نوشته اصلی توسط mehdi741 دوستان یه سی پنل میخوام نصب کنم ولی تو محیط ssh با خطا هاست نیم روبرو میشیم با چه دستوری هاست نیم تو ssh بسازم ابتدا این فایل رو ادیت کنید : کد: nano /etc/sysconfig/network HOSTNAME= your.domain.com و بعد کد: hostname your.domain.com
nano /etc/sysconfig/network HOSTNAME= your.domain.com
hostname your.domain.com
...Zzzz...
نوشته اصلی توسط OmidX ابتدا این فایل رو ادیت کنید : کد: nano /etc/sysconfig/network HOSTNAME= your.domain.com و بعد کد: hostname your.domain.com =================================== یعنی این طوری بنویسم cp.xxxx.com ?
نوشته اصلی توسط mehdi741 =================================== یعنی این طوری بنویسم cp.xxxx.com ? فرقی نمیکنه ، هر طور ک دوست دارید میتونید هاست نیم رو تنظیم کنید : server.domain.com یا cp.domain.com یا de.domain.com و یا ...
نوشته اصلی توسط OmidX فرقی نمیکنه ، هر طور ک دوست دارید میتونید هاست نیم رو تنظیم کنید : server.domain.com یا cp.domain.com یا de.domain.com و یا ... ======================================= انجام دادم ولی با این خطا روبرو هستم tt.png - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط mr_matador باورود ب SSH دستور زیر بزنید مشکل حل میشه server yordomin.com اگه ارور داد ب شکل زیر server.yourdomin.ir ====================== دوست عزیز با خطا comand not fond مواجه مییشم
نوشته اصلی توسط mr_matador باورود ب SSH دستور زیر بزنید مشکل حل میشه server yordomin.com اگه ارور داد ب شکل زیر server.yourdomin.ir عجب ... :| نوشته اصلی توسط mehdi741 ======================================= انجام دادم ولی با این خطا روبرو هستم tt.png با دستور hostname چک کنید ک هاست نیم درست تنظیم شده باشه و بعد یک cd بزنید تا ب /root برگردید و این دستور رو بزنید : کد: rm -rf installer.lock
rm -rf installer.lock
ویرایش توسط OmidX : April 21st, 2016 در ساعت 21:58
نوشته اصلی توسط OmidX عجب ... :| با دستور hostname چک کنید ک هاست نیم درست تنظیم شده باشه و بعد یک cd بزنید تا ب /root برگردید و این دستور رو بزنید : کد: rm -rf installer.lock ============================== این دستور دقیقا کارش چیه rm -rf installer.lock من هر کاری با همون خطا که تو عکس ارسال کردم هنوز مواجه هستم خطا هاست نیم
نوشته اصلی توسط mehdi741 ============================== این دستور دقیقا کارش چیه rm -rf installer.lock من هر کاری با همون خطا که تو عکس ارسال کردم هنوز مواجه هستم خطا هاست نیم installer.lock رو حذف میکنه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن