فیل تر شده و فعلا فقط با وی پی ان در دسترس هست!!
فیل تر شده و فعلا فقط با وی پی ان در دسترس هست!!
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سرور داخل ایران نداره ولی هدایت شده عمل میکنه
مسیرها از هم جداست و این اختلال ها زیاد پیش میاد متاسفانه
به سایت های مانیتورینگ اگر مراجعه بفرمایید مشخص خواهند که در این لحظه تلگرام در کدام کشورها قطع می باشد
- - - Updated - - -
خدایان؟!
دوست گرامی خداوند همیشه یگانه بوده و هست
خیلی عجیب بود فرمایش شما!
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
چند روزه سریال یوسف پیامبر رو شبکه ifilm گذاشته، بر همون اساس این واژه ها رو به کار بردم.
- - - Updated - - -
اگر از قدیم در تویتر حضور داشته باشید و الان هم حضور خاصی در این شبکه داشته باشید باید بدونید که خیلی رسانه پر طرفدار و شلوغی در ایران هست.
با توجه به سن عضویت شما در این سایت شاید تازه با این موارد آشنا شده باشید که قابل درک هست.
در هر حال ممنون از توجهتون به شوخی بنده.![]()
در قالب طنز بود دوست گرامی.
متاسفانه خیلی ها بدو اطلاعات و آگاهی از رسانه هایی مثل تویتر و ... استفاده نمی کنند به همین دلیل اخبار و نظر های شخصی خودشون رو می نویسند و همین نوشتن ها دامن میزنه به یک سری افرادی که قدرت دارند و میتونند این رسانه ها رو ***** کنند.
در ایران
همیشه خودمون باعث شدیم هر چیزی گرون بشه.
خودمون باعث میشیم هر چیزی ***** بشه، از بس دربارش حرف میزنیم و میگیم، میشه میشه میشه ...
توییتر فیلتر هست ... مرجع مناسبی برای ایرانی ها نیست متاسفانه.
ولی اون افراد با قدرت اگر صرفا بابت کامنت هایی که از یک شبکه در سایت ها درج میشه سرنوشت اون شبکه رو تصمیم بگیردن که الآن باید تمامی سایت ها و شبکات فیلتر باشند. کامنت بد همیشه و برای همه هست.
الآن من اعتقاد دارم که سایت شیپور باید فیلتر بشه چون یک نفر دزد یک گوشی چینی جای اورجینال به من انداخت
افراد با قدرت لطفا اقدام کنند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)