نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

موضوع: اسکریپت xPay - درگاه پرداخت واسطه با امکانات کامل - ۲۰٪ تخفیف به مدت محدود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت xPay - درگاه پرداخت واسطه با امکانات کامل - ۲۰٪ تخفیف به مدت محدود

ضمن عرض سلام خدمت شما

دوست گرامی در تاپیک فروش قبلی مربوط به اسکریپت نیز که درخواست حذف با اصرار فراوان داشتید دقیقا همین مشکل وجود داشت اگر درست در خاطر بنده باشد. در تاپیک فروش اول اسکریپت نیز شرط گذاشته بودید : اسکریپت باید در سرور خودتان نصب شود و یا دسترسی کامل به سرور داشته باشید ! در حالی که قیمت فروش نیز یک قیمت چند میلیونی نجومی بود ! تا جایی که بنده در خاطر دارم در آن تاپیک نیز اعتراضات گسترده ای نسبت به این موضوع وجود داشت که از مواضع قبلی عقب نشینی نمودید و در این تاپیک شرایط دیگری را قرار داده اید !
    بنده به عنوان یک کاربر انجمن پس از مطالعه کل محتویات تاپیک علاقه داشتم نظر خود را اعلام کنم

شما روزها و شاید ماهها زمان صرف نموده اید و این اسکریپت را طراحی و پیاده سازی نموده اید بنده نیز این موضوع را درک می کنم و هیچ فردی نمی تواند منکر زحمات زیادی باشد که اجرای چنین سیستم هایی نیاز دارد . اما پیشنهاد دارم سیاست فروش خودتان را تغییر دهید . اعتقادات شما قابل احترام است اما منطقی نیست آنها را در کار خود وارد کنید و مواضع کاری را بر اساس آنها تعیین کنید !

شما پس از دریافت هزینه از خریدار دیگر وکیل و وصی نحوه استفاده از اسکریپت نمی باشید ! تنها وظیفه دارید در صورت وجود مشکل و .... پشتیبانی فنی آنرا را با درخواست و موافقت خریدار انجام دهید . مانند تمام اسکریپت های که در اینترنت در سایت های فارسی زبان و .... فروخته می شود !
    عذرخواهی می کنم بی پرده صحبت می کنم اما اینکه خریدار بعداً به چه شکل از اسکریپت استفاده کند به هیچ عنوان ارتباطی به شما ندارد . شاید فردی قصد داشته باشد بعد از خرید آن را در کامپیوتر خود بایگانی کند ، قصد داشته باشد به سایت های فروش اسلحه و مهمات سرویس دهد ، به سایت های شرط بندی و قمار سرویس دهد ، به سایت های فروش فیلم های ..... سرویس دهد و ....... به هر حال نحوه استفاده از آن بر عهده خریدار می باشد و مسئولیت آن نیز عرفاً ، شرعاً و قانوناً بر عهده همان شخص است و نه شما !! بنده متوجه نمی شوم شما چه منطقی در ذهن دارید که اصرار دارید به هر نحوی به اسکریپت فروخته شده دز زمانی که در مالکیت شخص خریدار قرار دارد نیز دسترسی داشته باشید ؟
    در تاپیک قبلی شما نیز بنده مجدداً پست ارسال نمودم و خدمت شما توضیح دادم که حتی دسترسی شما به سرور و در این تاپیک ، دسترسی شما به پنل ادمین اسکریپت مردم می تواند مشکلات بسیار زیادی را بعداً برای شخص شما ایجاد کند ! بهتر است به صورت واضح خدمت شما عرض کنم در تاپیک قبلی نیز شرح دادم که این اسکریپت قرار است در کارهای مالی استفاده شود . فرض کنید هزار تومان در حسابرسی شخصی که اسکریپت را خریداری نموده است دچار مشکل شود به هر دلیل، کسر باشد . صورت مراجعه خریدار به مراجع قضائی و انتظامی و پیگیری موضوع ، اولین فردی که احضار می شود شخص شما هستید ! آن زمان نمی توانید قاضی را با این صحیت ها قانع کنید که به دلایل منطقی که اکنون در ذهن دارید به پنل یا سرور دسترسی داشته اید ! بلافاصله به عنوان مظنون به سرقت ، تحت بازجویی قرار می گیرید . برای دلایلی که حالا عنوان کنید آن زمان هیچ اهمیتی قائل نخواهند شد !
    درخواست شما مانند این است که مثلا ایران خودرو بر روی تمام خودروهایی که تولید می کند یک دستگاه gps تحت دسترسی شرکت نصب کند و به شما اعلام کند : شاید شما از این ماشین برای سرقت استفاده نمودید ؟! ما باید پیگیر باشیم اگر تشخیص دادیم شما با این خودرو به جاهای بد تردد می کنید آنرا از راه دور خاموش و لاک کنیم !
    از بُعد دیگر هم اگر به موضوع نگاه کنید هیچ شخصی حاضر نخواهد شد هزینه پرداخت کند و جز خودش شما نیز همیشه به پنل دسترسی داشته باشید ! و البته منطقی است !

به هر حال پیشنهادی که برای شما گرامی دارم : یک هزینه معقول برای اسکریپت خود تعیین کنید ، سیستم لایسنس به جهت جلوگیری از عدم سوءاستفاده را اجرا کنید و اسکریپت را برای فروش قرار دهید . مانند تمام فروشنده های اسکریپت در اینترنت ( در تمام دنیا ) این بهترین راه برای رسیدن به اهداف مالی و جبران زحمات شما است . باور کنید با این شرط و شروط تنها منافع مالی خود را در بن بست قرار می دهید .

شما نه شرکت ثبت شده هستید ، نه مجور برای چنین اسکریپت مالی از مراجع دارید و نه موارد مشابه در نتیجه قرارداد رسمی نیز نمی توانید با فروشنده امضاء کنید چون شماره ثبت و کد اقتصادی و مجوز ندارید ! در نتیجه اگر پشتوانه شما ذکر شروط شما در قرارداد است که آن قرارداد نیز ارزش حقوقی نخواهد داشت !
    همین حالا نیز افرادی که درگاههای واسطه داشتند دچار مشکل شده اند و اکثرا مسدود و در حال مسدود شدن هستند . شما در این شرایط با قرار دادند چنین شروطی چطور می توانید مسئولیت فعالیت تعداد زیادی مشتری را نیز بعداً بر عهده داشته باشید؟
    ویرایش توسط Ramin : May 12th, 2016 در ساعت 23:17 دلیل: رفع ایرادات تایپی

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

2. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)