیرم
توصیه میکنم به جای حسادت ورزیدن و پست های بیجا دلیل علمی بیارید و تاپیک بنده رو زیر سوال ببرید
با تشکر
ویرایش توسط alirezakaj : May 13th, 2016 در ساعت 16:24
-
-
May 13th, 2016, 17:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
شما میتونید اینجا انتقاد کنید اما دلیلش هم بیارید
شمایی که 10 سال تجربه اینکارو دارید الان برای بنده و دوستان حاضر در اینجا بگید چرا این روش نمیتونه سود ده باشه؟
اگر دلیل اووردین من همین الان تاپیک رو میبندم
نهایت تجربه ایرانیا مثل اون دوستمون هست که آدرس یک سایت کلاه بردار رو میزاره توی تاپیک
البته معدود کسانی هستند که بلدن در این مورد که من تابحال آشنا نشدم و امیدوارم بیان اینجا پست بزارن
دفعه بعدی بدون دلیل پست نا مربوط گزاشتید گزارش میشه به ادمین به عنوان اسپم !
پس با فکر عمل کنید اینجا با علم صحبت میکنیم نه با دروغ و کذب
شما کدوم حرفتون با دلیل بود که از من انتظار دلیل آوردن دارید؟ از اول تا حالا فقط میگین پولتونا توی 72 روز 2 برابر میکنم همینو بس. 4 تا کلمه در مورد خود بیت کوین حرف زدین که تمومش اشتباه بود.
شما برین در مورد همون بلاک های بیت کوین یه سرچی بکنین تا بفهمین اگه جای دیگه بگین برای پیدا کردن بلاک های خراب کارمزد میگیرین بهتون خواهند خندید(این حرف من خودش یه دلیل علمی برای ناآگاه بودن شماست)
اگه پست اول من را با دقت میخوندین و با توهین جواب نمیدادین متوجه میشدین که من گفتم یکی دو سالی هست که تو کاره بیت کوین و بقیه ارزها نیستم برای همین هم هست که آخرش گفتم احتمالش هست الان بشه از این سایت ها پول درآورد و فقط گفتم توی دوره ی ما این سایت ها بدرد نخور بودن(اینم برای این بود که تجربمو در اختیار بقیه گذاشته باشم) که شما جبهه گرفتین در مقابل حرفام و با بی ادبی به من و همه ی ایرانیان توهین کردین.به همین دلیل که زمانی ازین کار دور بودم الان اطلاعاتم آپدیت نیست و بیکار هم نیستم بشینم کل این سایت ها را بررسی کنم که برای شما دلیل های محکم بیارم. ولی اوضاع برای شما که میگین یک ساله دارین تحقیق میکنین خیلی فرق داره و باید حتما دلیل بیارین که میتونین سود کنین بعد از مردم بخواین با یه شماره تلفن بهتون پول بدن.
هر کس هم بگه الان نمیشه از ارزهای رمز نگاری شده پول درآرد حتما علمش را نداره.ولی اینکه فکر کنیم خیلی راحت با گذاشتن پول توی سایت ها پولمون دوبرابر میشه هم ....
یکی از دلایل اینه که این سایت ها که کلی هزینه کردن و دستگاه خریدن و هزینه های اولیه را انجام دادن به همین راحتی نمیان قدرت دستگاهاشون را به شما اجاره بدن تا پولتونا توی 72 روز 2 برابر کنین.
سایت هایی که توی زمان ما قدرت دستگاهاشون را اجاره میدادن از ناآگاهی مردم در مورد اینکه سختی شبکه بیت کوین با چه سرعتی داره افزایش پیدا میکنه و( و بالطبع درآمد با همان سرعت کم میشه) سوء استفاده میکردن.البته همینکه شما فکر میکنین با سختی الان میشه توی 72 روز پول را دوبرابر کرد هم نشان ازین داره که درک درستی از شبکه بیت کوین ندارین.
بحث راجع به بیت کوین و پیچیدگی های ماین کردنش و کلک های این سایت ها خیلی گستردس و شما هم که علمتون ناچیزه . منم بیکار نیستم بشینم همشو بهتون یاد بدم.
من مدتی هست توی کار بیت کوین نبودم ولی میتونم به صورت قاطع بگم به هیچ عنوان نمیشه پول ازین راه توی 72 روز 2 برابر بشه. توی کار بیت کویت فقط به سه روش میشه سود زیادی کرد.1- ایده ای بسیار خلاقانه 2- پول بسیار بسیار زیاد 3- د-ز-د-ی(بیشتر این مد شده)
کسی که فقط خودش را دانای کل میدونه و به راحتی به کل ایرانیان توهین میکنه و میگه همه به جز من نادان و جهان سومی هستن نه تنها الان بلکه اگه خودش را اصلاح نکنه تا آخر عمر ضرر خواهد کرد.
اگه میخواین من دیگه جواب ندم لطف کنین جواب منو ندین.
ویرایش توسط mohsen68 : May 13th, 2016 در ساعت 17:52
-
تعداد تشکر ها از mohsen68 به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2016, 20:02
عضو انجمن
درود...من توصیه نمی کنم در بین کوین سرمایه گذاری کنی...
من بیت کوین کار کردم ولی با توجه به این درصد سختی استخراج آن بالا رفته دیگر امکان نداره که روش سرمایه گذاری کنید...
برای استخراج بیت کوین میلیون ها تومان سرمایه برای خرید دستگاه های گرافیکی با قدرت فوق العاده بالا ست که بتونید بیت کوین استخراج کنید و از آنجایی که درصد استخراج آن بالا رفته خیلی هم بتونید از این طریق پول دربیاری ماهی 1 بیت کوین میشه و آن را بین سرمایه گذاران تقسیم کنید مبلغ ناچیزی محسوب میشه...
پس توصیه نمی کنم سرمایه گذاری کنی...
حدودا 12 میلیون بیت کوین در گردشه و ارزش تقربیی آن حدودا 10 الی تا 15 میلیارد دلار میشه...اگه قرار در سراسر جهان مثلا کسی بیاد روش سرمایه گذاری کنه با این ارزشی که بیت کوین داره بسیار ناچیزه چیزی بهشون نمی رسه همین الانم فعالیت بیت کوین ها کم شده و کم استخراج میشه چون ظرفیت آن پر شده معلوم نیست کی به حالت عادی خواهد آمد...
بین کوین به معنای واقعی یه واحد پولی محرمانه هستش و رد آن توسط دولت ها خیلی سخته ...به راحتی می توان از واحد پولی بیت کوین چیزهای ممنوعه مانند سلاح و بمب و استخدام هیمن آدم کشی استخدام و خرید کرد...بنابراین این پول توسط دولت ها به سختی ردیابی میشن...
تنها راه بدست آوردن بیت کوین افتتاح فروشگاه بین المللی و فروش محصول به جهانیان از طریق واحد بیت کوین هستش....
موفق باشید....
ویرایش توسط Raymvnd : May 13th, 2016 در ساعت 20:11
-
-
May 13th, 2016, 22:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen68
شما کدوم حرفتون با دلیل بود که از من انتظار دلیل آوردن دارید؟ از اول تا حالا فقط میگین پولتونا توی 72 روز 2 برابر میکنم همینو بس. 4 تا کلمه در مورد خود بیت کوین حرف زدین که تمومش اشتباه بود.
شما برین در مورد همون بلاک های بیت کوین یه سرچی بکنین تا بفهمین اگه جای دیگه بگین برای پیدا کردن بلاک های خراب کارمزد میگیرین بهتون خواهند خندید(این حرف من خودش یه دلیل علمی برای ناآگاه بودن شماست)
اگه پست اول من را با دقت میخوندین و با توهین جواب نمیدادین متوجه میشدین که من گفتم یکی دو سالی هست که تو کاره بیت کوین و بقیه ارزها نیستم برای همین هم هست که آخرش گفتم احتمالش هست الان بشه از این سایت ها پول درآورد و فقط گفتم توی دوره ی ما این سایت ها بدرد نخور بودن(اینم برای این بود که تجربمو در اختیار بقیه گذاشته باشم) که شما جبهه گرفتین در مقابل حرفام و با بی ادبی به من و همه ی ایرانیان توهین کردین.به همین دلیل که زمانی ازین کار دور بودم الان اطلاعاتم آپدیت نیست و بیکار هم نیستم بشینم کل این سایت ها را بررسی کنم که برای شما دلیل های محکم بیارم. ولی اوضاع برای شما که میگین یک ساله دارین تحقیق میکنین خیلی فرق داره و باید حتما دلیل بیارین که میتونین سود کنین بعد از مردم بخواین با یه شماره تلفن بهتون پول بدن.
هر کس هم بگه الان نمیشه از ارزهای رمز نگاری شده پول درآرد حتما علمش را نداره.ولی اینکه فکر کنیم خیلی راحت با گذاشتن پول توی سایت ها پولمون دوبرابر میشه هم ....
یکی از دلایل اینه که این سایت ها که کلی هزینه کردن و دستگاه خریدن و هزینه های اولیه را انجام دادن به همین راحتی نمیان قدرت دستگاهاشون را به شما اجاره بدن تا پولتونا توی 72 روز 2 برابر کنین.
سایت هایی که توی زمان ما قدرت دستگاهاشون را اجاره میدادن از ناآگاهی مردم در مورد اینکه سختی شبکه بیت کوین با چه سرعتی داره افزایش پیدا میکنه و( و بالطبع درآمد با همان سرعت کم میشه) سوء استفاده میکردن.البته همینکه شما فکر میکنین با سختی الان میشه توی 72 روز پول را دوبرابر کرد هم نشان ازین داره که درک درستی از شبکه بیت کوین ندارین.
بحث راجع به بیت کوین و پیچیدگی های ماین کردنش و کلک های این سایت ها خیلی گستردس و شما هم که علمتون ناچیزه . منم بیکار نیستم بشینم همشو بهتون یاد بدم.
من مدتی هست توی کار بیت کوین نبودم ولی میتونم به صورت قاطع بگم به هیچ عنوان نمیشه پول ازین راه توی 72 روز 2 برابر بشه. توی کار بیت کویت فقط به سه روش میشه سود زیادی کرد.1- ایده ای بسیار خلاقانه 2- پول بسیار بسیار زیاد 3- د-ز-د-ی(بیشتر این مد شده)
کسی که فقط خودش را دانای کل میدونه و به راحتی به کل ایرانیان توهین میکنه و میگه همه به جز من نادان و جهان سومی هستن نه تنها الان بلکه اگه خودش را اصلاح نکنه تا آخر عمر ضرر خواهد کرد.
اگه میخواین من دیگه جواب ندم لطف کنین جواب منو ندین.
اول همه تشکر از اینکه این یکی پستتون از روی تندی نبود و علم توش بکار بردید و حالا جواب شما در مورد اینکه سختی کار بالا رفته :
بله سختی قظعا بالا رفته من خودمم به این موضوع اشاره کرده بودم
اما از کجا میگم با این سختی کار میشه 72 تا 75 روز ماین کردن پول را 2 برابر کرد بر میگرده به محاسبات این زمینه
من یک محاسبه گر انلاین در اختیار شما میگذارم که خودتون حساب کنید :
http://www.coinwarz.com/calculators
با این محاسبه گر میتونید سود اور بودن تمام ارز های مجازی رو حساب کنید
همچنین تمام شرکت های ارائه دهنده دستگاه های سخت افزار این زمینه ینی استخراج حرف بنده رو تایید میکنن در حقیقت اونا امار رو گفتن که من دارم به شما میرسونم
اگر شما قیمت برق و ... رو بدرستی وارد کنید توی اون محاسبه گر میبینید که چقد سود میده
در مورد توضیحاتم در مورد استخراج بیت کوین توی اصل تاپیک ادرس سایت اصلی این زمینه رو دادم که اگر هم اشتباهی توضیح داده باشم مراجعه کننده بتونه با مطالعه اصل مطلب اون رو درک کنه
مورد دوم سایت هایی کلاه بردار نیستند که هم تعداد روز رو با توجه به سختی بیت کوین کنونی درست گفته باشن و همچنین پول برق و اینترنت رو از سود شما کم کنند و حتما باید سایت مربوطه متعلق به شرکت فروشنده ی این سخت افزار ها باشه
البته این کل فاکتور های لازم نیست خیلی پیچیده تر است
من با توجه به کل این موارد و همچنین تجربه فردی خودم از یکی از واقعی ترین سایت ها محاسبه کردم که با کسر پول برق و ... در روز 72 یا 75 پول شما تقریبا 2 برابر خواهد شد .
این فکر خلاقانه شرکت های ارائه دهنده هست که با کرایه دادن این سرویس ها کلی سود میکنن
حساب کنید هم پول برق و ... رو میگیرن هم تو زمان کرایه پول خود قدرت خریداری شده یا حتی بیشتر اون هم بهشون دادید پس مطمئن باشید که اونها هم سود میبرن .
برای سرمایه گذاری لازم نیست پول زیاد بزارید حتی با 1 دلار هم میشه شروع کرد دوستان پس این یک فاکتور مثبت محسوب میشه
در مورد توهین من به کسی توهین نکردم میتونید پست هامو ببینید میخوام فکر مردم ایران باز بشه و خودشون تحقیق کنن در مورد سود اور بودن این مورد
شما هم جواب بدین اما مثل این پستتون علمی جواب بدین
خیلی ممنون که همکاری کردین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود...من توصیه نمی کنم در بین کوین سرمایه گذاری کنی...
من بیت کوین کار کردم ولی با توجه به این درصد سختی استخراج آن بالا رفته دیگر امکان نداره که روش سرمایه گذاری کنید...
برای استخراج بیت کوین میلیون ها تومان سرمایه برای خرید دستگاه های گرافیکی با قدرت فوق العاده بالا ست که بتونید بیت کوین استخراج کنید و از آنجایی که درصد استخراج آن بالا رفته خیلی هم بتونید از این طریق پول دربیاری ماهی 1 بیت کوین میشه و آن را بین سرمایه گذاران تقسیم کنید مبلغ ناچیزی محسوب میشه...
پس توصیه نمی کنم سرمایه گذاری کنی...
حدودا 12 میلیون بیت کوین در گردشه و ارزش تقربیی آن حدودا 10 الی تا 15 میلیارد دلار میشه...اگه قرار در سراسر جهان مثلا کسی بیاد روش سرمایه گذاری کنه با این ارزشی که بیت کوین داره بسیار ناچیزه چیزی بهشون نمی رسه همین الانم فعالیت بیت کوین ها کم شده و کم استخراج میشه چون ظرفیت آن پر شده معلوم نیست کی به حالت عادی خواهد آمد...
بین کوین به معنای واقعی یه واحد پولی محرمانه هستش و رد آن توسط دولت ها خیلی سخته ...به راحتی می توان از واحد پولی بیت کوین چیزهای ممنوعه مانند سلاح و بمب و استخدام هیمن آدم کشی استخدام و خرید کرد...بنابراین این پول توسط دولت ها به سختی ردیابی میشن...
تنها راه بدست آوردن بیت کوین افتتاح فروشگاه بین المللی و فروش محصول به جهانیان از طریق واحد بیت کوین هستش....
موفق باشید....
من با کل عقیده شما موافق نیستم
اما اگر سخت افزار تهیه میشد و وقت گذاشته میشد با درست کردن فارم این استخراج گر ها میشد کرایه دادشون و با توجه به مواردی که در بالا گفتم کلی هم سود میکردن
اگر توهین کردم به کسی من معذرت میخوام عذر خواهی کار سختی نیست
موفق باشید
-