صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

  1. #1
    عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    بهشت
    نوشته ها
    109
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

    پیش فرض اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    تلاش‌ها برای پیوستن ایران به کنوانسیون‌های بین‌المللی کپی‌رایت در حالی به اوج رسیده که شواهد نشان می‌دهد، این تیغ دو لبه می‌تواند برای کشورمان به عنوان یک کشور مصرف کننده در حوزه کپی‌رایت هزینه‌زا باشد و به همین دلیل، باید با احتیاط در این زمینه اقدام کرد تا حاصل پذیرش چنین قوانینی، تحمیل سال‌ها میلیاردها دلار هزینه تازه به جیب مردم ایران نباشد.

    به گزارش «تابناک»، همزمان با برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، موضع‌گیری‌های تازه‌ای درباره پیوستن ایران به معاهدات بین‌المللی کپی‌رایت جهانی از جمله «کنوانسیون برن برای حمایت از آثار ادبی و هنری / Berne Convention for the Protection of Literary and Artistic Works» مهم‌ترین کنوانسیونی است که ایران با مصوبه مجلس به آن خواهد پیوست و ظاهراً اراده دولت در پیوستن به این رویکردهای بین‌المللی است.

    در این راستا، برای توجیه لزوم پیوستن ایران به قانون جهانی کپی رایت نیز توجیهاتی عجیب ذکر شده و برای نمونه، ایرج تقی پور مدیر بین الملل مؤسسه رسانه‌های تصویری در برنامه هفت به دروغ یا اشتباه گفت که عدم پیوستن ایران به این قانون، باعث شده چینی ها بتوانند فرش ایرانی تولید کنند و صادرات فرش ایرانی از هفت میلیارد دلار به یک میلیارد دلار کاهش یابد. این در حالی است که صادرات فرش ایران در تاریخ هیچ گاه به دو میلیارد دلار نیز نرسیده است!

    اجرای این قانون نخستین بار در دوران رژیم پهلوی مطرح شد، ولی‌‌ همان زمان مسئولان وقت هشیاری به خرج دادند و با بررسی سود و ضرر این طرح و این جمع‌بندی که ایران بیش از آنکه تولیدکننده علم و فرهنگ و محصولات این حوزه باشد، مصرف کننده است، زیر بار تصویب این قانون نرفتند و این در حالی بود که اساساً در آن دوران، دانش‌های نوبنیان حجم محدودی را به خود اختصاص می‌دادند و چنین دورنمای سخت‌گیرانه‌ای نیز در خصوص قانون کپی‌رایت پیش روی متصور نبود.

    در دوران پس از انقلاب اسلامی ایران نیز که دامنه رسانه‌ها و ابزارهای فرهنگی افزایش یافت و به طور خاص با ورود نرم‌‌افزار‌ها و اینترنت که حتی حوزه نشر و کتاب را نیز ‌‌دستخوش تغییرات جدی ساخت و سرقت علمی و فرهنگی معنای متفاوتی یافت، دولت‌ها روی خوشی به این قانون نشان ندادند و ترجیحشان عدم پیگیری این قانون بود؛ اما عده‌ای همواره بر طبل تصویب این قانون کوبیده‌اند و حالا این مطالبه را از معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد داشته‌اند که او نیز این امر را در مسیر پیگیری تعبیر کرده است.

    همین گفته‌ها نیز نگرانی‌هایی در پی داشته که آیا قرار است ایران به کنوانسیون برن بپیوندد و‌‌ همان قوانین سخت گیرانه‌ای که در کشورمان اجرایی خواهد شد که کشورهای متمول اروپایی و آمریکایی اجرا می‌شود و با متخلفان نیز برخوردهای بسیار شدیدی صورت می‌پذیرد که اگر قرار بر اجرایش در ایران باشد؛ برای نمونه به یکی از این برخورد‌ها اشاره می‌شود که بازتاب آن در روزنامه تایمز آمده است.

    این روزنامه خبر داده، چندی پیش، قانون سوئد برای دانلود غیرقانونی دامنگیر یک مرد ۲۸ ساله شد. این مرد سوئدی فیلم سینمایی «زنده به گور» محصول سال ۲۰۱۰ را از سایت فیلم هندی دانلود کرد که سه ساعت پس از دانلود فیلم مأموران به خانه وی آمدند و او را به جرم رعایت نکردن حق کپی‌رایت دستگیر کردند. پس از تشکیل دادگاه وکیل تسخیری وی نیز نتوانست برای او کاری کند. در نتیجه وی با جریمه نقدی ۴۰۳ هزار پوندی (۴.‌۳ میلیون کرون سوئد) و تحمل ۱۶۰ ساعت زندان مجازات شد.

    استودیوی نوردیک فیلمز که مجری اکران این فیلم نیز بوده با طرح شکایتی از دادگاه خواسته دو برابر جریمه متداول را از این مرد دریافت کند، زیرا فیلم هنوز به اکران نرسیده وارد شبکه خانگی شده بود و در کشورهایی همچون آلمان نیز در دسترس قرار داشته است. مرکز مقابله با کپی‌رایت در سوئد این مرد را به واسطه ۵۱۷ فقره دانلود غیرمجاز به عنوانِ اتهام مطروحهٔ در حال رسیدگی، به عنوان بد‌ترین *** اینترنتی معرفی کرده و او را ملزم به پرداخت این جریمه دانسته است. حال چنین فضایی را با فضای رعایت قانون کپی‌رایت در کشورمان مقایسه کنید.

    اگر ضریب نفود رایانه در‌ ایران را ۳۰ درصد در نظر بگیریم ـ آمار‌ها معمولاً در این زمینه دقیق نیست و عمدتاً مبتنی بر خانوار تهیه شده و به سرعت در حال رشد است‌ ـ و از هر سه ایرانی به طور متوسط یک تن را صاحب یک دستگاه رایانه بدانیم، تنها برای تهیه ویندوز هشتِ اورجینال ۱۹۹ دلاری، بیش از پنج میلیارد و صد میلیون دلار هزینه لازم است. حال اگر این رقم را به مجموعه نرم‌افزارهای نصب شده بر ‌سیستم عامل‌های ویندوز ‌نیز در نظر گرفت، سالانه رقمی چند ده میلیاردی دلاری ‌در این بخش ‌خواهیم داشت که برای کشور‌ مصرف کننده‌ای چون ایران نیز پایانی نخواهد داشت و با هر آپدیت و نسخه تازه ویندوز و نرم افزار، هزینه‌های کلان تازه‌ای به مردم تحمیل می‌شود.

    هم‌اکنون شرکت‌های بزرگ ‌سود اصلی را نه در فروش سخت افزار که در فروش همین نرم‌افزار‌ها می‌برند و اپل و ماکروسافت و... بدون فروش این نرم‌افزار‌ها، سود چندانی در حوزه سخت افزار نخواهند داشت و طبیعتاً با تصویب این قانون در ایران دفا‌تر حقوقی‌شان را در ایران ایجاد خواهند کرد و خواستار برخورد با تک تک متخلفان خواهند شد. با توجه به آنکه بخش اعظمی از مردم ایران، توان خرید ویندوز ۶۰۰ هزار تومانی را ندارند، چه رسد به نرم‌افزارهای جانبی؛ بنابراین، عدد چند ده میلیون مجرمین مشخص خواهد بود و این قانون سخت و هزینه‌زا، غیرکارآمد‌تر از برخی قوانین کنونی خواهد بود.

    در حوزه نشر کتاب نیز همین فضا حاکم است و با توسعه نشر الکترونیک در کشورهای اروپایی، اهمیت کپی‌رایت دوچندان شده و سخت‌گیری‌ها نیز افزایش یافته است. ناشران کشورمان نیز که برخی از مهم‌ترین کتب روز را با تیراژ حداکثر سه هزار نسخه منتشر می‌کنند، توان خرید امتیاز بسیار گرانقیمت ترجمه و چاپ فارسی چنین کتبی را ندارند و با توجه به عدم عضویت ایران در کنوانسیون برن، از فضای کنونی استفاده کرده و بدون ‌مجوز از صاحب اثر، کتابشان را منتشر می‌کنند؛ اتفاقی که در خصوص برخی کتب نظیر «فوتبال علیه دشمن / Football Against Enemy» ترجمه عادل فردوسی‌پور، در پی اعتراض سیمون کوپر نویسنده‌ کتاب با جنجال همراه شد.

    در یک برآیند بدیهی و نه عمیق، اگر قرار بر برخورد یا حتی نقد باشد، باید عادل فردوسی‌پور و دیگر مترجمین همچون قریب به اتفاق شهروندان کشورمان که از ویندوز غیراورجینال، نرم‌افزار‌ها کرک شده، کتب فاقد حقوق معنوی، آلبوم‌های موسیقی غیراورجینال، فیلم‌های کپی شده، بازیهای کرک شده و... استفاده می‌کنند، برخورد می‌شد. در همین حوزه کتاب، برخی کتب علمی فوق تخصصی با تیراژ جهانی بسیار محدود چند هزار یا حتی هزار نسخه‌ای اما با قیمت چندهزار دلاری منتشر شده که در سطح جهان نیز دسترسی به آن‌ها تنها از طریق کتابخانه‌های بزرگ شهر‌ها و برای متخصصان ممکن است، ولی در ایران این کتاب‌ها با قیمت چند ده هزار تومان و تیراژ ده‌ها هزار نسخه ترجمه و چاپ و در اختیار گروه فوق تخصص قرار گرفته و دامنه دربرگیری این قانون فرا‌تر از ‌تصور است.

    در همین حوزه مطبوعات بیشتر روزنامه‌ها، یک ریال بابت استفاده از تصاویر خبرگزاری‌های جهان نمی‌دهند، حال آنکه با تصویب این قانون، همه روزنامه‌های ایران برای تهیه بخشی از اخبار تصاویری شان باید با خبرگزاری‌های جهان قرارداد ببندند و مراقب باشند، تصاویر ناقض قانون کپی رایت را استفاده نکنند، زیرا بنا بر گزارش رویترز، به تازگی دادگاهی در آمریکا، خبرگزاری فرانسه و شرکت خدمات تصویری خبری «گتی ایمیج» (Getty Images) را به واسطه استفاده از تصویر توییتر یک شهروند درباره زلزله هائیتی، به پرداخت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار جریمه ملزم کرد!

    با این اوصاف، هرچند این ملاحظات مطرح می‌شود که کپی رایت دارای جنبه شرعی نیز بوده و باید در ‌تصمیم‌گیری این موضوع را نیز لحاظ کرد، تصویب این قوانین در ایران، علاوه بر آنکه سالیانه چندین میلیارد دلار ارزبری از جیب مردم ایران خواهد داشت، توسعه علمی و فرهنگی را نیز به شدت کند خواهد کرد و اساساً گروهی از مردم دسترسی‌شان به محصولات فرهنگی به صفر خواهد رسید.

    به عبارت ساده‌تر در کشوری چون ایران که میزان تولید علمی و فرهنگی قابل عرضه‌اش به عنوان محصول تجاری یک درصد میزان استفاده‌اش از محصولات مشابه جهان نیست، رفتن به سمت تصویب این قانون نیز رویکردی نابودکننده خواهد بود که پیش‌نیاز تصویبش، ساخت یک زندان هفتاد و چند میلیونی در محدوده کشورمان است.
    تابناک

  2. تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید


  3. # ADS




     

  4. #2
    عضو دائم delta آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    محل سکونت
    مغازم
    نوشته ها
    1,270
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    این خارجی ها هم قانون مزخرفی دارند.سرعت نت بالا داشته باشی حق دانلود نداشته باشی!! مثل این میمونه کنار چاه اب باشی و تشنه نگهت دارند!! تازه دارم قدر داشته هامونو میدونم.خدایا این سرعت 128 رو از ما نگیر قانعیم...من برم فیلم دانلود کنم
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

  5. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید


  6. #3
    عضو انجمن miladtnt آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    محل سکونت
    TabriZ
    نوشته ها
    247
    تشکر تشکر کرده 
    219
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    275 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    چرا بحث خبرگزاریو اپل و ماکروسافتو میکنین ! همین قالبایی ک تو سایتاتون استفاده میکنین ! خخخ کی قالب خودشو ساخته؟؟ یا کی 49 دلار داده از سایت themeforest خریده !


    شما 1% احتمال بدید قرار باشه تو ایران کپی رایت اجرا شه

  7. تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید


  8. #4
    عضو دائم viasky آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    Ελλάδα
    نوشته ها
    1,009
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    توی خود اروپا و امریکاش هم به درست رعایت نمیشه خدایی....
    حقیقت با شنیده ها متفاوت هست
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

  9. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید


  10. #5
    عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    Sanandaj | Tehran
    نوشته ها
    939
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    یه قانون غلط بهتر از نبود قانون هست
    مسلما دیر یا زود باید ایران قوانین کپی رایت رو رعایت کنه ، اگه چند ده سال پیش رعایت میکرد الان همه مصرف کننده مایکروسافت نبودیم و چه بسا تولید کننده شده بودیم
    اگر ضریب نفود رایانه در‌ ایران را ۳۰ درصد در نظر بگیریم ـ آمار‌ها معمولاً در این زمینه دقیق نیست و عمدتاً مبتنی بر خانوار تهیه شده و به سرعت در حال رشد است‌ ـ و از هر سه ایرانی به طور متوسط یک تن را صاحب یک دستگاه رایانه بدانیم، تنها برای تهیه ویندوز هشتِ اورجینال ۱۹۹ دلاری، بیش از پنج میلیارد و صد میلیون دلار هزینه لازم است. حال اگر این رقم را به مجموعه نرم‌افزارهای نصب شده بر ‌سیستم عامل‌های ویندوز ‌نیز در نظر گرفت، سالانه رقمی چند ده میلیاردی دلاری ‌در این بخش ‌خواهیم داشت که برای کشور‌ مصرف کننده‌ای چون ایران نیز پایانی نخواهد داشت و با هر آپدیت و نسخه تازه ویندوز و نرم افزار، هزینه‌های کلان تازه‌ای به مردم تحمیل می‌شود.

    هم‌اکنون شرکت‌های بزرگ ‌سود اصلی را نه در فروش سخت افزار که در فروش همین نرم‌افزار‌ها می‌برند و اپل و ماکروسافت و... بدون فروش این نرم‌افزار‌ها، سود چندانی در حوزه سخت افزار نخواهند داشت و طبیعتاً با تصویب این قانون در ایران دفا‌تر حقوقی‌شان را در ایران ایجاد خواهند کرد و خواستار برخورد با تک تک متخلفان خواهند شد. با توجه به آنکه بخش اعظمی از مردم ایران، توان خرید ویندوز ۶۰۰ هزار تومانی را ندارند، چه رسد به نرم‌افزارهای جانبی؛ بنابراین، عدد چند ده میلیون مجرمین مشخص خواهد بود و این قانون سخت و هزینه‌زا، غیرکارآمد‌تر از برخی قوانین کنونی خواهد بود.
    همین مساله باعث میشه ایرانی ها واقعا عقب مونده باشن !
    توان خرید ویندوز 600هزار تومانی یعنی چی ؟؟؟

    این قانون اگه توی ایران بیاد اسما میاد و سخت گیری کلی نمیشه انجام داد
    پس بازم کسی نمیاد برای سیستم خونگیش ویندوز 600 هزار تومنی بخره مطمئن باشید و از ویندوز های کپی شده استفاده میکنن مثل قبل
    اما خوبیش اینه قانون هست ! اینکه به قول دوستمون قالبی کپی بشه میشه رفت شکایت کرد !
    چون شاید یک نفر یک ماه وقتشو روی اون قالب گذاشته باشه و به نوعی سرمایه اش باشه ! و محصولش باشه

    من نمیدونم چرا همه چیز رو مطلق میبینن وقتی میخوان قانونی تصویب کنن !
    قانون شکنی همه جا هست ، نمیشه بگیم چون نمیشه رعایت کرد پس قانون رو برداشت

    وسط میدون شهر ما تابلو ایستادن ممنوع هست ، که 99 درصد تاکسی ها دقیقا زیر تابلو مسافرا رو پیاده می کنن


    وجود این قانون همین الانشم دیره !

    با هر آپدیت و نسخه تازه ویندوز و نرم افزار، هزینه‌های کلان تازه‌ای به مردم تحمیل می‌شود.
    اینجا مصلحت مردم در نظره ؟
    یا مصلحت ...

    اینجا ایران است و ATM ها هنوز ویندوز xp هستن !

  11. تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید


  12. #6
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    57
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    49 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    اگر این قانون بخواد در ایران اجرا شه که خیلی مسخره و خنده دار میشه !

    به دلیل تحریم ما الان نمیتونیم هیچ نرم افزار، فیلم، موسیقی و ... رو از شرکت های امریکایی بخریم چون اونها اجازه داشتن تراکنش با ایران رو ندارن. بعد حالا این قانون هم بیاد تصویب شه ما به صورت غیر قانونی هم نیمتونیم از محصولاتشون استفاده کنیم ! و این یعنی دیگه کلا نمیتونیم مثلا از آفیس استفاده کنیم. خوبه همیشه اول فکر بشه بعد تصمیم گرفته بشه !

    یعنی تحریمی که تا الان با استفاده از محصولات کپی شده و کرک شده دور زده میشد دیگه راه برای دور زدنش وجود نخواهد داشت. از طرف دیگه سطح درآمد ایرانیان اجازه نمیده که چنین قانونی تصویب بشه و اگر بخواد اجرا بشه اونوقت ما عقب گرد فاحشی خواهیم داشت.

    بعضی ها ممکنه بیان و بگن که خوب روسیه هم عضوه ولی رعایت نمیکنه و سخت گیری ندارن و ... چرا باید به یک قانون پیوست و بعد اجراش نکرد ؟ برای کپی رایت داخلی ما چه نیازی به پیوستن به کنوانسیون برن داریم ؟! وقتی که بزرگترین نافع این کنوانسیون ایران رو در لیست تحریم کاملش داره اصلا پیوستن به این کنوانسیون چه معنی داره ؟

    استدلال های موافق تصویب قانون هم که خنده داره ! یعنی طرف اومده گفته چین داره فرش ما رو کپی میکنه چون تو کنوانسیون عضو نیستیم اونوقت کپی کردن گوشی، خودرو و ... رو نمیبینه ! و یه جور حرف میزنه انگار عضو شدن در کنوانسیون جلوی کپی چینی ها رو میگیره.

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    این قانون اگه توی ایران بیاد اسما میاد و سخت گیری کلی نمیشه انجام داد
    پس بازم کسی نمیاد برای سیستم خونگیش ویندوز 600 هزار تومنی بخره مطمئن باشید و از ویندوز های کپی شده استفاده میکنن مثل قبل
    اما خوبیش اینه قانون هست ! اینکه به قول دوستمون قالبی کپی بشه میشه رفت شکایت کرد !
    چون شاید یک نفر یک ماه وقتشو روی اون قالب گذاشته باشه و به نوعی سرمایه اش باشه ! و محصولش باشه
    شما بیزحمت یک مورد از نرم افزار های ایرانی که در خارج کپی شده باشه یا یک نمونه قالب تولید داخل که در خارج از کشور ریپ شده باشه نام ببرید که بعد بتونیم از مزایای کنوانسیون برن برای ایرانیان مقیم داخل کشور صحبت کنیم.

  13. #7
    عضو انجمن persiancoder آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    محل سکونت
    </>
    نوشته ها
    203
    تشکر تشکر کرده 
    314
    تشکر تشکر شده 
    546
    تشکر شده در
    361 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    اگر کپی رایت در ایران اجرا شود بیش از اینکه سود کنیم ضرر خواهیم کرد
    مرگ بر عامریکا
    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@

  14. #8
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    نوشته ها
    6
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    نقل قول نوشته اصلی توسط noyfound نمایش پست ها

    شما بیزحمت یک مورد از نرم افزار های ایرانی که در خارج کپی شده باشه یا یک نمونه قالب تولید داخل که در خارج از کشور ریپ شده باشه نام ببرید که بعد بتونیم از مزایای کنوانسیون برن برای ایرانیان مقیم داخل کشور صحبت کنیم.
    ایشون درمورد داخل صحبت کردند و خیلی هم بجا و درست بود ...

  15. تعداد تشکر ها از ali_a021 به دلیل پست مفید


  16. #9
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    788
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    اگه کپی رایت اجرا بشه یعنی:

    1.ویندوز رو باید اصل بخریم.
    2.نرم افزار های ساده ای مثل IDM رو باید بخریم.
    3.نرم افزار های حرفه ای و گرونی مثل فتوشاپ رو باید بخریم.
    4.اکثر قالب های معروف رو باید بخریم.
    5.انجمن ساز های معروف مثل ویبولتین که همین انجمن باهاش زده شده رو باید بخریم.
    6.اسکریپت های معروف مثل WHMCS رو باید بخریم.
    7.و...

    و البته خوبی هاش (از نظر من):
    1.دیگه هر کسی که دسترسی به اینترنت و فتوشاپ داره ادعا طراح بودن نمیکنه چون فقط طراح واقعی میاد بیشتر از 3 میلیون پول فتوشاپ بده.
    2.نسخه های ویندوز دقیق برای همون گروه خاص اجرا میشه یعنی مثلاً یه کاربر ساده که فقط وب گردی میکنه همون نسخه Home Edition ویندوز رو می خره نه که همه Ultimate یا Enterprise نصب کنن.
    3.در انجمن های معروفی که دارن میلیون میلیون پول پارو میکنن اما انقدر خسیسن که پول لایسنس انجمن ساز رو نمیدن تخته میشه.
    4.از ایجاد هاستینگ های فصلی و بدرد نخور که همه چیزشون نال شده است گرفته میشه.
    5.کلاً از نظر من اگه کپی رایت اجرا بشه بازار کار حرفه ای تر میشه و هر کسی با هر تخصصی واردش نمیشه.


    من که 100 درصد موافق اجرای قانون کپی رایت هستم اما نمیگم خودم نال شده و کرک شده استفاده نکردم چرا خیلی خوبم کردم اما به سر و سامون گرفتن این وضعیت و مثل کشور های پیشرفته شدن علاقه دارم حتی شده اگر مجبور به استفاده از لینوکس در کامپیوترم بشم.

  17. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید


  18. #10
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    نوشته ها
    215
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

    پیش فرض پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

    شما اول کاربران خونگی رو بزارید کنار
    همونطور که دوستان گفتن تو کشور های دیگه هم واقعا اون حد رعایت نمیشه
    حداقل نه توسط کاربران خونگی

    مسئله دولت هست.
    سیستم عامل سیستم های دولتی چی هست؟ ویندوز مایکروسافت به همراه کلی نرم افزار کپی رایت دار دیگه
    دولت اصلا بودجه ای برای هزینه کردن برای این مورد نداره
    حداقل نه به این زودی ها
    باید قبلش یک سری نرم افزار ها در داخل تولید بشه و توسط دولت مورد استفاده قرار بگیره تا زمانی که هزینه های خارجی کم بشه و دولت بتونه از پسش بر بیاد
    اصلا مهم هم نیست کاربران خونگی بتونن از پسش بر بیان یا خیر
    مسئله فقط خود دولت هست به بقیه هم اهمیتی نمیده

  19. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید


صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: July 18th, 2017, 00:30
  2. فرصت ویژه تبلیغات 6 هزار آی پی
    توسط ACGE در انجمن خدمات سئو و بهینه سازی وب سایت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: July 12th, 2017, 16:54
  3. پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: May 29th, 2014, 20:23
  4. همه سایت‌های همسریابی غیرقانونی است
    توسط nginxweb در انجمن مباحث دیگر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: March 4th, 2014, 18:22
  5. پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: May 30th, 2010, 03:11

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •