دوستان در بالا اشاره کرده بودن به مارکت ساز طلایی
عرض کنم خدمت شما کسی که قالبهای مارکت ساز رو ریپ کرده بود من هستم
دلیلش هم برای اولین بار همینجا میگم
این آقای مهدی رحیمی به دلیل اینکه قالب هاشو ریپ کرده بودم(هنوز پخش نکرده بودم) میره میبینه که من از گیگفا هاست گرفتم، میره حالا چی میگه نمیدونم ولی گیگفا سایت منو بست و یه بک آپ هم بهم نداد( سایت من هم یه ماه خوابید حالا نمی خوام بگم که چه قدر ضرر خوردم)
ولی از اونجا که یاد گرفتم بعد زمین خوردن بلند شم، قسم خوردم اگه موقعیتش جور بشه یه حال اساسی به رحیمی بدم که تا آخر عمرش یادش نره. یه روز دیدم که یه کی نسخه طلایی اسکریپتش رو گذاشته واسه دانلود که البته خالی از اشکال نیست و نخواهد بود. تا اینکه یه بنده خدا مشکلش رو تا حدودی حل کرد. با خودم گفتم تنور داغه بیا نون رو بچسبون که الان وقتشه. اومدم اسکریپت رو با قالب هاش یه جا گذاشتم واسه دانلود.
البته اشاره کنم بعد اینکه قالب ها رو ریپ کرده بودم تصمیم به فروش گرفتم زیر قیمت سایت مارکت ساز
اضافه کنم خودم در چندین سایت خارجی مشاهده کردم که همین قالب های به اصطلاح فروشی اینگلیش هستن و این آقا اومده همین قالب هارو واسه سیستم خودش سازگار کرده(یعنی اصلا طراح یه نفر دیگه هستش)
در ضمن ایشون منو تهدید هم کرده بودن که حالا بماند به چی تهدید کرده بود.
در پایان ذکر کنم که این کار من فقط به خاطر تسویه حساب شخصی بوده و به هیچ سایت یا انجمنی دخالت نداشته و ندارد
اگه دقت کرده باشین خودم هم از نسخه رایگان مارکت ساز استفاده میکنم. قالبش هم همون قالب رایگان هستش خودم ویرایش کردم
شرمنده که سرتون رو درد آوردم
با تشکر