داخل توضیحات تمامی شرکت های psp اخذ یکی از این 3 مدرک ذکر شده , دستور العمل شون هست حالا اگر اجرا نمیشه ماجرای دیگه است.
شما درگاه بدون این مدرک گرفتید ؟
من هنوز درگاه نگرفتم. از طرف ایران کیش که با من تماس گرفتند گفتند اصلاً این چیزها لازم نیست. فرم های ثبت نام هم که ارسال کردند ، فقط کارت ملی و یک سری مشخصات فردی نیاز داشت.
فرم هایی که برای من ارسال کردند را ضمیمه کردم. می توانید دانلود و مشاهده کنید.
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
هزینه دریافت نماد حدوداً 70 هزار تومان میشه. این هزینه را یکبار پرداخت می کنید. ولی اگر بخواهید مالیات بدید ، خیلی هزینه بیشتر از این چیزا میشه و هر سال هم باید مالیات بدید.
هزینه دریافت نماد حدوداً 70 هزار تومان میشه. این هزینه را یکبار پرداخت می کنید. ولی اگر بخواهید مالیات بدید ، خیلی هزینه بیشتر از این چیزا میشه و هر سال هم باید مالیات بدید.
در جریان هزینه هستم , من خودم نماد اخذ کردم , لکن با اخذ مدرکی که اشاره شد از طرف شرکت های psp مشکل دارم .
قضیه مالیات هم واقعه مسئله جداست و قطعا یک روزی فراگیر خواهد شد , من مشکلی با پرداخت مالیات ندارم به شرطی که دارای ساز و کار درست باشه , آیا فروشگاه های اینترنتی باید همانند فروشگاه های فیزیکی 9 درصد مالیات بپردازند ؟ آیا این درست هست که امثالی مثل دوستمون ( شیک هاستینگ ) 2 سال هست نماد دارند و تراکنشی نداشتند باید مالیات 2 سال را پرداخت کنند ؟ اصلا سیستم شان دارای ساز و کار مناسب نیست .
قضیه مالیات هم واقعه مسئله جداست و قطعا یک روزی فراگیر خواهد شد , من مشکلی با پرداخت مالیات ندارم به شرطی که دارای ساز و کار درست باشه , آیا فروشگاه های اینترنتی باید همانند فروشگاه های فیزیکی 9 درصد مالیات بپردازند ؟ آیا این درست هست که امثالی مثل دوستمون ( شیک هاستینگ ) 2 سال هست نماد دارند و تراکنشی نداشتند باید مالیات 2 سال را پرداخت کنند ؟ اصلا سیستم شان دارای ساز و کار مناسب نیست .
دقیقاً من هم همین مشکل و همین سوال ها را دارم. این تاپیکی هم که ایجاد کردم برای همین است...
من هنوز درگاه نگرفتم. از طرف ایران کیش که با من تماس گرفتند گفتند اصلاً این چیزها لازم نیست. فرم های ثبت نام هم که ارسال کردند ، فقط کارت ملی و یک سری مشخصات فردی نیاز داشت.
فرم هایی که برای من ارسال کردند را ضمیمه کردم. می توانید دانلود و مشاهده کنید.
درود
بنظرم درگاه براتون فعال کنند اما محدودیت ایجاد کنند مثلا سقف تراکنش زیر 1500 ریال
و پس از طی تمامی مراحل و ارسال مدارک فیزیکی به آدرس فیزیکی شرکت محدودیت را حذف کنند
دقیقا این مورد برای دریافت درگاه سامان کیش برای ما رخ داد
درود
بنظرم درگاه براتون فعال کنند اما محدودیت ایجاد کنند مثلا سقف تراکنش زیر 1500 ریال
و پس از طی تمامی مراحل و ارسال مدارک فیزیکی به آدرس فیزیکی شرکت محدودیت را حذف کنند
دقیقا این مورد برای دریافت درگاه سامان کیش برای ما رخ داد
فایده این کار چی هست؟
وقتی محدودیت زیر 150 هزار تومان ایجاد کنند ، این محدودیت برای اداره مالیات ارسال می شود؟
ایران کیش می تواند برای هر درگاه محدودیت پرداخت ایجاد کند؟
فایده این کار چی هست؟
وقتی محدودیت زیر 150 هزار تومان ایجاد کنند ، این محدودیت برای اداره مالیات ارسال می شود؟
ایران کیش می تواند برای هر درگاه محدودیت پرداخت ایجاد کند؟
نه جناب شرایط درگاه به اداره مالیاتی مرتبطی ندارد
منظورم 150 تک تومانی بود
محدودیت سقف تراکنشی تا زمان تکمیل و ارسال مدارک خواسته شده برای دریافت درگاه بود .
من برای دریافت از سامان پرداخت کیش فرم قراداد تکمیل نبود باز هم درگاه رو فعال کردند
اما محدودیت سقف تراکنشی روی درگاه اعمال شده بود فقط تا سقف 150 تک تومنی قابل پرداخت بود .
که پس از تکمیل مدارک خواسته شده محدودیت سقف تراکنشی حذف شد .
از ایران کیش درگاه نگرفتم اما ممکن است شرایط مشابه ای داشته باشند .
نه جناب شرایط درگاه به اداره مالیاتی مرتبطی ندارد
منظورم 150 تک تومانی بود
محدودیت سقف تراکنشی تا زمان تکمیل و ارسال مدارک خواسته شده برای دریافت درگاه بود .
من برای دریافت از سامان پرداخت کیش فرم قراداد تکمیل نبود باز هم درگاه رو فعال کردند
اما محدودیت سقف تراکنشی روی درگاه اعمال شده بود فقط تا سقف 150 تک تومنی قابل پرداخت بود .
که پس از تکمیل مدارک خواسته شده محدودیت سقف تراکنشی حذف شد .
از ایران کیش درگاه نگرفتم اما ممکن است شرایط مشابه ای داشته باشند .
این چیزها مهم نیست. راحت حل میشه...
مشکل من مالیات هست. نمیدونم واقعاً مالیات میگیرند یا خیر. چند درصد میگیرند؟