-
September 24th, 2010, 18:04
عضو انجمن
پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
به نظر من هماهنگی ها در پ.خ انجام بشه تا ابتکار عمل رو از اونها بگیریم /
-
-
September 24th, 2010 18:04
# ADS
-
September 24th, 2010, 18:09

نوشته اصلی توسط
nasa_de
به نظر من هماهنگی ها در پ.خ انجام بشه تا ابتکار عمل رو از اونها بگیریم /
آخه چیزی واسه دفاع نداره که بخواد از خودش دفاع کنه و جلو ابتکار عمل مارو بگیره!!
د ز د ی تو روز روشن رو نمیشه انکار کرد و براش بهانه آورد....
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 18:36

نوشته اصلی توسط
andishe
بیانیه سyaسی ندید !
کپی رایت یا برای همه یا هیچ کس !
بیانیه 30 یا 30 چیه؟
من میگم دوست باشن دوستی کنیم!
حالا فعلا داخل کشور حل شه تا بعد ...
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
-
September 24th, 2010, 18:42
عضو جدید
راستش منم قبلآ از يكي از كاربران پي سي ول ضربه خوردم
نام كاربريش بود milad72 كه توي سايت پست ميداد نميدونم چي شد ما بهش اعتماد كرديم كه يك اسكريپت برامون بنويسه
بعدش بعد از دريافت 40 هزار تومان به عنوان پيش پرداخت چند روز بعدش توي سايت پي سي ول پست زدن كه اخراج شده
الانم ديگه خبري ازش نيست ولي اسمش همراه با شماره حسابش اينا رو هنوز دارم ولي چون با كارت واريز كردم فيش ندارم اما ميشه از بانك اينو درآورد
در كل من زياد به فكر پولم نيستم ولي مطمئنم الان داره با يك يوزر ديگه و در هزار جاي ديگه كلاه برداري ميكنه
نميدونم چي بگم و چرا اينجوري شده هر روز داريم چنين مشكلاتي رو براي برنامه نويسان ميبينم
البته اوني كه برنامه نويس باشه رضا جان رو درك ميكنه ولي اوني كه دنبال مفتي باشه و به هيچي هم توجه نكنه خيلي هم براش لذت بخشه
-
تعداد تشکر ها از texas به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 18:55

نوشته اصلی توسط
texas
راستش منم قبلآ از يكي از كاربران پي سي ول ضربه خوردم
نام كاربريش بود milad72 كه توي سايت پست ميداد نميدونم چي شد ما بهش اعتماد كرديم كه يك اسكريپت برامون بنويسه
بعدش بعد از دريافت 40 هزار تومان به عنوان پيش پرداخت چند روز بعدش توي سايت پي سي ول پست زدن كه اخراج شده
الانم ديگه خبري ازش نيست ولي اسمش همراه با شماره حسابش اينا رو هنوز دارم ولي چون با كارت واريز كردم فيش ندارم اما ميشه از بانك اينو درآورد
در كل من زياد به فكر پولم نيستم ولي مطمئنم الان داره با يك يوزر ديگه و در هزار جاي ديگه كلاه برداري ميكنه
نميدونم چي بگم و چرا اينجوري شده هر روز داريم چنين مشكلاتي رو براي برنامه نويسان ميبينم
البته اوني كه برنامه نويس باشه رضا جان رو درك ميكنه ولي اوني كه دنبال مفتي باشه و به هيچي هم توجه نكنه خيلي هم براش لذت بخشه
ببخشید یکم پستم خارج تاپیک اصلی هست فقط جهت اطلاع texas عزیز عرض کنم که میلاد72 یه بچه 15 ساله بود! شما فیش هم داشته باشی ازش شکایت هم بکنی زیر18 سال هست و به هیچ چیزی نمیرسی...البته جای سوال هم داره که چطور به بچه اعتماد کردید...درضمن میلاد 72 از پی سی ول اخراج شد ولی فقط با امیدصمدبین قطع ارتباط بود و با بقیه بچه های پی سی ول کار میکرد...
----------------
بقیه دوستان هم همت کنن بیان در گیگ اسکریپت و از برنامه نویسان ایرانی حمایت کنند...
-
-
September 24th, 2010, 19:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
itjavani
ببخشید یکم پستم خارج تاپیک اصلی هست فقط جهت اطلاع texas عزیز عرض کنم که میلاد72 یه بچه 15 ساله بود! شما فیش هم داشته باشی ازش شکایت هم بکنی زیر18 سال هست و به هیچ چیزی نمیرسی...البته جای سوال هم داره که چطور به بچه اعتماد کردید...درضمن میلاد 72 از پی سی ول اخراج شد ولی فقط با امیدصمدبین قطع ارتباط بود و با بقیه بچه های پی سی ول کار میکرد...
----------------
بقیه دوستان هم همت کنن بیان در گیگ اسکریپت و از برنامه نویسان ایرانی حمایت کنند...
راستش نميدونم اگر ميدونستم كه بهش اعتماد نميكردم ولي ديگه شد
اگر ازش خبري داري و حوزه فعاليتيش حتما بهم پ.خ كنين
-
-
September 24th, 2010, 19:35
عضو دائم
چندین بار اسکریپت از سایت ایشان دانلود کردیم که حاوی شل بوده !!!
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
-
September 24th, 2010, 19:39
عضو انجمن
عزیزم شما که اینهمه زحمت کشیدی و این اسکریپت رو نوشتی باید مثل سایر برنامه نویس ها (فروشگاه ساز حامد) ثبت میکردید اسکریپت رو که دیگه کسی جرات نکنه استفاده کنه
سایر دوستان هم از حالا به فکر باشند
پورتال شورای عالی انفورماتیک کشور
Untitled Page

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
September 24th, 2010, 19:41

نوشته اصلی توسط
packsaft
تا وقتی که در تحریم هستیم دلیلی به رعایت حقوق همچین آدمایی نمی بینیم ولی وقتی توهین به ما(خودشون) رو گذاشتن کنار اون موقع ما هم به قوانین اونها احترام میگذاریم!
در طول تاریخ به این مرزو بوم دست اندازیهای زیادی شده یکی از دلایل عقب موندن ما هم همینه!(که معلومه کار کیاست)
تحریم هیچ ربطی به شرکتهای تجاری نداره. وقتی مایکروسافت تحریمی نکرده و ویندوز رو ارائه میده چرا باید کپی کنیم؟ وقتی whmcs تحریم نکرده چرا باید نال شده استفاده کنیم؟ و...
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 19:44
عضو جدید
سلام
یه پیشنهاد دارم
قضیه ساده تر از این چیزاست
چندی پیش این مشکل خیلی شرکت ما رو آزار می داد
یک واحد رسیدگی به شکایات درست کردیم در شرکت
ParsDev.Ir -
بر روی تمامی شبکه ما که بالای 5 هزار سایت فارسی است اگر سایتی اسکریپت نال شده فارسی استفاده کند و برنامه نویس هم به ما خبر دهد ما با مشتری برخورد خواهیم کرد دقیقا مانند کپی رایت جهانی و abues های که از دیتاسنترها می گیریم.
از دیگر هاستینگ ها هم تقاضا دارم یک صفحه در سایت خود مبتنی بر این موضوع ایجاد شود.
خوشحال میشوم نظر بقیه دوستان را در این مورد بدونم
ارادتمند
-
تعداد تشکر ها ازroot به دلیل پست مفید