درود
به نظر بنده اگر در پنل مدیریت درگاه .. زمانی که کاربر خرید انجام می دهد .. 4 رقم ابتدا و 4 رقم انتهای کارتی که کاربر ار آن اقدام به خرید نموده است را نمایش دهید .. مناسب است ..
موفق باشید
درود
به نظر بنده اگر در پنل مدیریت درگاه .. زمانی که کاربر خرید انجام می دهد .. 4 رقم ابتدا و 4 رقم انتهای کارتی که کاربر ار آن اقدام به خرید نموده است را نمایش دهید .. مناسب است ..
موفق باشید
همیشه می توان بهترین بود ...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ایشون درست میگن . بنده از پلاگین نسخه 2 درگاه ملت گراویتی فرم میکنم داخل توضیحات تراکنش ، شماره 16 رقمی پرداخت کننده رو هم نشون میده (بجز 4 رقم وسطی رو)
- - - Updated - - -
اگه به مجوز ها کاری ندارید نباید اول تاپیک هم مطرحش میکردید . من قول میدم مجوزی فعلا درکار نباشه .
دوست گرامی مجوز هاتهیهشده و برای ۸ ماه پیش هم هست
اما چیزیکهبر عهدهبنده هست مباحث فنی هست
درگاه مالهمن نیست ، به این مورد توجه بفرمایید
میزبانی وموارد فنیبرعهدهماست
دوستان بیشترمایل هستند در ارتباط بحث *****ینگ ومجوزها
ودرمجموعحواشی اخیر صحبت کنند ، ولی هدف بنده واین تاپیک اصلا این نیست
چون اختیارات بندهدرمورد راهکارهای فنی و پشتیبانی هست
موارد حقوقی به بنده ارتباطی نداره چونمسئولیت با من نیست
ولی تمام کارهابا موفقیتانجامشده
دقیقا متوجه نشدممشکلکجا هست؟
بحثمجوزکاری اگر فکرمیکنیدفنی هست ، بنده انتقاد شمارو می پذیرم
موفقباشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط سرزمین : May 11th, 2016 در ساعت 10:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)